Aynen canım inşallah kür işe yarar senden akıntı falan geldimi oeki kullananlardan geliyomuş sanırımAynen iyi ki yaptırmamışsın. İnşallah şu kürlerle yok olur da doğal yollarla hallederizOlmazsa da histeroskopiyle aldırmak lazım sanırım.
Insallaaaahhhhh vardir hepimizin . Saglij olsun napak biz mi istemiyoruz sanki olmasini dimi ama yaniBen de o marka alip yapmistm ben cizgiyi net goruodum ama telde pek cikmiodu. Hatta gecen ay cok kiside bole kuruma cizgisi cikti hamis deillerdi.ki senin de diger gun cikmis. Yanlis anlama cnmcim cok umitlnme diye diorm zaten cok erkn yapmissn. Insllh vardr da yaniliorzdur
Bazilari da oyle oluyormuş . Mesela kuzenim evlendiginde adettti adetten cikar cikmaz iliski olmustu ve tutmustu .Gerçekten cok erken oldu adetim bitti 3 gün sonra cift cizgi cıkması şaşırttı beni
Tabikisi.Insallaaaahhhhh vardir hepimizin . Saglij olsun napak biz mi istemiyoruz sanki olmasini dimi ama yani
Aynen canım inşallah kür işe yarar senden akıntı falan geldimi oeki kullananlardan geliyomuş sanırım
Bence sabah ilk seyinle yapTabikisi.insllaaah vardr. Birazdan cikip alcam ben de. Iki tane alayim birini bugun yapim digerini de 2 3 gun kala yaparm. Varsa yoksa belli olur zaten
Gorunuyor sanki cok az . Cikmadi mi sonuc tisss mi
Bak bunlar bnm gecen ay ki testlerim gozle daha net gorunuodu
Dayanamam yaa galiba. Zaten idrarin beklemesi onmli. O yuzden sabah yapin diolrBence sabah ilk seyinle yap
Aynn fos ciktiGorunuyor sanki cok az . Cikmadi mi sonuc tisss mi
UmarımBazilari da oyle oluyormuş . Mesela kuzenim evlendiginde adettti adetten cikar cikmaz iliski olmustu ve tutmustu .
Geçen ay benim ki de öyle oldu ya baya ikinci çizgi vardı ve pembeydi ama olmadıAynn fos cikti
Hepimiz oyleyizUmarımsürekli aklımda bekliyorum ya kafama takmama sebep oluyor
3 gundur kafamda yoktu bisey cok yogundumAynennn
Evet hatrliorm. Guya ben de yapmicam dedim ama galiba alicmGeçen ay benim ki de öyle oldu ya baya ikinci çizgi vardı ve pembeydi ama olmadıbu ay erken yapmak istemiyorum testi
İnşallah Melekcim haberleşmeyi unutmayalımYa ne güzel 25 gün çok güzel bekleme süresi çok az oluyor.ikimizimde bat ları yakın inşallah güzel sonuçlar alırız
Valla ben boş kalsam da iş olsada aklima cok geliyor bayramin 1 gunu bat gunumde yaptim3 gundur kafamda yoktu bisey cok yogundumbos kalinca dusunmeye basladim
Canim selamBatlari gelip gecenler ne durumdasinz ses verin kizlar
NorthCarolina
@Floraa12
@meryem6yrr
@ordekimsibocuk
@Maruki
@abutruno
@Karakarsu
LadyMorganas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?