Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim disleri görsen hele biri kırık biri cürüp biri apseli öncelik beybimin ama
Cokta rahatsız etmiyor gerci genel zamanlarda. Sen cok rahatsızsan bebyden önce hallet canım dokuz ay dis acısıyla gecmez

Geçen ay ki gibi tam tariglhinde gelirse 4 gün süpriz yapıp erken de gelebilir iki ay aynı günde geliyor 3 ay öne geliyor bakalim neler olacak senin kac gun kaldi
Insallah gebelik vardir canim
Bnm yumurtlamaya gore 5 gun var
Test yapasim geliyor bat gunumde yaptim negatifti

Ya kızlar test aldım şimdi 3 tane.bat 18 'ine de daha var.Benim bir negatif görüp rahatlatmaya ihtiyacım var.sanirim yapicam şimdi.En azından olmadığını göreyim bari.Eger hissetsem hamile olduğumu beklerdim belki.Ay ne zor valla

Tünaydın güzelimmm
Bizimde minik oglanlar minik kızlar olsun ben uykudan feragat etmeye razıyım
Öp oglusunu benim icin
Inşallah canım sizde yaşayın ogünleri bir kere gözlerinin içine bakınca herşeyi unutuyor insan Rabbime sukurler olsun öperim tabi teyzesi

Günaydın benim güzel prenseslerimhiç üzülmeyim tevekkül edelim Allahın izniyle Rabbim in nasip ettiği zamanda kavulçaz bizde bebeklerimize bazıları gerçekten beklemeden oluyo ama sadece Rabbim bilir doğru zamanı.. Ben okulum bitince 3 yıl bekledim atanmayı öyle çok üzüldüm ağladım ki ama şimdi iyiki atanmamışım diyorum atanma sürecimde babam rahatsızlandı vefat etti. Ya atansaydım son zamanlarında babamın yanında olamıcaktım.. Sonra anladım herşeyin Bi zamanı var biz napardak yapalım zamanı gelince olucak.

Benim disleri görsen hele biri kırık biri cürüp biri apseli öncelik beybimin ama
Cokta rahatsız etmiyor gerci genel zamanlarda. Sen cok rahatsızsan bebyden önce hallet canım dokuz ay dis acısıyla gecmez
Aynen Canım ya baktırmak lazım gebelik varsa ilk üç ay dişlere hic müdahele etmiyorlar zaten insanin gözü başka birşey görmüyor ağrı olunca o yüzden korkuyorum ben

Merhaba kızlar.
Benim sat 16 temmuz bat 12 Ağustos. Hala regl olmadım. Test iki gün önce negatifti, tekrar yapmak istemiyorum. Sanırım hormonlarda bir sıkıntı var bu ay. Yumurtlama 29 temmuzdu, 2,3,4 agustosta rahmimde siddetli kramplarla beraber lekenme yasamaya başladım ve o tarihten beri üç dört gün dışında hep lekelenmem oldu kahverengi. Ayın yirmisine randevu bulabildim, sıkıntı neymiş öğreneceğim inşallah.

Yaptinmi canim test

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…