Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaaha ben de esime test alir misin diyorum verdigi tepki aynen böyle AAAMMAAAAAANNNNN
Ayni ayni bnmkide yildi inanmio artik bi insan hicmi heycan uapmaz adamda tık yok doktor solesin sen bisey dime dio her ay hamileydin dio ay ne kadan kotu durumlar icimizdeki heycan cöktu bu arada bizimde 1 sene 1 ay oldu ewlilikde denemelerde ayiptir solemesi tık yok

Geldim tatlım nasıl gidiyor bata kaç kaldı

Kızlarr gelin beyin detoksu yapalım

Evet bebek fikri aklımızdan hiç çıkmıyor biliuorum ama kafamıza taktığımız için olmuyor
Hos geldin cnmcim. Bat 20 si senin kac. Kiz dun gordum daha bebegimin oldgunu. Bugun de ikizlerim vardi ruyamda gel de cikar aklimdan

4 gun gecikmenin yaptirdim zaten 2.0 cikti bekle bi ihtimal yukselir dediler bekliodum 2 gundur pembe leke gelio wcde sadece ama adet yok pazartesiye kadar bkliorum
Cnm 2 çıkan değerinin üstünden 2 gun geçtiyse acilde tekrar yaptir böyle çok stres olursun olumsuz yönde ve varsa lekede geliyosa progestan verirler lekelerde biter bence buğu acilde ver drum söyledi lekelerim var dersen bakarlar kesin

Adamlarda bitirdik heyecani resmembi an da şok olamiyorlar artik alistirdikbizde de yok tik bi gebe kalabildigimk bilseydim hani o bile bana yeterdi yani tuttugunu bilmek . Ama yok sanirsin acilmamis gonca gülüm

Hos geldin cnmcim. Bat 20 si senin kac. Kiz dun gordum daha bebegimin oldgunu. Bugun de ikizlerim vardi ruyamda gel de cikar aklimdan
Benim iki ablamda beni ruyalarinda gormus gece buyuk olan agladigimi gormus kucuk olan da sarisin kiz bebek görmüş

Adamlarda bitirdik heyecani resmembi an da şok olamiyorlar artik alistirdikbizde de yok tik bi gebe kalabildigimk bilseydim hani o bile bana yeterdi yani tuttugunu bilmek . Ama yok sanirsin acilmamis gonca gülüm
Ay walla ayni durumdayiz millet bnm ustume 2 . Ye kalacak bn daha bkliom acabami die hyr bizde yilcaz o degil skldm bn her ay beklemekden walla tik yok ama arada geciom oda strese sokuo insani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…