Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklımızı oynamamız yakın bebek isterken deliler hastanesine toplucaklar bizi yakında
Ahhh ahh deliler degilde bi yerimizi kirip cikartacaz gerci bn artik öle durmuom 10 dk bile yetiomus beklemede kndimi zorlamiom diom ya bi anlik bosalmada kalmis kardesim direk yakalim saniyelik dio o kadar basitse ne beklicem daha önce bekle babam bekle ayagim uyusuo aciodu tepede

Bnde beklemiyorum kuzu tutacagı varsa yıkasanda tutuyor tutmayacaksa amuda da kalksan ayada çıksan olmuyor saldım çayıra mevlam kayıra

Ay bu cokkk iyidi ya sesli guldum denemedigim sey kalmadi kiz onuda denedim ilk aylar bn zaten oldum olali sorunluyum
Taktik al kardeşinden sen yanlış yapıyon bu şeyleri bilenler bilmeyenlere ögretecek kuzu isteyenin Bi yüzü vermeyen Arap ben saçmalama moduna girdim yine hayır ola hep kocam yok diye bunlar yalnızlıktan

Anneme dedim gecen o da dedi ki bebek yerini ariyordur . Eskiler bilir dedim

Taktik al kardeşinden sen yanlış yapıyon bu şeyleri bilenler bilmeyenlere ögretecek kuzu isteyenin Bi yüzü vermeyen Arap ben saçmalama moduna girdim yine hayır ola hep kocam yok diye bunlar yalnızlıktan
soluoda olmuo taktik maktik bnde durmuo elllam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…