- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Heyecan doruktaaaaa
Takvimim hatırlattı regle 2 gün kaldı diyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvimim hatırlattı regle 2 gün kaldı diyordu
Kız pazartesi gunum gecen ay 56 gun sonra oldum. O gune kadar belki hamileyim die ilaç ta kullanmadım. Alsm cıkmasa da üzülmemKaç günün var cnm
Eğer erken yapmak seni yipratiyosa yapma yok onemsemiyosan benim gibi eksinseviyosan yap
En azindan kiyas yaparsın cnmValla bilmiyorum canım denicem üstünden yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar yazıyor ama ayn8 çekilde çıkan arkadasin bir haftadır yapmış aynı şekilde çıkmış ilerleme yok
Yap ozaman cnm ama negatif çıkarsa sakin üzülme olurmuKızlar 2saat oldu tutuyorum yeterlimidir evde annemlerde var misafirliğe geldiler altıma kaçıracam artık
Oooo nasıl sabrettin gülüm okadar bilmek hakkin tabi okadar gun olmusKız pazartesi gunum gecen ay 56 gun sonra oldum. O gune kadar belki hamileyim die ilaç ta kullanmadım. Alsm cıkmasa da üzülmem
Yaptım bıraktım wc bakamıyorum hallaYap ozaman cnm ama negatif çıkarsa sakin üzülme olurmu
Kolay gelsin cnmKizlar 50 kilo domates beni bekler opuyorum sizleri gelismelerden haberdar olmak dilegiyleeee opuldunuz
Yaaaa bak hadiiiiYaptım bıraktım wc bakamıyorum halla
Sonuc ne oldu cnmYaptım bıraktım wc bakamıyorum halla
31 Ağustos o zmn :))) acemi olduğum çok bellleeiSon adet degil canım bekledigin adet tarihin ne onu söyle
Hakkimzda hayirlisi olsun allah,sabrini veriyor bir sekildeValla cnm cok uzun hayat hikayem 6aylık erken doğum yaptım kaybettik kızımızı sonta 4yıl bekledim atamadım üzerimden 1yıl denedik 1yılda kaldım hamile 3aylık onunda kalbi durdu anlatması zor karnımda o şekil 2ay yaşar ümidiyle aldırmadım ama dr mecburen dedi kürtaj oldum 3gun kanamam oldu 4gun bebek istiyorum dedim kurtajdan bir hafta sonra oğluma hamile kaldım şuan 4yaşında rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi hiç bir anne hiç bir evlat ayrı kalmasın inşallah AMİN ,sonra. Cnm emzirirken adet hiç olmadım oğlum 6aylıken hamile kalmışım kazım ma korunurken onuda test yap die ısrar eti dr da yaptım öyle ogrendim hiç şupem yoktu şuan oda 2,5yaşında ve şimdi yeni süprizi bakalım ❤ Hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin RABBİM
ElhamdulillahHakkimzda hayirlisi olsun ♥allah,sabrini veriyor bir sekilde
Hadi kizYaptım bıraktım wc bakamıyorum halla
Verme kiz kalsin pazartrsi verirsinBnmkisi guya teli verckti bugun sabah almyi unutmus acaba bugun versem mi yoksa 20 si gecsin ole mi verim
Dimii . Simdi biriniz guzl haber falan verirrsinz kaciririm falan mazallhVerme kiz kalsin pazartrsi verirsin
At bi fotoHayali çizgi var dun daha netti ama bu markada birşey var galiba clear blue aramaya gidiyom dijitalinden bakalım bula bilecekmiyim