Allhtan bi tane yaptm heeeGözlerim yasarıyorda
Daha ne kadar yapıcaksınki zaten fazlasıyla yaptın bata geldik
Saglikli hayirli evlat nasip etdin rabbim cnmHerkese günaydın, bu sabah erken uyandım. Allah'ım hayırlı haber getirsin inşallah dedim. Testi yaptımm..
Vee, çift çizgi çıktıı. İnanıyordum, sabırla bekliyordum. Rabbim "Ol" dedi; oluverdi. Çook şükür.
Canlar ilk defa oldu böyle Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..
Eki Görüntüle 2299383
Erken test yapmanın psikolojik zararlarıKızlar akşam üzeri ağrım oldu biraz kasıklarım da acile gittim beta hcg 43,91 çıktı acil doktoru da değer çok yüksek değil dış gebelik olabilir dedi ama daha adetim gecikmedi bile off çok endişeliyim şuan ya
Ben ama once idrar yapcamkızlar günaydınBugün adet günüm.kupkuruyum.akinti bile yok.ve hafif göğüs dolgunluğu var.onun dışında hamilelik adına hiç bir belirti yok.bakalim yarın kan testi yaptircam.kan testi yaptıracak başka kim var?
CAmin cümlemize nasip etsin canımmSaglikli hayirli evlat nasip etdin rabbim cnm
Yarın ben de kan testi yaptıracağımkızlar günaydınBugün adet günüm.kupkuruyum.akinti bile yok.ve hafif göğüs dolgunluğu var.onun dışında hamilelik adına hiç bir belirti yok.bakalim yarın kan testi yaptircam.kan testi yaptıracak başka kim var?
idrar yarın mi yapcan canım hadi hayirlisiBen ama once idrar yapcam
Ay hadi hayırlısı canım.degerlerimizi paylaşalım bakalım inşallah çok güzel olur Allah'ın izniyle.adet geçti mı senin.benim yarın 1 gün geçmiş olacak .acaba kaç çıkması gerekiyorYarın ben de kan testi yaptıracağımfikoss
Ay canım benimde öyle ya cok istedigim hicbirsey asla olmuyo gercekten istemedigimde oluyorArtik bnde hic sanmiorum adet kokusunu aldim biraz once kirmiziyi gormedim ama bnce yolda gelio bosa o kadar bkledim geciktimartik kalan sahalar sizin bnm ne istedigim hemen olduki zaten nasip dier aylara
Canım okadar gecmis üstünden ha bugün ha yarın diye niye adet bekliyorsun ki sen derhal gidip kan yaptırsan ya belki düsük riski var o kanamalar ondan geliyor belki kurtarabilirsin yavrunu cok ihmal etme bence yarında olmazsan gidip kan verCanim bnm 9 gun oldu gecikeli ve 3 gundur gelio ikininca sadece o leke cok acik pembe , hic agrim olmadi arada bacagim sizladi 3 4 gundur goguslerim sizliodu yaniodu cok fena hala öle sisti vs vs ama bos cıkcak iste varsada dusuo buyuk ihtimal yada kimyasal ki bildigim dusuk cok sancili olur bnde hic sanci yok
İnsallah ikiside 15 inden önce gelirYaz bakalım Nana , bat 15 eylül, hem maaşımı hem bebişimi bekliciğim
Herkese günaydın, bu sabah erken uyandım. Allah'ım hayırlı haber getirsin inşallah dedim. Testi yaptımm..
Vee, çift çizgi çıktıı. İnanıyordum, sabırla bekliyordum. Rabbim "Ol" dedi; oluverdi. Çook şükür.
Canlar ilk defa oldu böyle Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..
Eki Görüntüle 2299383
Bendede degisik incecik bir sızılar kasıklarda iki taraflı Allah hayır etsinnValla kuzu işte karnımda olacakmış gibi kıpırtılar oluyor ama gelmedi namıssız bir türlü
Canım senin Eylül batı bile yazmısızAdet olcak gibi duruyordu ama tek taraflı sol kaşığın ağrıyordu, göğüüm acıyordu. Bu ay ovulasyon testi aldım ben, pik yaptığı günün akşamında ve 48 saat sonrasında ilişkiye dikkat ettim. Narsuyunu rahmimin kalınlaşması için içtim, bilmiyorum etkisi olmuştur belki.
Bencede yapma kuzum bende yasadım gördüm cift cizgi ama sonu hüsrandı bazı testler bozuk oluyor bazende tek cşzgi cıkınca kahroluyoruz bilmeden bebegin düsmesine vesile oluyoruz olmayalımBu ay adetim gecikmeden yapmayacağım karar aldım cok kötü bi duygu çünkü pozitif görüp sonlanması böyle bişey olacağını hiç tahmin etmemiştim
İnsallah canım bir hafta kalmıs sık disiniGünaydın kızlar. Yaa çoğalıyor hamileleirmiz çok şükür darısı bize inş benim bata daha çok var 28 ağustos inş gelmez ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?