Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim bende döngümü bekleyeyim. Zaten varsa o zaman çıkar yoksa da hemen regl olurum umutlanmam
Ben Pazartesi günü hassas gebelik testi yapmayı düşünüyorum canım, yumurtlamanın üzerinden 7-8 gün geçmiş olacak erken gebelik testleri sonuç veriyormuş diye okudum, yada gider direkt kan veririm. Geçmiyor günler

Son güne kadar belirtiler tavan yaptı gögüs agrım hiç geçmemişti kramplar batmalar ateş vs. Son gün bi baktım hiç biri kalmamış sonra agrısı geldi sonra kendisi sen oyundan çık dedi resmen
Batın 17 im
Nana2222 canım çok sağol inşallah.Simdi kalktım goguslerimi kontrol ettim.yine yok bir şey.Bir belirti yok yani.Allah ol derse olur.Napalim. Inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı hamilelikler olur.
İnsallah canım O hormon o cubuga kolay kolay salgılanmaz canım gögüsler sonradan siser hic üzülme bak benimkilerdede bisi yok

Valla bazen okadaar erken sonuç vermiyor canım.ben adete 2 gün kala erken gebelik yapmıştım.negatif çıktı.adeti 1 gün geçince 5 liralık test yaptım pozitif çıktı.
Evet herkesin farklı oluyor. Gecikmeden iki gün sonra test yapıp çıkmayan dordurncu gün yaptığında testin sonucu pozitif çıkan bir ablam var

Aynen vallaha üstüne bi de ateş basıyor sürekli yaz günü çekilmiyor ya üstünü açsan dert kapasan dert zaten burunla geniz kafamı kaldırtmıyo Allah yardımcımız olsun

Canım korunmayı bırakınca hormonlar dengesizleşiyor sen 23 ünde test yap eğer silik çıkarsa kan ver yok eğer negatif çıkarsa umutsuzlanma kendi batını bekle gecikince test yap tekrar benm fikrim çünkü ben korunmadığım ilk ay beş gün gecikmiştim mesela ama gebelikte yoktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…