Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kızlar bişi dicem ben adet oldum ya benden sürekli afedersiniz pıhtılı kan geliyo bi fikri olan var mı

Hmmm diosun iide bnm migdem cok bulanmio bazi seyler tutuo uf ck skci bklemek varsa var yok sa yok ya uzamasa bole

Tabi hala arada bi dewam eden lekem var ve bugun karnim agri ve 15 gun gecio adetimin gecikmesi cok ii durumdayim coook
Canım bana gecen aynen dediğin gibi oldu. Soğan kürü yapmadın di mi bu ay?
Bana şöyle oldu, martta soğan kürü yaptım, tam 32. Gün lekelenme başladı, 3-4 gün sürdü , sonra tam 28 gün sora adet geldi. Sanırım soğankürü rahmi çok inceltmiş ve o accuk lekelenme adetmiş, yoksa 63 gün adet olmadım sayılıyodu. Ama böyle olunca yumurtlama nerde oldu ne oldu hiç anlamadım.. bi kere de bu dediğim 2016 da oldu, orda 73. Gün geldi ama arada 35. Gün lekelenme olmuştu. Sonra bidaha adet görmedim gebe kaldım. O zaman kür mür yapmamıştım niye oldu bilmiom.
Hamileliğe çok odaklanınca hamilelik hormonu mu salgılıyoz acaba? O da acaba adeti mi bozuyo hiç bilmiom ben ya?

Olabilir adetin ne zmndi senin bnce adeti bkle sakince

Yok kuzum sogan yapmadim ta gecen ay 5 6 gun incir suyu ictim o kadar o zmn yoktu gebelik zaten zaman gecti kan vermistim sknti yoktu hic bisey icip kullanmiorum ilk kez bukadar uzun surdu ve ilk kez bole leke oldu noldugunu ögrencez persembe gunu sadece belim karnim yanio agrio sabhdan beri yatiom ruhsuzum

Bide gofuslerim sizlio sisti uclari iice belirgin ve kahvelerin ustunde kabarcik cikmis

Güvenme günün geçmeden benim silik gibiydi adet oldum canım kan bile vermiştim sıfırdı.kanda görmeden umutlanma
En iyisi umutlanmamak çünkü adet olacagimi biliyorumhayirlisi sagliklisi insaAllah hepimizeAllah dermansiz dert vermesin can sağlığı versin vakti gelince olur nasip nezamansa tedbir bizden takdir Allahtan☺❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…