- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bati bekliycem insallah sabredersemBence vardir yoksa böyle koyu cikmazdisabredebilirsen bekle birazdaha sonra gebelik testi yap yada kan vermeye git canimm
Çok teşekkür ederim canımGozun aydin caannnniimmmm gebeessiin gebbeeesssiiinnn♥♥♥♥♥♥♥♥
Ya kurban olurumYa hadi kalk acil e git bulantım var falan de kan ver kesin sonuçben niye bu kadar heyecan yaptıysam sanki ben test yapmış gibiyim
Benim umudum çok olacak olacak inşallah gebesin gebesin gebesinYa kurban olurumhic umudum yok ama batimi bekliycem diyorum aslinda
Çok teşekkür ederim canım benimGözüünn aydiinnn canimmsaglikla büyüsün bebisin insallah
Insallah insallah gebeyim gebeyim gebeyiizzz gebbeyiiizzzzBenim umudum çok olacak olacak inşallah gebesin gebesin gebesin
Teşekkür ederim canım evet bata var daha ama pazartesi gidicem doktoraBat da 23 müş o ho deger yüksek çıkar adet gunune kadar.
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsunnn ❤
Kuzum ben de dün sabah ilk idrarla ovulasyon yapmıştım benim de böyle çıkmıştı bence sen de gebesinEki Görüntüle 2299092
Yaaa ben de bu sabah ovu testi ile yaptim ilk idrarla bu kadar koyu cikti .gebelik testim yoktu evdehadi hamilesin diyin bana da
Ağzin bal damliyor insallahhhhhhhhhhhhKuzum ben de dün sabah ilk idrarla ovulasyon yapmıştım benim de böyle çıkmıştı bence sen de gebesin
Bence erken gebelik testi al yap kuzum ne kaybedersin kiAğzin bal damliyor insallahhhhhhhhhhhh♥♥🎗
Heyecan yasamak istiyorumBence erken gebelik testi al yap kuzum ne kaybedersin ki
Sabret sabret gebeyik die die gebe olursan o adını gebeyik yaparsın artıkBati bekliycem insallah sabredersem
Yaoarim kiizzzzSabret sabret gebeyik die die gebe olursan o adını gebeyik yaparsın artık
Evet bende tebrik ettim gerçekten iyi ki varlar ne olursa olsun Allah başımızdan eksik etmesinBu kocalar bir harika canım iyiki varlar ve iyiki dilimizden anlıyorlar❤cok iyi yapmıs tebrik ediyorum ayakta alkıslıyorum enisteyi seni güldürebilmis ya ben bile mutlu oldum
Ne alternatifleri buldun sen bakayım
İnşallah bişey olmaz canım tabi dinlenmek önemli gebelikteYa kızlar bugün yumurtlamamın 9.günü şimdi yolculuk yapıyorum ilk kez belim kasıklarım ve ayaklarım ağrıyor çok rahatsız ediyor sol kasığımda batma var. Daha 5 saatlik yolum var. Gebelik varsa eğer yolculukdan dolayı rahatsız etmez değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?