İnsallah negatif cıkmaz testinn yoksa büyük küsücem sanaUzulsem ne faydaüzülmüyorum artik .com
Daaayyyaaaaaannaaaaaammiiiiiiyyooooooommmmmİnsallah negatif cıkmaz testinn yoksa büyük küsücem sana
Sürekli seytana uyuyosunDaaayyyaaaaaannaaaaaammiiiiiiyyooooooommmmm
EuzubillahimesseytaniraciymbismillahirahmanirahimSürekli seytana uyuyosun
Aynen kız bende dayanamıyorum arlanmiyorumda gel birlikte şeytana uyalım yapalım bir testDaaayyyaaaaaannaaaaaammiiiiiiyyooooooommmmm
YuhKızlar dünkü test dem sonra hayal kırıklığı üzülmem yine arlanmadım nerden geliyor bu hiss bilmiorum içimden kalkıp bir test yapasım geliyor galiba evde fazla test olmasından kaynaklı he kızlar yapiyimi sizce adetime 4 gun var yumurtlamanın 12 günü çokmu erken
Nana ya da demiyaaaaahhh yaptik diyeAynen kız bende dayanamıyorum arlanmiyorumda gel birlikte şeytana uyalım yapalım bir test
Zahmet olduEuzubillahimesseytaniraciymbismillahirahmanirahim
Seytan iste tatli geliyor soyledikleriZahmet oldu
Bunu testi yapmadan seytana uymadan önce söylemen gerekiyordu
Canım sanada soyleyeyim test yapinca negatif görüp kendini yipratacaksan yapma ama böyle her an her sn aklında aklında şeye odaklanamiyosan yap kurtul eni sonu bi test yaniKızlar dünkü test dem sonra hayal kırıklığı üzülmem yine arlanmadım nerden geliyor bu hiss bilmiorum içimden kalkıp bir test yapasım geliyor galiba evde fazla test olmasından kaynaklı he kızlar yapiyimi sizce adetime 4 gun var yumurtlamanın 12 günü çokmu erken
Adet yarınkızlar bi bakın benim çizgi çok az daha koyulmuş sanki.
Evet sen hamilesin kizkızlar bi bakın benim çizgi çok az daha koyulmuş sanki.
Senmii yürü git arkamdan kimbilir ne isler filmler ceviriyosun güvenmicem sana
Cok uzuldum.comSenmii yürü git arkamdan kimbilir ne isler filmler ceviriyosun güvenmicem sana
Baya görünüyor canım inşallah hayırlısi olsun adetine kaç gün var yada geçtimi bide testin markası ne acabakızlar bi bakın benim çizgi çok az daha koyulmuş sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?