Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb canım Allah rahmet etsin aynen öyle her nasip vaktinin esiridir bekleyip görecegiz önümüzdeki hayırları Benim regl olacakmıs gibi hafif sancılarım var bu ayda pert cıkacak sanırım

Bence tekrar test yap canım üzerindende yeterince gecmis varsa birsey cıkar yoksada stresten geciktigini anlarsın insallah vardır canım

Mrb canım Allah rahmet etsin aynen öyle her nasip vaktinin esiridir bekleyip görecegiz önümüzdeki hayırları Benim regl olacakmıs gibi hafif sancılarım var bu ayda pert cıkacak sanırım
Amin inş cnm. Valla regl sancısı normalmiş sanırım gebelik ve adet belirtileri benzermiş ümitsizliğe kapılmak yok

Amin inş cnm. Valla regl sancısı normalmiş sanırım gebelik ve adet belirtileri benzermiş ümitsizliğe kapılmak yok☺
Benim agrım olduguysa 24 saat icinde gelir hemen reglim ama suan bata 6gün var insallah güzel bir agrıdır bunlar yavrum hic sanmıyorum ama kısmet

Selam kızlar ben de ne zmndır yazamadım benim de son 4 gündür acayip göğüs uçlarımda hassasiyet var bide kasık ağrım bat 23 ağustos ama 19 unda 30 gün olucak yani 35 günde geldiğinden emin olamıyorum bat günümden yine de 19 unda test yapıcam yumurtam 7 sinde çatladı 19 unda varsa çıkar diye düşünüyorum bide krem gibi beyaz akıntı var

Batını bekle canım testte bat gecmeden acele etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…