- Emoji Skoru
- 17.271
- Puanlar
- 218
Cok ssukur simdi ole bi hayat yasiorm. Ama gel gor ki sanki intihar eder gibi cocuk iatiormEw kusuyum yawrum film olsun icecek olsun net olsun tmm uzanayim bide oh misss bazen yemin ediorum agliom ewe gitmek istiom yada evimde durmak istiom die ama mecbursun
Yok daha nelerrrrr ne bunlae mucize falan miYemin ederim canli konustugum o kadar olay varki hastanede neler neler cevrede neler neler ya kadinin biri 6 ay duzensiz adet goruo kadin doguma kontrole gidio ve cinsiyet ogrenip cikio sen dusun neler var
Aynn bnde sknti yapmiom cok saf salagim bn bide kimseye kiyamiom ya kime gitsem yardima kosarim bna gelen bas koseye gecer yalandanda olsa sormaz yardim edeyimmi dieAy bana da geliolr arada ama cok stres yapiorm yeni oldgum icincok sukur ii gecti simdiye kadr
Yaaaa ayni beenn yemin ederimmEw kusuyum yawrum film olsun icecek olsun net olsun tmm uzanayim bide oh misss bazen yemin ediorum agliom ewe gitmek istiom yada evimde durmak istiom die ama mecbursun
Yaaaa bu daaa ben vallahaAynn bnde sknti yapmiom cok saf salagim bn bide kimseye kiyamiom ya kime gitsem yardima kosarim bna gelen bas koseye gecer yalandanda olsa sormaz yardim edeyimmi diesaf olmayacan bu devirde ama beceremioz
2 numarayim ablam samsunda biz ankara yasioruz 2 kiz kardesim var lafda iiler elleri uyusuk bnde sinir olur atlar yaparim herseyi oyuzden bna kalio hepBaba evinde de mi en buyuksun
Kan cekio yawrumYaaaa ayni beenn yemin ederimm
Bastan alışılmış2 numarayim ablam samsunda biz ankara yasioruz 2 kiz kardesim var lafda iiler elleri uyusuk bnde sinir olur atlar yaparim herseyi oyuzden bna kalio hep
Ha kiz gicik oluom bnde yapmicam diom dayanamiom kusemiom kinde tutamiom lanet olsun su huylarimYaaaa bu daaa ben vallahabaskasina gitsem yine yerimde duramam ama bana gelince herkes misafir
Yeminlen ben en kucuk kardesim 5 kardesiz iki abim iki ablamKan cekio yawrumayniyiz demekki
Bi de oyle alistirdik onlari da artik misafirlige gitsek otursak onlara tihaf gelir .Ha kiz gicik oluom bnde yapmicam diom dayanamiom kusemiom kinde tutamiom lanet olsun su huylarim
Malesef kisilikler farkli ama su var her ortamda en cok bn sewilirim en cok bn dillendirilirim övguler bnde olurBastan alışılmış
Yapmicaz aslinda gorcekler gunlerini heeYeminlen ben en kucuk kardesim 5 kardesiz iki abim iki ablamama yine de bi yere gidince oturmuyom yerimde misafir gibi
Bi de o varMalesef kisilikler farkli ama su var her ortamda en cok bn sewilirim en cok bn dillendirilirim övguler bnde olur
Sakin ol sakin olcak insallah hissediorumCok ssukur simdi ole bi hayat yasiorm. Ama gel gor ki sanki intihar eder gibi cocuk iatiorm
Yanindaki annen kaynann dürter kalk yardimda bulun diyeYapmicaz aslinda gorcekler gunlerini hee
Ne bilem bn anlamiom ki bn agzi acik dinledim ama var bide diom ya basta kardesimin basina gelmis yasamis insanlardan duydum bunlariYok daha nelerrrrr ne bunlae mucize falan mi
Anlıyorum canım peki icinde hic gebeyim ben hissi varmı? Derinlerde hani?Bnde ediom ama hep acele ediom husran oluo bu sefer rabbimin verdigi test se eger sabir bnde bu testi gecmek istiom misafir gelen yeni gelinle konustuk o bile dio cok ablasi var kesin hamilesin dio ama cok sakin ruhsuzsun millet 50 kere giderdi doktora dio napiyim alistim husrana sakin kaliom busefer belki yok kim bilir
Ya durmeye gerek yokki eda sen cay koy diolar kiz annem ameliyat oldu cuma gunu yatti gittim sabhdan pazara kadar kaldim yannda annemdir basimin ustunde yeri var ewe geldik uykysuz bitkin ac bi halde diom camasirlari makineye atin hastane mikroo yuvasi oturuo hepsi ablamda var sinir oldum bn attim tam oturdum babam bilio ya bn hemen yapcam eda yemek hazirla sunu bunu yap öle kotuydum ki aglicaktim ewe nasil geldim bilmiom hic demiolar yazik gunah vicdansizlar ay gicik oldumYanindaki annen kaynann dürter kalk yardimda bulun diyeayy zahmet etme diyorlar ay yok canim ne zahmeti yabanco miyiz doyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?