Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız o değilde gözümüz kukilerimizde kaldı ya sürekli kontrol halindeyiz Bayram yorucu oluyor evet bana hiç iş gördürmediler yatıyım diye evimede kimse gelmiyor banada sen yat sen otur diyolar kocam çok hassastı daha bi ilgilenir oldu hiç geçmese bu günler ya akıntılarımız bize bebek getirir inşallah kuzucum aslında yarın yapsam çıkarmakta 14. Günüm ama bayramda tatildeler

Insallah cikar vallaha yap aslinda varsa bile silik cikar olsunn artik bebetolar .

2 gun gecmis. Testin yok mu elinde. Insllh hamislik vardr
Test var bir tane çantamda, bugün biraz kahverengimsi akıntı olmuştu, oluyorum diye ped koydum ama devamı gelmedi. Bir ara tansiyonum düştü ama adet olacağım zaman düşer hep ondan şüphelenmedim hiç. Ben bu ay olmasını da istemiyordum canım, tomografi ve röntgen çektirdiğim için korkuyorum açıkçası ama işte kismette varsa yapacak bir şey yok. Yarın sabah testi yaparım. Normalde duramayıp test yapan ben bu ay bu kadar nasıl bekledim bilmiyorum.

Beeebbbeeeekk beeebbeeek beeeebbeek

Hayrlisi olsn o zmn. Saglikli olsn da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…