Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah kimyasal degildir . Normaldir gebelik

Ay insallah kiz heycan yaptim su an ama iste korkuorum kimyasal sa die ay aksam misafir gelmese giderdim bugun kana artik yarin giderim
Hiii. Gecen kimdi hatrlamiorm. Reglden 25 gun sonra ogrendm dedi . Iki hafta boyunca tutunmya calismis. Yani bu isler hic belli olmuo. Allhin izniyle guzl gitsin

Hicbirsey hiisetmedim . Benim bacagim uyusur olmadan bir kac gun once . Gece aniden bi uyusma geldi anladim zaten
Evet bacaga da vuruo. Bnm de gecen ay ona benzer yasadim. Adet gunune kadar belimin sag tarafi agridi kemigim agriodu resmen. Sag bacagim uyutmamisti.sabahina olmustm zaten. Bu ay da buna benzer oldu ama daha hafif oldu bacak agrim kac zamndr yok

Evet bacaga da vuruo. Bnm de gecen ay ona benzer yasadim. Adet gunune kadar belimin sag tarafi agridi kemigim agriodu resmen. Sag bacagim uyutmamisti.sabahina olmustm zaten. Bu ay da buna benzer oldu ama daha hafif oldu bacak agrim kac zamndr yok
Kadin olmak cok zoooooooorrr

Hiii. Gecen kimdi hatrlamiorm. Reglden 25 gun sonra ogrendm dedi . Iki hafta boyunca tutunmya calismis. Yani bu isler hic belli olmuo. Allhin izniyle guzl gitsin
Ay amin insallah rabbim hepimizjn gonlune gore saglikli hayirli evlat nasip etsin tez zmnda aminnnnn hemen hamile oluruz insallah

Bence yarin sabah testi tekrarla
Aslinda iki tane alcaktim sonradan vazgectim nasilsa bos cikcak dedim persembe doktora gidicem beklicem cunku bugun adet agrisi var sanki biraz tam bebe var die sewiniom bu sewer karnim yanio sol taraf bi tuhaf ya sanki birinin eli var gibi doluluk var cok gergin bide adet oluomusum

Benimde öyle bide füze gibi siskinim ben sendede varmı o kuzum henüz gelen giden olmadı ama gelir diye bekliyorum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…