Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de bademcik var ölüyorum resmen . Sabahlari cok zorluyor kuruyor heralde
Cok kötü yaaaaa
Geniz akıntısı bogaz kurulugu burun tıkanıklıgı konusurken bile nefesim duraksıyor ilkkez basıma böyle birsey geliyor en bariz belirtim üst solunum yolu enfeksiyonu diyecegim eger insallah gebeysem Degilsemde bir soguk algınlıgı ilacı icecegim hersey netlessin artık

Canım özel değilse kaç kilosun ben bu saate su içmeye korkuyorum senin herhalde zayıflayın verdiği rahatlık
58kiloyum orantılı boyumla kilom canım ama simdi yiyip icmedim gündüz yiyip icmistim simdide bitane gofret yedim gerci senin kilon cokmuki yavrum

Vallaha cok kotu bisey yillardir cekiyorum . Artik bu kış aldiricam bademciklarimi . Tukurugunu yutamaz hale geliyorsun . Suya hastet oluyorsun. Yutkuninca kulaklarin agriyo full agliyorum cok aci veriyor çünkü

Vallaha cok kotu bisey yillardir cekiyorum . Artik bu kış aldiricam bademciklarimi . Tukurugunu yutamaz hale geliyorsun . Suya hastet oluyorsun. Yutkuninca kulaklarin agriyo full agliyorum cok aci veriyor çünkü
Ayyy Allah yardımcın olsun canım
Yoksa bendedemi bademcik var ayyyy kulaklarımda tıkanıp duruyor cünkü

Ayyy Allah yardımcın olsun canım
Yoksa bendedemi bademcik var ayyyy kulaklarımda tıkanıp duruyor cünkü
Amiiinnn insalllahhhhbence sende de vardie bademcik iltihaplaniyor etrafı. Oluyor mu oyle . Üşüme geliyor resmen elin ayagin buz kesiliyor . Su icemiyorsun yemek yiyemiyorsun ozellijle kati seyler hic gitmiyorbi ara cok tutmustu gecen kis bademciklerim agriyordu gece 3 ben agliyorum hungur hungur cok aci veriyor çünkü. Kalktik doktora gittik .serum aldim vucudum rahatladi. Biraz gun icinde bisey yoyemedigim icin de actimesimle corbaciya girdik

Benimki öyle degil canım yani zorluyor ama öyle bahsettigin gibi acı yok nefesimi tıkıyor sadece geniz kulak burun tıkalı hissettigim bu birde burnun akıyor sarıl sarıl
Hastalık bahanesiyle yemegede cıkarttın kendini heh ne güzel gelmistir o corba size

Insallah bademcik degildir .hayatimda ilk defa o gun corbaciya girdim .ama enfeess bi tat vardi ya o gun belki cok ac oldugum icin oyle gelmis olabilir bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…