Hadi insallahhhhhmerhaba ben de geldim :=)
ben de 6 senedir bekliyorum günüm geçti bugün de uyuyakaldım yarın erken kan tahliline gideceğimbu ağustos gelir mi bebek bilmiyorum
Anaa yoo yok sakin insalah bebe olcakKızlar adet olacakmısım gibi siskinligim oldu büyük ihtimalle sonuc hüsran olacak beklemedeyim islerim var hepinize dönecem halledince
Yoo yapmadim bosa para veriozTest yapmadin mi peki
Bu kadar gecikse dayanamz yapardim hrlde masallah sabirlisinYoo yapmadim bosa para veriozbn tutumlu bi kadinim 4 gunmu ne kan verdim 2 cikmisti bkliom iste
Sabirli degil uşengec pinti ve sıkılganim taaa bi cadde var eczaneye uzakBu kadar gecikse dayanamz yapardim hrlde masallah sabirlisin
SağolHakkında hayırlısı olsun kuzum :)
Bi yanim istiyoor bi yanm istemiyoorrSelam prensesler valla üşendim yine okumaya amma çene var bizde maş Allah arttırsınvar mı Bi gelişme test yapan yapmaya niyetlenen
Benim kaynanam yok ama hatırlıyorum daha evleneli 1 ay olmus olmamış görümcelerim soruyordu bebek var mi yok mu diye bende aynen olunca soylerim dememe rağmen hamile kalana kadar hiç usanmadan sordularBenimde kv gecenlerde aradı çocuk yokmu dedi yok olsa duyarsin dedim 3 gun sonra arayıp tekrar sorduguldum gectim
Nanamız duymasınBi yanim istiyoor bi yanm istemiyoorrgunum yarin bklm nolck
Nanamız duymasın
Bence yarın yapyapmicam amaaa zaten gunum yarin. Bosuna para vermem bu saatten sonra 2 gun gecikirse. Veririm
Giiirr kanimaaaBence yarın yap
Ondan bende de var bi tane. Evlendik ev mevlid okutalım dedik bekleyin bebek mevlid okutursunuz demiştiBenim kaynanam yok ama hatırlıyorum daha evleneli 1 ay olmus olmamış görümcelerim soruyordu bebek var mi yok mu diye bende aynen olunca soylerim dememe rağmen hamile kalana kadar hiç usanmadan sordular
Olabilir cnm. Bak dun dedigim arkadsim kac aydr adet gibi gordu kanamayi. Ama simdi 3.5 aylk hamile ciktiAnam ne buldum tobe acaba hamilemiyimki ben 4 gun bile tam surmedi lekeler ve gogus agrilarim bitti die uzuluodum sislik var gogsumde
ay heycan yaptim simdi ve lekeler damla gibi cok acik pembeydi ama yerlesme kanamasi adet öncesi dio bnm gecti adetim gec dollenme olabilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?