Benim disleri görsen hele biri kırık biri cürüp biri apseliKızlar çürük bir disim var geçen aydan çok ağrımıştı gebelik vardır diye birşey yapmadı dr ilaç içmiştim şimdi onu yaptırmadan çalışmalara başlamak istemiyorum ama disciler tatilden dönmemiş halayumurtlamayi kaçırmak da istemiyorum of ya
Geçen ay ki gibi tam tariglhinde gelirse 4 gün süpriz yapıp erken de gelebilir iki ay aynı günde geliyor 3 ay öne geliyor bakalim neler olacak senin kac gun kaldiKac gun kaldi bata
Insallah gebelik vardir canimGeçen ay ki gibi tam tariglhinde gelirse 4 gün süpriz yapıp erken de gelebilir iki ay aynı günde geliyor 3 ay öne geliyor bakalim neler olacak senin kac gun kaldi
Bnm yumurtam gec catladi cnmUn
Yunurtlamaya göre neden hesaplıosunuz.
Beni de beni deKizlar yumurtlama gore 5 gun var bata seytan durtuyor yap yap diye
Inşallah canım sizde yaşayın ogünleri bir kere gözlerinin içine bakınca herşeyi unutuyor insan Rabbime sukurler olsunTünaydın güzelimmm
Bizimde minik oglanlar minik kızlar olsun ben uykudan feragat etmeye razıyım
Öp oglusunu benim icin
Aynen Canım ya baktırmak lazım gebelik varsa ilk üç ay dişlere hic müdahele etmiyorlar zaten insanin gözü başka birşey görmüyor ağrı olunca o yüzden korkuyorum benBenim disleri görsen hele biri kırık biri cürüp biri apseliöncelik beybimin ama
Cokta rahatsız etmiyor gerci genel zamanlarda. Sen cok rahatsızsan bebyden önce hallet canım dokuz ay dis acısıyla gecmez
Ay hadi hayırlısı inşallah tutarMerhaba, erken bir yum.var gibi değerlendirmekte fayda var
Inş gelmiştir canim 18 denize gidiyorum regli olursam vay halime o yuzden yapmaya eğilimin var ne yapsam acaba yaaaInsallah gebelik vardir canim
Bnm yumurtlamaya gore 5 gun var
Test yapasim geliyor bat gunumde yaptim negatifti
Anlamadim cnmInş gelmiştir canim 18 denize gidiyorum regli olursam vay halime o yuzden yapmaya eğilimin var ne yapsam acaba yaaa
Yaptinmi canim testYa kızlar test aldım şimdi 3 tane.bat 18 'ine de daha var.Benim bir negatif görüp rahatlatmaya ihtiyacım var.sanirim yapicam şimdi.En azından olmadığını göreyim bari.Eger hissetsem hamile olduğumu beklerdim belki.Ay ne zor valla
Pik gibi ama bulanik gozukuyor acaba kameradami sorun varKızlar benim adetim dün bitti bugün ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce yumurtlama mı oluyor?? Eki Görüntüle 2298562 Eki Görüntüle 2298562 Eki Görüntüle 2298566 Eki Görüntüle 2298567
Tatile gidiyorum canim adet olduğum gün denizde olucam o yuzden kötü oldu acaba test yapsam mi ona göre önlem alırım demek istemiştimYaptinmi canim test
İnsallah yavrucumInşallah canım sizde yaşayın ogünleri bir kere gözlerinin içine bakınca herşeyi unutuyor insan Rabbime sukurler olsunöperim tabi teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?