- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
İnsAllah cnm sizin mesajları da okuyorum hayrli sonuclarinizi bekliorim insAllahHayirlisi olsun cnm bnm insallah guzel hberini aliriz
Tunaydiiiin
Gelen giden var mıTunaydiiiin
Yaa şimdi bunu okuyunca... benim 5-6 aydır adetten bir hafta önce pembe-açık kahve leke geliyo sonra normal adet oluyorum ama 2.gün mutlaka parça geliyoYa acaba dedim gecen aydan kimyasal flnmi oldu bakin bole seylere dikkat edin bnm leke oldu snra bi damla geldi bi anda su gibi geldi sonra lok lok et geldi hissettim tobe dedim bnce kimyasal oldun sen bncebu gircegimiz ay tutar insallah rahim kndini temizlio bu ay
Her au oluyor mu ki düşükYaa şimdi bunu okuyunca... benim 5-6 aydır adetten bir hafta önce pembe-açık kahve leke geliyo sonra normal adet oluyorum ama 2.gün mutlaka parça geliyoyani ben hiç test yapmadım hiç aklıma gelmedi kimyasal falan acaba düşük mü yapıyorum her ay
Hiçbir fikrim yokHer au oluyor mu ki düşük
Hic sanmiyorum ama bilmiyorimHiçbir fikrim yokolmaz dimi??
Doktora gidnce bunu da sorayımHic sanmiyorum ama bilmiyorim
Ne zaman gidiyicenDoktora gidnce bunu da sorayım
Illaki konu acilio ya o an oyuzden sohbet ediomBen hic sohbet edememherkesin derdi kendine yeter zaten derim yaralarini deşmiyim diye susarim
Insallah cnm bnmmmİnsAllah cnm sizin mesajları da okuyorum hayrli sonuclarinizi bekliorim insAllah ☺
Iyi oluyorsa kafa dolduruyorlarIllaki konu acilio ya o an oyuzden sohbet ediombide bilmediklerimi bilen insanlara soruorum ii oluo bnce
Canim doktor bna öle dedi ama bnde 2 de bi gidip kan vermedim eskiler bebek yer ario derler doktorlarda kimyasal dio dusuk degil yani sonucda ii hucreler tutunamio dusuo ama cok gecikiceksin yada surekli pembe leke gelcek normal gebelikle ayni bn bu olayi ögrendigimde 1 kere leke geldi ve 7 8 gun geciktim idrarda 4 5 kere test yaptim cift cizgi cikti kan verdigimde 1.6 cikti ve o gun sulu bole canli bi kan akti su gibi ertesi ay parcalar geldi cok sanciliydiYaa şimdi bunu okuyunca... benim 5-6 aydır adetten bir hafta önce pembe-açık kahve leke geliyo sonra normal adet oluyorum ama 2.gün mutlaka parça geliyoyani ben hiç test yapmadım hiç aklıma gelmedi kimyasal falan acaba düşük mü yapıyorum her ay
Her ay olmaz ya 2 ayda bir rahim kndini temizliomus ole duydum bn bilemiorum doktorun dediklerini yazdim kuzum belki basindan savdi ne bilemHer au oluyor mu ki düşük
Ii olan nie gelsin kiz oraya biz gibiler gidio iste hatta daha kotulerIyi oluyorsa kafa dolduruyorlar
Adet olunca randevu alıcam canım bat 29Ne zaman gidiyicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?