Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtlama günüm yeni geçti sayenizde kendimfe belirti aramaya çalışıyorum manyaklar

Hani okulda haşere ögrenci gruplarini sıniflara dagitirlarya bu grupta tam oyle oldu. Birazdan kadınlar kulübü yöneticilerinden biri gelip dagıtacak bizi.

Zaten dua ederken hep rabbim olmayanlarada tatdir diyorum hep. Aslinda bir salabilsen .işte yapi meselesi.

Amin cnm bnm insallah bekliorum bi ikigun daha bakalim insallah sizden guzel hber aliriz

Hani okulda haşere ögrenci gruplarini sıniflara dagitirlarya bu grupta tam oyle oldu. Birazdan kadınlar kulübü yöneticilerinden biri gelip dagıtacak bizi.
Arkadaki dörtlü ayrilin bakkeeemmm sen umutsuzler grubuna sen yikiklar grubuna sen şuna sen buna

Allahimmm gebbeeyyyyooiiimmmm nolur Allahiiimmmbat yaklasiyor artik gebeyim diye yazarken gozlerim doluyor
Aglama yaaaaar aglama yaaaar haydi biraz gül
Gebe olsakta olmasakta birimiz olsa digerimiz olmasada aynı destegi burdan birbirimize verecegiz canım benim aglama

Öyle kuzum verende Allah alanda Allah onun her kadrine muhtacız bin sükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…