Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana canım bugün yumurta çatladı ama sabahtan beri soğuk algınlığı var atlatmak için ne yapıyorsun gebe deilim ama günleri değerdirdik aksın istemiyorum
Hayırlısı olsun insallah canım
Ben ne yazıkki herhangi birsey yapamıyorum kendiliginden gecmesini bekliyorum ama genizlerim hala tıkalı ve burun hala akıyor
Seninde aynımı durumun ilk günlerde benim bacaklarım tutmuyordu hatta kopuyor gibi agrı vardı

İnsallah bu sefer üzülmeyeceksin canım saglıkla kucagına alacaksın allahın izniyle
Nana2222 canım çok sağol inşallah.Simdi kalktım goguslerimi kontrol ettim.yine yok bir şey.Bir belirti yok yani.Allah ol derse olur.Napalim. Inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı hamilelikler olur.

Kızlar sabah aklıma takılan bir konu oldu bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi.
Benim regl döngüm 33-35 arası şimdiye kadar hep böyleydi. Ben geçen ay ve bu ay ovulasyon testi kullandım. Şimdi ben ovu tetine göre 9 Ağustos da yumurtlamayı 10 Ağustos da çatlamayı gördüm. Demem o ki bat için ovu testini mı dikkate almam lazım yoksa 35 güne kadar beklemem gerekiyor mu. Ovu testine göre 23 Ağustos da gebelik varsa belli olur kendi döngümü beklersem 28 Ağustosu beklemem lazım

N Nana Ana cığım beni mutlaka Eylül bekleyenlerinin arasına yaz Bat 7 eylül, bu sefer olacak gibi bir his var içimde

Kendi adıma cevaplayayım.
Ovulasyon takibini yapmış biri olarak 29temmuzda pik gördüm. 30unda silinmişti. Yani 14 gün sonra adet bekliyordum.12 ağustosta. Zaten o gün leke dışında bir şey göremedim, yani test için ben beklenen adeti 7-8 gün geçmesi taraftarıyım.
Bu nedenle kendi döngümün en son gününü bekliyorum 32.güne kadar teste gitmeyeceğim sadece içimden geleni yapıyorum. Hayırlısıyla bakalım, neler olacak.

Gunaydın. Agustos sakinleri . 3 gunum kaldı şiddetli göğüs agrısı var ya dokunamıyorum yürürken bile agrıyor. 15 gundur boyle. Hayırlara cıksın
Benim pazartesi bat. 2. Aşılamamı oldum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazartesi kan vermemi söylediler

Teşekkür ederim bende döngümü bekleyeyim. Zaten varsa o zaman çıkar yoksa da hemen regl olurum umutlanmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…