Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlıolsun canım RABBİM hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç günün geçmişti

Gözün aydın

Canım benim çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin güzel bir hamileliğin geçsin bizlerede duanı eksik etme

Benim bugece minicik pembe akıntım geldi sanırım lekelenmelerim basladı canım yarından sonra kesin adet olurum
İnsallah sen olmazsın hayırlı haberlerle gel canım
Valla kuzu işte karnımda olacakmış gibi kıpırtılar oluyor ama gelmedi namıssız bir türlü

Canım benim çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin güzel bir hamileliğin geçsin bizlerede duanı eksik etme
Canımsın Amin tüm gebelere nasip etsin, çook teşekkür ederim. Allah size de hamile olduğunuz haberini en hayırlı zamanda vermek nasip eylesin.

Canım hiç adet olacakmışsın gibi oluyor muydu bide bu ay nelere dikkat ettin
Adet olcak gibi duruyordu ama tek taraflı sol kaşığın ağrıyordu, göğüüm acıyordu. Bu ay ovulasyon testi aldım ben, pik yaptığı günün akşamında ve 48 saat sonrasında ilişkiye dikkat ettim. Narsuyunu rahmimin kalınlaşması için içtim, bilmiyorum etkisi olmuştur belki.

Narsuyumu ilk defa duydum cnm

Evet, cam şişede satılanlardandı.
%100 katkısız narsuyuydu. Valla ben kahveyi çok tüketiyodum tatlım işyerinde hergu en az iki fincan Nescafe evde de türk kahvesi baya tiryaki gibiydim ama bağımlılık yapıyordu artık bırakmam lazım dedim .Narsuyunu da forumda okumuştum.

Bat 19 Ağustos

aminn

Hayirlisi olsunnnnn canniiimm gebesin gebesin gebbbeeeessisiiiiiinnnnn saglikla devam etsin insallaaahh

Hayirlisi olsunnnnn canniiimm gebesin gebesin gebbbeeeessisiiiiiinnnnn ♥♥♥♥saglikla devam etsin insallaaahh

L Loriklorik sağol canımm çok teşekkür ederim. Allah'ımm en kısa zamanda senin de hayırlı haberini almayı nasip etsin. Güzel desteğin için Allah razı olsun. Hadi hepimiz geeebbeeeyik geeebeeeyik geeeeebeyiiiikk

0
senden de Allah rqzi olsunnn insalllah en kisa zamanda ben de bu topige testimi atarimGEEBBBEEEEYYYYYIIIIIZZZZMMMMMMMMM GEBBEEEYYIIMMMM GEBBEEEYYIIIMMM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…