Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlıyorum canım peki icinde hic gebeyim ben hissi varmı? Derinlerde hani?
Ya cnm bnm o kadar cok yasadim ki her ay hamileyim die bu ay tam tersi iplemiorum sadece ruyamda ust uste hep bebek gordum alakasiz zmnlarda, ha bide son iliski ve lekelenme tam tutuo yerlesme zamanina 5 de iliski oldu 15 de gece leke basladi , bide bi sey icin ah ettim bn esimin ewlenemeyen ve hic dusunmeyen bi kuzeni vardi dedim ki 2019 sana yaricak sonra bna dedim 35 yasindaydi abi hakkatten bn lafi ettim 1 ay snra biriyle gorusmeye basladi gecen ay ewlendi 15 gibi fln bugunde onlar geldi hattirlatti lafimi oyuzden bi tik kalbim bilmiorum rahat hic suphem yok adetim yada hamileyim die cok rahatim bilemiom tuhaf bi rahatlik saldim öle

Hadi hayırlısı olsun tatlım hic beklemediginiz güzel haberlerle gelin insallah yarın hastanelerinizden

Yaaaa bu daaa ben vallaha baskasina gitsem yine yerimde duramam ama bana gelince herkes misafir
Anaam ben de oyleyim . Kucuklukten annem alistrdi bni de. Duramio insan gercktn. Bizim ailedekiler yapmazsam arkamdan konusurlar

Gördüm yavrum ben paylastıklarını benimki normal kıvamlı akıntı gibi ama hafif pembemsiydi bu ne la dedim bidaha sildim gelmedi ama sanmıyorum yerlesme olsun hic ümidi olmazmı insanın ya yok sanki enfeksiyon var gibi idrarımda degisik kokuyo akıntımda hic yok hep tersini düsünüyorum artık gebelik varsada dogurana kada r inanamicam galiba

Yok ya var bn inaniom bi iki gun sorun olmazsa gerisinde sknti yok bnce insallah

Hosgeldin canım bat ver hemen alalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…