- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
Delirme neden acısınlar sana kimse acıması gerekmiyor lazım da degil RABBİM en hayırlı zamanı bekliyor ozaman veriyor boş ver takma öyle kişilerden de uzak dur seni mutsuz eden kişilerle arkadaşlık kurma cok var öylesi çocukları goz önünde inatla seven karşı tarafın yok ya kıskansın havaları boş ver öyle insanlar kompleks kin dolu kişiler hayatan dersini almayıp onun bunun mutsuzluğunla mutlu olanlarValla dinlemiyorum kız kendimi bugun ama noldu bilionmu lorikcim. Hamile kıyafetleri vardı avm de içim gitti o an. Sonra arkadaşlarım bebelere ayakkabı aldılar bende ayakkabı sevdim reyonlar da oglum olursa bunu kızım olursa bunu. Sonra dedim bana acıyorlarmı acaba arkadaşlarım. Titre ve kendine gel dedim.
Yok oyle değiller ben düşündüm işte. Bi daha kimsenin yanında bebekle alakalı tavır sergilememeye lafını acmamaya karar verdim.Delirme neden acısınlar sana kimse acıması gerekmiyor lazım da degil RABBİM en hayırlı zamanı bekliyor ozaman veriyor boş ver takma öyle kişilerden de uzak dur seni mutsuz eden kişilerle arkadaşlık kurma cok var öylesi çocukları goz önünde inatla seven karşı tarafın yok ya kıskansın havaları boş ver öyle insanlar kompleks kin dolu kişiler hayatan dersini almayıp onun bunun mutsuzluğunla mutlu olanlar
Sizin hikayeyi okuyunca kendiminkini hatırladım, bende 5 aylık bebegimin suyu gelince erken doğum yapmak zorunda kaldim tabiki kaybettik 5 ay oldu. Çok şükür ki 1 kızım vardı o büyük dayanak oldu. Inşallah şimdi yeniden istiyorum Rabbim.nasip ederse.Valla cnm cok uzun hayat hikayem 6aylık erken doğum yaptım kaybettik kızımızı sonta 4yıl bekledim atamadım üzerimden 1yıl denedik 1yılda kaldım hamile 3aylık onunda kalbi durdu anlatması zor karnımda o şekil 2ay yaşar ümidiyle aldırmadım ama dr mecburen dedi kürtaj oldum 3gun kanamam oldu 4gun bebek istiyorum dedimkurtajdan bir hafta sonra oğluma hamile kaldım şuan 4yaşında rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi hiç bir anne hiç bir evlat ayrı kalmasın inşallah AMİN ,sonra. Cnm emzirirken adet hiç olmadım oğlum 6aylıken hamile kalmışım kazım ma korunurken onuda test yap die ısrar eti dr da yaptım öyle ogrendim hiç şupem yoktu şuan oda 2,5yaşında ve şimdi yeni süprizi bakalım ❤ Hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin RABBİM
Yok oyle değiller ben düşündüm işte. Bi daha kimsenin yanında bebekle alakalı tavır sergilememeye lafını acmamaya karar verdim.
Gonlünüzce olsunSizin hikayeyi okuyunca kendiminkini hatırladım, bende 5 aylık bebegimin suyu gelince erken doğum yapmak zorunda kaldim tabiki kaybettik 5 ay oldu. Çok şükür ki 1 kızım vardı o büyük dayanak oldu. Inşallah şimdi yeniden istiyorum Rabbim.nasip ederse.
Ben de oyleyim icimden hep diyorumkiz olsa ben de oyle alırdım iste erkek olsa ben de oyle yapardim vs. Ama icimden dışıma yansitsam ooohoooo guvenlikle cikarirlar beni o magazadanYok oyle değiller ben düşündüm işte. Bi daha kimsenin yanında bebekle alakalı tavır sergilememeye lafını acmamaya karar verdim.
İnşallah cnm zor ama elimizden gelen birşey yok RABBİM evlatlarımızı korusun İNŞALLAH AMİNSizin hikayeyi okuyunca kendiminkini hatırladım, bende 5 aylık bebegimin suyu gelince erken doğum yapmak zorunda kaldim tabiki kaybettik 5 ay oldu. Çok şükür ki 1 kızım vardı o büyük dayanak oldu. Inşallah şimdi yeniden istiyorum Rabbim.nasip ederse.
Ben de oyleyim icimden hep diyorumkiz olsa ben de oyle alırdım iste erkek olsa ben de oyle yapardim vs. Ama icimden dışıma yansitsam ooohoooo guvenlikle cikarirlar beni o magazadanaglarrriiimm zirlarimm ortaligi dagitirim nedeeeennn benimm yoookkk diyee feryat figan ederim ama hanfendi cizgimden kaymadim asla
Ayyyyyy insallahYaa. İşte hayaller. Belkide bebeler karnımızda. Ona baktım belki bugun ki beyaz parmak kadar sandaleti yada o 21 numara spor ayakkabıyı.
Ama iyi para kazanıyorlarOfff offf bu testleri icad edenler duşunmemiş bu gelinler kafayı bozacak die
Kız ben bakıorum kotonda gecenler de bebek reyonuna el kadar etek 50. E Ölelim biz o zaman yuh dedim sesli bi şekilde herkes güldü baktı bana. Eşim gülüo meva yürü yürü die cıkardı beniAyyyyyy insallahsizofrene bagladim iyice ben her bebek magazasinin icine esimi de suruklerim mutlaka
Ahahahahahahah rezil seniKız ben bakıorum kotonda gecenler de bebek reyonuna el kadar etek 50. E Ölelim biz o zaman yuh dedim sesli bi şekilde herkes güldü baktı bana. Eşim gülüo meva yürü yürü die cıkardı beni
Anam seninde mi kızın varBenm kizim yoruldu uyudu bileeememe ariodu sanki uyumaya calisirken icim gitti yaa
HsaggahashshagagagAma iyi para kazanıyorlarsahibinden ikinci el gebelik testi
Kiz miymiş kiiizzzBenm kizim yoruldu uyudu bileeememe ariodu sanki uyumaya calisirken icim gitti yaa
Yok kiiizAnam seninde mi kızın var
EveetKiz miymiş kiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?