Mrb canım Allah rahmet etsin aynen öyle her nasip vaktinin esiridir bekleyip görecegiz önümüzdeki hayırlarıGünaydın benim güzel prenseslerimhiç üzülmeyim tevekkül edelim Allahın izniyle Rabbim in nasip ettiği zamanda kavulçaz bizde bebeklerimize bazıları gerçekten beklemeden oluyo ama sadece Rabbim bilir doğru zamanı.. Ben okulum bitince 3 yıl bekledim atanmayı öyle çok üzüldüm ağladım ki ama şimdi iyiki atanmamışım diyorum atanma sürecimde babam rahatsızlandı vefat etti. Ya atansaydım son zamanlarında babamın yanında olamıcaktım.. Sonra anladım herşeyin Bi zamanı var biz napardak yapalım zamanı gelince olucak.
Erteme ozaman yavrum bir ay gec olsunda sende bebiste saglıklı olunAynen Canım ya baktırmak lazım gebelik varsa ilk üç ay dişlere hic müdahele etmiyorlar zaten insanin gözü başka birşey görmüyor ağrı olunca o yüzden korkuyorum ben
Hayırlısı yavrum bir ay sonra degerlendirirsiniz kısmetseKizlar baya baya kaynatmissinizne guzelll
Bende annemlere geldim bu ayki umutlar fos çünkü testlerimde hiç koyulasma olmadi esimde beni memlekete bırakıp döndü zaten
Bence tekrar test yap canım üzerindende yeterince gecmis varsa birsey cıkar yoksada stresten geciktigini anlarsın insallah vardır canımMerhaba kızlar.
Benim sat 16 temmuz bat 12 Ağustos. Hala regl olmadım. Test iki gün önce negatifti, tekrar yapmak istemiyorum. Sanırım hormonlarda bir sıkıntı var bu ay. Yumurtlama 29 temmuzdu, 2,3,4 agustosta rahmimde siddetli kramplarla beraber lekenme yasamaya başladım ve o tarihten beri üç dört gün dışında hep lekelenmem oldu kahverengi. Ayın yirmisine randevu bulabildim, sıkıntı neymiş öğreneceğim inşallah.
Amin inş cnm. Valla regl sancısı normalmiş sanırım gebelik ve adet belirtileri benzermiş ümitsizliğe kapılmak yokMrb canım Allah rahmet etsin aynen öyle her nasip vaktinin esiridir bekleyip görecegiz önümüzdeki hayırlarıBenim regl olacakmıs gibi hafif sancılarım var bu ayda pert cıkacak sanırım
Bi sonra ki ay kardeşim gelicek büyük ihtimal yine buraya gelucemHayırlısı yavrum bir ay sonra degerlendirirsiniz kısmetse
Benim agrım olduguysa 24 saat icinde gelir hemen reglim ama suan bata 6gün var insallah güzel bir agrıdır bunlar yavrum hic sanmıyorum ama kısmetAmin inş cnm. Valla regl sancısı normalmiş sanırım gebelik ve adet belirtileri benzermiş ümitsizliğe kapılmak yok☺
Ozaman sansına küs cicegimmmBi sonra ki ay kardeşim gelicek büyük ihtimal yine buraya gelucem
Bi iki gun bekle yada icin rahat degilse yap bizi haberdar et yaparsanTatile gidiyorum canim adet olduğum gün denizde olucam o yuzden kötü oldu acaba test yapsam mi ona göre önlem alırım demek istemiştim
Ay cidden sansima tukureyimOzaman sansına küs cicegimmm
Atsana foto bakalım cnmYaptim kizlar test ama test bozuk ya da grbelik yok.
Garip cikti.
Atsana foto bakalım cnm
Yapsan ne olacak kendi kendine yumurtayı dölleyemeyecegine göreAy cidden sansima tukureyim
Ve biliyonusun sanırım yeni yumurtluyorum gıcık olmamak için test yapmiyorum
Batını bekle canım testte bat gecmeden acele etmeSelam kızlar ben de ne zmndır yazamadım benim de son 4 gündür acayip göğüs uçlarımda hassasiyet var bide kasık ağrım bat 23 ağustos ama 19 unda 30 gün olucak yani 35 günde geldiğinden emin olamıyorum bat günümden yine de 19 unda test yapıcam yumurtam 7 sinde çatladı 19 unda varsa çıkar diye düşünüyorum bide krem gibi beyaz akıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?