Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ozelden mi aldın evet devlet uzatıyor boyle. Bakıolar adetliyken. Hakkında hayırlısı olsun

İğnenin arkasında 10 güne kadar yazıyordu ama etraftan hep 14 günden sonra iğne etkisi gecer diye duymuştum canm

Bu arada canım bahceci ile ilgili haberi okudun mu bilmiyorum ama embriyoları karıştırıyorlarmış. Bşraz araştır git derim. Bu aşılama işinin tüp bebek işinin boyle sıkıntılı tarafları da var

Sigara bile iyi hissettirmiyor ben en iyisi ılık bi dusa giriyim gözyaslarımı yollim banyoda kendime gelip cıkiyim canım
kıyamam sana kuzumbende aynı şeyi Bi akrabamım ve görümcemin hamilelik haberini alınca yapmıştım rahatlatır beni ağlamak ağla rahatla bence. Yarın yine şebekliğe devam

Insallah canim bende baslicam .bu ay glikofen ve hayit otu kullanicam.insallah nasip olur.

Evet haberim var oyle biseyden ama artik o haberden sonra daha dikkatli oluyorlarmis diye duydum . Gerci biz asilama yaptircaz da bilmiyorum ay bize sarisin bebe geliyormus ben de esim de esmer

Teşekkürler nasıl bir süreci var onu merak ettim sadece :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…