Kader utansın ahhh utansın nKader utansın
Benimde bugün. Geçen ayda 2,5 gün geçti olmuştu regl. O yüzden çok umutlanmak istemiyorum
Ahhh ahh deliler degilde bi yerimizi kirip cikartacaz gerci bn artik öle durmuom 10 dk bile yetiomus beklemede kndimi zorlamiom diom ya bi anlik bosalmada kalmis kardesim direk yakalim saniyelik dio o kadar basitse ne beklicem daha önce bekle babam bekle ayagim uyusuo aciodu tepedeAklımızı oynamamız yakın bebek isterken deliler hastanesine toplucaklar bizi yakında
Walla insallllahhhhhhhhhSeni yerimmminşallah kuzum peşpeşe verelim güzel haberi hoplasın yürekler
Lan ne kırbacı noluyoKirbaci nerden aklina gelditürk erkeginin dogal kirbaci olan pantolon kemeri var kirbac niyetine krmerin tokasi bi gelse feeellçç
Bnde beklemiyorum kuzu tutacagı varsa yıkasanda tutuyor tutmayacaksa amuda da kalksan ayada çıksan olmuyor saldım çayıra mevlam kayıraAhhh ahh deliler degilde bi yerimizi kirip cikartacaz gerci bn artik öle durmuom 10 dk bile yetiomus beklemede kndimi zorlamiom diom ya bi anlik bosalmada kalmis kardesim direk yakalim saniyelik dio o kadar basitse ne beklicem daha önce bekle babam bekle ayagim uyusuo aciodu tepede
Ay bu cokkk iyidi ya sesli guldum denemedigim sey kalmadi kizSen wcye kosmuyon ondan olmuyor bide bu taktiği deneyelim
Ayni ayni eskiden 2 3 gunde bi iliskiydi iki aydir kaciom sag sola kalamasin die ayda 5 anca oluo artik ay skldm napamBnde beklemiyorum kuzu tutacagı varsa yıkasanda tutuyor tutmayacaksa amuda da kalksan ayada çıksan olmuyor saldım çayıra mevlam kayıra
Taktik al kardeşinden sen yanlış yapıyon bu şeyleri bilenler bilmeyenlere ögretecek kuzu isteyenin Bi yüzü vermeyen Arap ben saçmalama moduna girdim yine hayır ola hep kocam yok diye bunlar yalnızlıktanAy bu cokkk iyidi ya sesli guldum denemedigim sey kalmadi kizonuda denedim ilk aylar bn zaten oldum olali sorunluyum
Bebek için ugrasa ugrasa zorunlu ilişki oluyor istek kalmıyor cnmAyni ayni eskiden 2 3 gunde bi iliskiydi iki aydir kaciom sag sola kalamasin die ayda 5 anca oluo artik ay skldm napam
Oha zorlami esime diom kirpac istiom bn seni kirbaclarim yeterki kirbac iste kurbanda bagladigimiz halatla doverim dioYa kuzum sırf heyecan olsun farklılık olsun diye. Zorla yaptırıyorum zaten
Anneme dedim gecen o da dedi ki bebek yerini ariyordur . Eskiler bilir dedimCnm bnmde öleydi 2 ay önce damla geldi iki kez ilki geldi adet öncesi snra gitti ikinci damla geldi ertesi gun adet oldum ama bu sefer cok farkli insan hissedio sadece zorlayinca peceteye gelio ki pembe o kadar acik renkki ole diyin adet kokusuda yok o lekede normal akinti kokuyo bide o kadar gunum gecti yogun olmasi gerekio su an yada tortulu vs nys bide su varmis kimyasal bnm 2 ay once diom ya damla geldi pesinden adet oldum cok agrili ve komple lok lok bisey dokuldu uzun surdu adetim degisikdi yani buda degisik bilmiom nolcak
Taktik al kardeşinden sen yanlış yapıyon bu şeyleri bilenler bilmeyenlere ögretecek kuzu isteyenin Bi yüzü vermeyen Arap ben saçmalama moduna girdim yine hayır ola hep kocam yok diye bunlar yalnızlıktan
Ben deeeWalla billaha dun sise bugun kirbac bn sok bn afal
Aynn ya insan sklio artik istemio yaBebek için ugrasa ugrasa zorunlu ilişki oluyor istek kalmıyor cnm
Biri kirbaclanmak istiyor heyecan ariyorLan ne kırbacı noluyo
Aynn öle ya gec oluncada öle derlermisAnneme dedim gecen o da dedi ki bebek yerini ariyordur . Eskiler bilir dedim
Kemeri cikarsin al sana kırbaçOha zorlami esime diom kirpac istiom bn seni kirbaclarim yeterki kirbac iste kurbanda bagladigimiz halatla doverim dio
Beceriksiz senisoluoda olmuo taktik maktik bnde durmuo elllam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?