O bile belirtidir ben de o bile gelmiyor şaka gibi hayir normalde kendimi dinledikce bisiler cikarirdim simdi onuda cikartamiyorunBen de sadece 2 gundur akinti var beyaz
Cicolar kendi halinde takiliyorHadi bağaaalımmoh oh oh cücolar ne durumda
Kendimi dinleyecek vaktim yoktu 3 gündürO bile belirtidir ben de o bile gelmiyor şaka gibi hayir normalde kendimi dinledikce bisiler cikarirdim simdi onuda cikartamiyorun
Kız o değilde gözümüz kukilerimizde kaldı ya sürekli kontrol halindeyizInaallah bebiş vardirteste 2 gun mu var test yapman için ben de bisey yok bisey anlayamiyorum cok yogunum bayram dolayisi ile daha simdi çöktüm asiri yorgunum belirti falan hic dikkat etmedim kendime aslinda 2 gündür krem gibi akiskan olmayan beyaz akinti goruyorm
Kendimi dinleyecek vaktim yoktu 3 gündür
[/QUOTE yarindan itibaren başla dinlemeye
Insallah cikar vallaha yap aslinda varsa bile silik cikarKız o değilde gözümüz kukilerimizde kaldı ya sürekli kontrol halindeyizBayram yorucu oluyor evet bana hiç iş gördürmediler yatıyım diye evimede kimse gelmiyor banada sen yat sen otur diyolar kocam çok hassastı daha bi ilgilenir oldu hiç geçmese bu günler ya akıntılarımız bize bebek getirir inşallah kuzucum aslında yarın yapsam çıkarmakta 14. Günüm ama bayramda tatildeler
Test var bir tane çantamda, bugün biraz kahverengimsi akıntı olmuştu, oluyorum diye ped koydum ama devamı gelmedi. Bir ara tansiyonum düştü ama adet olacağım zaman düşer hep ondan şüphelenmedim hiç. Ben bu ay olmasını da istemiyordum canım, tomografi ve röntgen çektirdiğim için korkuyorum açıkçası ama işte kismette varsa yapacak bir şey yok. Yarın sabah testi yaparım. Normalde duramayıp test yapan ben bu ay bu kadar nasıl bekledim bilmiyorum.2 gun gecmis. Testin yok mu elinde. Insllh hamislik vardr
Beeebbbeeeekk beeebbeeek beeeebbeekKız o değilde gözümüz kukilerimizde kaldı ya sürekli kontrol halindeyizBayram yorucu oluyor evet bana hiç iş gördürmediler yatıyım diye evimede kimse gelmiyor banada sen yat sen otur diyolar kocam çok hassastı daha bi ilgilenir oldu hiç geçmese bu günler ya akıntılarımız bize bebek getirir inşallah kuzucum aslında yarın yapsam çıkarmakta 14. Günüm ama bayramda tatildeler
Ben de surekli baktm oleCicolar kendi halinde takiliyorbisey yok onlarda su an bile mincikladim belki agrir falan ama yok
Insallah gelsinler artik de yeter daBen de surekli baktm olebnmkiler baya baya agrio insllh bebktndr hayrlisiyla olsn bu ay yaa
Hayrlisi olsn o zmn. Saglikli olsn da.Test var bir tane çantamda, bugün biraz kahverengimsi akıntı olmuştu, oluyorum diye ped koydum ama devamı gelmedi. Bir ara tansiyonum düştü ama adet olacağım zaman düşer hep ondan şüphelenmedim hiç. Ben bu ay olmasını da istemiyordum canım, tomografi ve röntgen çektirdiğim için korkuyorum açıkçası ama işte kismette varsa yapacak bir şey yok. Yarın sabah testi yaparım. Normalde duramayıp test yapan ben bu ay bu kadar nasıl bekledim bilmiyorum.
He yaa simdiden yorldm inan ki. Bu sefer ovu testi alcm . Pedimi de aldim dun hazirimInsallah gelsinler artik de yeter da
Amin.Hayrlisi olsn o zmn. Saglikli olsn da.
Gecen watsons da ped indirimdeydiHe yaa simdiden yorldm inan ki. Bu sefer ovu testi alcm . Pedimi de aldim dun hazirim
Hii baya indrmislerGecen watsons da ped indirimdeydiiki paket aldim hemencik hazirlikli oliyim de normalde 17 lira marketlerde ordaki de 9.99du
Zorla kendimizi uzuyoruzHii baya indrmislerresmen cagirioz kirmizilari he
Zorla kendimizi uzuyoruznapak kiz gelmiyorlar boklular
Biz kocalarda once olcez onlar bizim kadar takmıyorlarnolck bizim halimiz. Cabuk yaslancaz bu gidisle demedi deme
Erkklerin geneli oleBiz kocalarda once olcez onlar bizim kadar takmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?