Bnmki zorla uyutuyor benide koala gibi yapışıp bırakmıyor kaçayımBenimki uykucu kiz benim uyutmama gerek yok zaaaarrr uyuor kendi
Hadi kiz insallah bi hamis daha gelioIyi geceler kizlar okuya okuya anca geldim supersinizbenimde bugun 8 gunum vardi sabah acayip adet agrisiyla uyandim baya erken geliyo diye düşündüm hatta
Kiizz bize cok uzak biz goptayizBeylikduzune mi gidicez ne ole dedi kocis. Gelcen mi kiz
Afiyet olsun sizeBeylikduzune mi gidicez ne ole dedi kocis. Gelcen mi kiz
65 yaşında mı ohaa ben şokAynn ya sakin olcan benim babannem 65 yasinda bebe yapmis kadin ki ardindan 2 kerede aldirmis ayiptir solemesi motor gibi 15 17 bebe olcakti yasasalardi o bile yapabiliosa biz huuuu huuu
Yaziikkk yaaBnmki zorla uyutuyor benide koala gibi yapışıp bırakmıyor kaçayım
Ay cok guzl be anlatmasi bile o kadar guluodum aglattin bni be kadinAzcıkta o beklesin memeyi nasılmış anlasınoyş kıyamayız ki
Hii biz merterdeyiz aslnda. Orda guzl dondurmaci varsa gelekKiizz bize cok uzak biz goptayiz
Uyutmasa sabahlıyom çünküYaziikkk yaa
Buay kocayla uzağız şekerim benden yana umut yokHadi kiz insallah bi hamis daha gelio
Bncede super olurdu yuzyuze olsaydi cokda farkli bi sohbet olurdu artik kocalari atar cocuk sohbeti yapardikValla olur mu olur heeya keske yuz yuze konussak bole yaa
Hic gece dondurma yalamaya cikmadikHii biz merterdeyiz aslnda. Orda guzl dondurmaci varsa gelek
Saol cnmAfiyet olsun size
Birakamicam demioda merakli seni catlion dimi icin gidioDeemmeeee oyleee elim varmiyor biraakmaaaaaaağaaaa
Dedikodu tayfaValla olur mu olur heeya keske yuz yuze konussak bole yaa
Aynen ya çok güzel olsa gerek bian önce yaşayalım hayalimizi inşallah kuzum kız uyumuyor bu diye dertlenirim sana o zamandaAy cok guzl be anlatmasi bile o kadar guluodum aglattin bni be kadinyasamadan boyleysek biz bilmiom halimizi
Orta bi yerde bulusak bi gun yaliyakHic gece dondurma yalamaya cikmadikbilmiyorum merter de uzak bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?