• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar dünkü test dem sonra hayal kırıklığı üzülmem yine arlanmadım nerden geliyor bu hiss bilmiorum içimden kalkıp bir test yapasım geliyor galiba evde fazla test olmasından kaynaklı he kızlar yapiyimi sizce adetime 4 gun var yumurtlamanın 12 günü çokmu erken🤔🤔🙄🙄😬😬😬

Kizlar bisi dicem böyle test yapip da cidden hayata kusuyomusunuz yani çıkmadı diye
Oyuzdenmi N Nana Ana yapmayın diye tembihliyo
Yani şahsen ben gidip eczaneden test almak bile bi heyecan bu heves yapiyo varsa var yoksa yok allahin takdiri boyle uzulupde karalar baglamiyorum 7gun onceden ogrenipde gun gectikce koyulugu takip eden arkadaslarda tanidim yani ne bilim size bagli kimseye yapin yada yapmayin diyemem bence herkes kendine gore test vs yapmali eger yapmadanda asiri stres yapiyosa mesela yapip kurtulsa daha iyi sanki ama dedigim gibi kosi kendisini bilip ona gore hareketetmeli

Kızlar dünkü test dem sonra hayal kırıklığı üzülmem yine arlanmadım nerden geliyor bu hiss bilmiorum içimden kalkıp bir test yapasım geliyor galiba evde fazla test olmasından kaynaklı he kızlar yapiyimi sizce adetime 4 gun var yumurtlamanın 12 günü çokmu erken🤔🤔🙄🙄😬😬😬
Yuh
Yani arkadaslar binde birinde erkenden cıkıyor diye kendi psikolojinizi bozmak zorundamısınız.
Allahın taktiri bu beklememiz gerekiyor adet gününü fazla stres yapıyorsunuz.

kızlar bi bakın benim çizgi çok az daha koyulmuş sanki.

Eklentiler

• 156604057832923169376.jpg
    156604057832923169376.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 37
Canım sanada soyleyeyim test yapinca negatif görüp kendini yipratacaksan yapma ama böyle her an her sn aklında aklında şeye odaklanamiyosan yap kurtul eni sonu bi test yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back