Umitlen artk yaaYa aynen hic bir belirti olmadı akıntı hiç yok.daha oncekilerde bütün belirtiler devamlı olmuştu.bu yüzden bu sefer olmadi dedim.obur ayin yumurtlama günlerini falan isaretledim telde.Ay yine de çok umitlenmicem ben de.hayirlisi ise olsun ins.
Valla canım ben belirti yoksa olmaz dedim ama belki de olur baksana .Allahtan ümit kesilmez.Bana tek olan 1 2 gün once şiddetli bir batma aci gibi bir şey rahimde.sadece 1 kere oldu devami olmadı.Yani bu belirti sayılır mı bilemem normalde de olabilir çünkü.Bende şuanda kendi kendime ümitlenmicem dedim ama içten içe ümitlenir oldum:) ne akıntı var ne gögüste kasıkta ağrı, hiçbirşey yok bu ay bende
Hayır söylemedim.evde o da şu an .soyleyemiyorum.sen söyledin mı?bir de kan testi falan yaptircakmisinUmitlen artk yaamutlulugun tadini cikar. Esine soledin mi
ne güzel işte hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahValla canım ben belirti yoksa olmaz dedim ama belki de olur baksana .Allahtan ümit kesilmez.Bana tek olan 1 2 gün once şiddetli bir batma aci gibi bir şey rahimde.sadece 1 kere oldu devami olmadı.Yani bu belirti sayılır mı bilemem normalde de olabilir çünkü.
Sağol canim daha inanamıyorum ama inşallah .Belki sen de güzel haberi alırsın bu ay inşallah belli mı olurne güzel işte hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Bu soru bana mı anlayamadımSenin cizgin çok koyu çıkmış inşallah sağlıkla olsun.adetin geçmiş miydi
Evet canım sanaBu soru bana mı anlayamadımHerşeyi üzerime mi alindim ki. Banaysa gecikmedi henüz yarın bekliyorum aslında.
işte ben de ozaman biraz zor inanırım mucize olur gerçekten :)Sağol canim daha inanamıyorum ama inşallah .Belki sen de güzel haberi alırsın bu ay inşallah belli mı olur
Çok sağol inşallahEvet canım sanahadi hayırlısı olsun
Soledim ama o net cift cizgi gormeden inanmiyor inanmicK da. Kan vermicem beklicm artk. Dun testesu damlattim olan cizgi de kayboldu zaten hic gorunmuo baka baka sasi olcm nerdyse. Buyuk ihtimlle adet olucmHayır söylemedim.evde o da şu an .soyleyemiyorum.sen söyledin mı?bir de kan testi falan yaptircakmisin
Hayırlı olsun tatliiim saglikla kucagina alirsin ins ❤❤ belirtilerin neydiAllah razi olsun.En kisa zamanda hayirlisiyla sizlere de nasip olsun insallah kizlar
Bence bizimle işleri bittuuAh keske heyecandan unutmus olsalar affederiz ozaman
Sonra dislerinin arasina giricek etBen yemeyi severimalacan ekmegini bandrcan o agzinin icinde yuvarlancak eriyecek baharatlar dans edicek agzinda.
hayirli olsuuunn kiiizzzzzzzz kac dakika sonra ciktiKizlaarrr
He yaa et genelde ole kalio. Ama toplu igne var sorun yoxSonra dislerinin arasina giricek etdilinle hep kurcala dur cikana kadar
canım su neden damlattin.anlamadim.Bence yarın sabah ilk idrar ile tekrar yap.Bence var bir şey ama daha cok küçük değer az çıkıyor.zaten adetimiz bile gecmediSoledim ama o net cift cizgi gormeden inanmiyor inanmicK da. Kan vermicem beklicm artk. Dun testesu damlattim olan cizgi de kayboldu zaten hic gorunmuo baka baka sasi olcm nerdyse. Buyuk ihtimlle adet olucm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?