Canimcim bazen destek sart oluyor ben klomen kullandim epey faydasini gördüm bir de doktorum proxy woman vermistiOyleymis tabi daha
Bakalım inşallahBence degil
Yok valla ya. Hic sancim da yok.sadece arada karnima ince bi sızı girio diklemesine.bicak keser gibi ne ola kiSen daha olmdin mi
Burda ben gelip 73 gün olmadım bi kere diyip sıvışıyorumCanim inanki gebelik olmadiginda reglinin gelmesi bile nimet. Ben birseferinde 55.günde regli oldum icmedigim ilac igne kalmadi.
Hayrli olsn cnm belirtilerini yaz da biz de kendimize pay bicelimKizlar merhaba normalde batim 23 ya da 24 u idi. Esim askere gidecek ben de memlekete gideceğim iste o yuzden yaptıralim birlikte ogrenelim dedik yoksa beraber ogrenemeyecektik. Velhasil bthcg 110 çıktı doktorun yanina gectik hayirli olsun dedi carsamba tekrar test tekrarlayacagiz icimiz rahat olsun dedi.rabbim tum bekleyen ve isteyenlere nasip etsik insallah
Offf baya cokmus yaaa kiyamm.Burda ben gelip 73 gün olmadım bi kere diyip sıvışıyorum
Yarin asilama icin gitcem ben de sorun yok spermler sıkıntılıCanimcim bazen destek sart oluyor ben klomen kullandim epey faydasini gördüm bir de doktorum proxy woman vermisti
Yok kiz yapmamIi bari pek is yapma bugun
Insallah olmazsinYok valla ya. Hic sancim da yok.sadece arada karnima ince bi sızı girio diklemesine.bicak keser gibi ne ola ki
Allah alla du heycan yaptim bi deneyim test bakalim nolcakOlabilir cnm. Bak dun dedigim arkadsim kac aydr adet gibi gordu kanamayi. Ama simdi 3.5 aylk hamile cikti
Adet sinirini kaynanacigindami patladin aaa cok ayipOlan oldu
Ay yazik la tmm bazen lazim ama bari normal gun patlayaydinHaketti
Bosver rahatladimAy yazik la tmm bazen lazim ama bari normal gun patlayaydin
Insllh yaaInsallah olmazsinsenden umutluyum
Dene baklm bekliormAllah alla du heycan yaptim bi deneyim test bakalim nolcak
Yok ya yaoma bence iyi ki de esim almamis test . Israf resmenInsllh yaasu an zor tutuyorm kendimi test almamak icin. Allhtan evde yok
Proxy woman in erkekler icin olani da var asilamada iyi sperm bulundu mu tamam sen de sorun olmadigi icin tutmasi cok daha büyük ihtimal insallahYarin asilama icin gitcem ben de sorun yok spermler sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?