- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bizde yaptirak bari yaEvet cnm onlar yapmıştım elimde vardı zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde yaptirak bari yaEvet cnm onlar yapmıştım elimde vardı zaten
Kız borç kocama kalır sonra olmazOlucez bosuna geçiş parasi verme![]()
Onu ben de soruorm kendimeNasıl dayancan kız o kadar
Kuzu bi süre sonra alışıyorsun daha yapmıyorsunEn güzeli cnm. Bende bugün manyak gibi test siparişi verdim gelince dayanamayıp yapmamak için eşime vercrm saklasın![]()
Anam Kabak yine bizim başımıza patladı nm gibi relaks olHayirlisi insallah aman ya biktim srtikbelirti belirti demekten sizlerin yuzunden kendimde belirti aradim bu ay
vucudumu incelemeye basladim oram oyle olmus buram boylr olmus
Evet kuzum önümüzdeki ayTupe mi gitceniz . Az once safak hastanesinin onunden gecince aklima geldin![]()
Gidince yapıyor aynı gün hepsini zaten özelBizde yaptirak bari ya
Sonu güzel olur inşallahOnu ben de soruorm kendime![]()
Oldun mu peki adet ?Yok canım 2-3gün vardı
Parçalarım ruhum rahat bırakmaz onuYeni karisi odesin![]()
Neresi oldugunu bilmiyorum n haberini okumuştum yakın zamanda bi bakın isterseniz cıkar bahceci diyordu sahipleri doktorlar kavga falan yapmışlar sanırım silahlı çatışma diyordu tam hatırlamıyorumMerhaba bahçeci dediğiniz Fulya da ki hastane mi ? Ben orayı araştırıyorum da
BncedeAllhtan ankaradasin![]()
Ay bncede persembe yap ikimizinkide ayni anda belli olsun totem yapakBirakmiolr yapim testisimdiye kadr hep onceden yaptm fos cikti. 2 3 gun gecsin ole yapicam insllh
Tamam bakarım teşekkürlerNeresi oldugunu bilmiyorum n haberini okumuştum yakın zamanda bi bakın isterseniz cıkar bahceci diyordu sahipleri doktorlar kavga falan yapmışlar sanırım silahlı çatışma diyordu tam hatırlamıyorum
Ay bir o dediğini öğrensem zaten burda bana bunu yazan herkesin gidip alnından öpücemolacak canım bize bol bol dua edip istemek kalıyor Rabbim verir insAllah
Hmm insAllah hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsn canım
Walla bugun karnim agrio anlamadim cok yorgun hissediorum uykulu hasta gibiyim usuomda arada bi buz kesiom hayirlisi olsun
Fatma daha adrt olmamışAy bncede persembe yap ikimizinkide ayni anda belli olsun totem yapak![]()
Ay doğmamış çocuguna küfrettinHoc sanmıyorumgelmiyor o. Cocugu
![]()