Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar gecikse dayanamz yapardim hrlde masallah sabirlisin
Sabirli degil uşengec pinti ve sıkılganim taaa bi cadde var eczaneye uzak yurudugum yetmio bide 5 tl vercem ustune cift cizgi cikio bebek yok oluo cizgi cikmio bebek var oluo riskli is net degil sewinip kursagimda kalcak , fln yani yoksa bnde istiom gideyim alayim bi adraneln olsun ama kim yurucek ustunu degistircem amman simdiden yoruldum bide misafir gelcekmis uf puf

Selam prensesler valla üşendim yine okumaya amma çene var bizde maş Allah arttırsın var mı Bi gelişme test yapan yapmaya niyetlenen

Benimde kv gecenlerde aradı çocuk yokmu dedi yok olsa duyarsin dedim 3 gun sonra arayıp tekrar sordu guldum gectim
Benim kaynanam yok ama hatırlıyorum daha evleneli 1 ay olmus olmamış görümcelerim soruyordu bebek var mi yok mu diye bende aynen olunca soylerim dememe rağmen hamile kalana kadar hiç usanmadan sordular

Anam ne buldum tobe acaba hamilemiyimki ben 4 gun bile tam surmedi lekeler ve gogus agrilarim bitti die uzuluodum sislik var gogsumde
ay heycan yaptim simdi ve lekeler damla gibi cok acik pembeydi ama yerlesme kanamasi adet öncesi dio bnm gecti adetim gec dollenme olabilirmiki

Eklentiler

• Screenshot_20190819-155049_Chrome.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20190819-155122_Chrome.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20190819-155235_Chrome.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20190819-155321_Chrome.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 24
Benim kaynanam yok ama hatırlıyorum daha evleneli 1 ay olmus olmamış görümcelerim soruyordu bebek var mi yok mu diye bende aynen olunca soylerim dememe rağmen hamile kalana kadar hiç usanmadan sordular
Ondan bende de var bi tane. Evlendik ev mevlid okutalım dedik bekleyin bebek mevlid okutursunuz demişti

Olabilir cnm. Bak dun dedigim arkadsim kac aydr adet gibi gordu kanamayi. Ama simdi 3.5 aylk hamile cikti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…