Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ew kusuyum yawrum film olsun icecek olsun net olsun tmm uzanayim bide oh misss bazen yemin ediorum agliom ewe gitmek istiom yada evimde durmak istiom die ama mecbursun
Cok ssukur simdi ole bi hayat yasiorm. Ama gel gor ki sanki intihar eder gibi cocuk iatiorm

Yemin ederim canli konustugum o kadar olay varki hastanede neler neler cevrede neler neler ya kadinin biri 6 ay duzensiz adet goruo kadin doguma kontrole gidio ve cinsiyet ogrenip cikio sen dusun neler var
Yok daha nelerrrrr ne bunlae mucize falan mi

Ay bana da geliolr arada ama cok stres yapiorm yeni oldgum icin cok sukur ii gecti simdiye kadr
Aynn bnde sknti yapmiom cok saf salagim bn bide kimseye kiyamiom ya kime gitsem yardima kosarim bna gelen bas koseye gecer yalandanda olsa sormaz yardim edeyimmi die saf olmayacan bu devirde ama beceremioz

Aynn bnde sknti yapmiom cok saf salagim bn bide kimseye kiyamiom ya kime gitsem yardima kosarim bna gelen bas koseye gecer yalandanda olsa sormaz yardim edeyimmi die saf olmayacan bu devirde ama beceremioz
Yaaaa bu daaa ben vallaha baskasina gitsem yine yerimde duramam ama bana gelince herkes misafir

Anlıyorum canım peki icinde hic gebeyim ben hissi varmı? Derinlerde hani?

Yanindaki annen kaynann dürter kalk yardimda bulun diye ayy zahmet etme diyorlar ay yok canim ne zahmeti yabanco miyiz doyoz
Ya durmeye gerek yokki eda sen cay koy diolar kiz annem ameliyat oldu cuma gunu yatti gittim sabhdan pazara kadar kaldim yannda annemdir basimin ustunde yeri var ewe geldik uykysuz bitkin ac bi halde diom camasirlari makineye atin hastane mikroo yuvasi oturuo hepsi ablamda var sinir oldum bn attim tam oturdum babam bilio ya bn hemen yapcam eda yemek hazirla sunu bunu yap öle kotuydum ki aglicaktim ewe nasil geldim bilmiom hic demiolar yazik gunah vicdansizlar ay gicik oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…