Bnde cikamadim ama cikcam bu som yazi yoksa iice uykum kaccakVallaha catliyorumeksik kalmak istemiyorum durdukca da konu konuyu açıyor 3 oooooffff
Ben bekarken istanbuli karis karis gezerdim . Simdi bana yaptigina bakKocalarla cikarz kiz . Ben de bilmiom zaten buralri. Tek demedim zaten bizimksii de izin vermez
Tek olmadığıma sevindimAynen baya baya okudum bende
Koca yok bacım napakBnde cikamadim ama cikcam bu som yazi yoksa iice uykum kaccakhadi hepinize iii geceler rabbime emanet millet gece burda durun kocalar uyusun sonra neyee bebe olmuo anamin dedigi firsatmi buluonuz cocuk yapmaya ayip hadi bn uyudum bile
Ewt dogru izlerim ki bn onu olsunda derdide can dermanida can bnaAynen ya çok güzel olsa gerek bian önce yaşayalım hayalimizi inşallah kuzum kız uyumuyor bu diye dertlenirim sana o zamanda
Veee halaaaaa konuya bakiyor acaba ne yazicaklar diyeBnde cikamadim ama cikcam bu som yazi yoksa iice uykum kaccakhadi hepinize iii geceler rabbime emanet millet gece burda durun kocalar uyusun sonra neyee bebe olmuo anamin dedigi firsatmi buluonuz cocuk yapmaya ayip hadi bn uyudum bile
Ahh kuzu ahhh Bi olsa susar şikayet etmem diyom bndeEwt dogru izlerim ki bn onu olsunda derdide can dermanida can bna
Artık görürse o arkadasta yanlismi yazdi yoksa dogrumu bizi bilgilendirirTek olmadığıma sevindimyanlış bişey yazarım diye susmuştum bnde
Kumasımı var dedim önce bnde yanlış yazmıştır umarım yaArtık görürse o arkadasta yanlismi yazdi yoksa dogrumu bizi bilgilendirir
Way yatcam da bazi sewgili can arkadaslarimin yazisini gormemisim ayip olmasin die begenip bi iki yazdim ya tmm gidiom sen merak edion bni ne kovuonVeee halaaaaa konuya bakiyor acaba ne yazicaklar diyeDE HAYDEEE GIDIN YATIN SABAH GEBE OLARAK UYANIN
Esimin karısı demiş bilemedimBisey anlamadim yazan erkek miydi acaba
Bide buyuk yazio hih ii gecelerVeee halaaaaa konuya bakiyor acaba ne yazicaklar diyeDE HAYDEEE GIDIN YATIN SABAH GEBE OLARAK UYANIN
Öle bişey olacaksa 3 gün bile uyurum benVeee halaaaaa konuya bakiyor acaba ne yazicaklar diyeDE HAYDEEE GIDIN YATIN SABAH GEBE OLARAK UYANIN
Uyuyamiiyyooommmm cokta sıkıştım acaba test mo yapsam bayadır tutuyorum .Way yatcam da bazi sewgili can arkadaslarimin yazisini gormemisim ayip olmasin die begenip bi iki yazdim ya tmm gidiom sen merak edion bni ne kovuonbnm ne sucum var aaa tmm yattim ya
Dustan cıktım simdi aynada göbegimin sol tarafına baktım hafif bir morluk olusmus kesin biryere carptım yanlıs alarmmıs yaaaaaa
Umarım yazım hatasıdırKumasımı var dedim önce bnde yanlış yazmıştır umarım ya
Test mi aşeriyon kız senUyuyamiiyyooommmm cokta sıkıştım acaba test mo yapsam bayadır tutuyorum .
E vala vala cok ayipBen bekarken istanbuli karis karis gezerdim . Simdi bana yaptigina bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?