- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Hayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin insallahBenim pazartesi bat. 2. Aşılamamı oldum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazartesi kan vermemi söylediler
Teşekkür ederimHayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin insallah
Insallahhhhhhh allah razi olsunTeşekkür ederim ☺ Amin hepimize nasip etsin. İnsan inanmakta güçlük çekiyor.
Hayırlı olsun, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına da almak nasip eylesinBenim pazartesi bat. 2. Aşılamamı oldum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazartesi kan vermemi söylediler
Anaaa. Cok sevindim kuzum. Tamamına erer inşallah.Benim pazartesi bat. 2. Aşılamamı oldum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazartesi kan vermemi söylediler
Sende olmasan soranımız yok kız bu sabah döndüm köyden net çekmiyordu orda kuzum
Hosgeldin nasilsin napiyorsun nasil gecti tatilinSende olmasan soranımız yok kız bu sabah döndüm köyden net çekmiyordu orda kuzum
Ben Pazartesi günü hassas gebelik testi yapmayı düşünüyorum canım, yumurtlamanın üzerinden 7-8 gün geçmiş olacak erken gebelik testleri sonuç veriyormuş diye okudum, yada gider direkt kan veririm. Geçmiyor günlerTeşekkür ederim bende döngümü bekleyeyim. Zaten varsa o zaman çıkar yoksa da hemen regl olurum umutlanmam
Benim olumlu sonuç vermişti deneyinBen Pazartesi günü hassas gebelik testi yapmayı düşünüyorum canım, yumurtlamanın üzerinden 7-8 gün geçmiş olacak erken gebelik testleri sonuç veriyormuş diye okudum, yada gider direkt kan veririm. Geçmiyor günler
Ben altıncı gün yapmıştımBen Pazartesi günü hassas gebelik testi yapmayı düşünüyorum canım, yumurtlamanın üzerinden 7-8 gün geçmiş olacak erken gebelik testleri sonuç veriyormuş diye okudum, yada gider direkt kan veririm. Geçmiyor günler
Valla bazen okadaar erken sonuç vermiyor canım.ben adete 2 gün kala erken gebelik yapmıştım.negatif çıktı.adeti 1 gün geçince 5 liralık test yaptım pozitif çıktı.Ben altıncı gün yapmıştım
Batın 17 imSon güne kadar belirtiler tavan yaptı gögüs agrım hiç geçmemişti kramplar batmalar ateş vs. Son gün bi baktım hiç biri kalmamış sonra agrısı geldi sonra kendisi sen oyundan çık dedi resmen
İnsallah canımNana2222 canım çok sağol inşallah.Simdi kalktım goguslerimi kontrol ettim.yine yok bir şey.Bir belirti yok yani.Allah ol derse olur.Napalim. Inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı hamilelikler olur.
Hic üzülme yavrum demekki hayırlısı buymus önümüzdeki maclara bakıcaz tamam
Ekliyorum canım
Evet herkesin farklı oluyor. Gecikmeden iki gün sonra test yapıp çıkmayan dordurncu gün yaptığında testin sonucu pozitif çıkan bir ablam varValla bazen okadaar erken sonuç vermiyor canım.ben adete 2 gün kala erken gebelik yapmıştım.negatif çıktı.adeti 1 gün geçince 5 liralık test yaptım pozitif çıktı.
Aynen vallaha üstüne bi de ateş basıyor sürekli yaz günü çekilmiyor ya üstünü açsan dert kapasan dert zaten burunla geniz kafamı kaldırtmıyo Allah yardımcımız olsunHayırlısı olsun insallah canım
Ben ne yazıkki herhangi birsey yapamıyorum kendiliginden gecmesini bekliyorum ama genizlerim hala tıkalı ve burun hala akıyor
Seninde aynımı durumun ilk günlerde benim bacaklarım tutmuyordu hatta kopuyor gibi agrı vardı
Canım korunmayı bırakınca hormonlar dengesizleşiyor sen 23 ünde test yap eğer silik çıkarsa kan ver yok eğer negatif çıkarsa umutsuzlanma kendi batını bekle gecikince test yap tekrar benm fikrim çünkü ben korunmadığım ilk ay beş gün gecikmiştim mesela ama gebelikte yoktuKızlar sabah aklıma takılan bir konu oldu bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi.
Benim regl döngüm 33-35 arası şimdiye kadar hep böyleydi. Ben geçen ay ve bu ay ovulasyon testi kullandım. Şimdi ben ovu tetine göre 9 Ağustos da yumurtlamayı 10 Ağustos da çatlamayı gördüm. Demem o ki bat için ovu testini mı dikkate almam lazım yoksa 35 güne kadar beklemem gerekiyor mu. Ovu testine göre 23 Ağustos da gebelik varsa belli olur kendi döngümü beklersem 28 Ağustosu beklemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?