Vallla sari akinti da hamislik belirtisi oluo. Insllh enfksiyon falan deildir. Belki de ilacin etkisyle o renk olmustur akintnDün 3 tane almıştım birini sabah yaptım 2 gün daha yaparım Perşembe kan vercem zaten benim aklımda ki sarı akıntım parça parça bi tuhaf pedimi dolduruyor anlamadım ilk defa oldu böyle aşılamadan sonra göğüslerim acıyorda adet belirtisi hep acır benim zaten akıntımı anlayamadım
Öyle bi koku kaşıntım yok iğnenin 13. Günü de artık bilmiyorum şuan herşey gebelik belirtisi inancım o yönde gündüz esnesek gebelik belirtisi dicez sanırımVallla sari akinti da hamislik belirtisi oluo. Insllh enfksiyon falan deildir. Belki de ilacin etkisyle o renk olmustur akintn
Aynn o durumdayzÖyle bi koku kaşıntım yok iğnenin 13. Günü de artık bilmiyorum şuan herşey gebelik belirtisi inancım o yönde gündüz esnesek gebelik belirtisi dicez sanırım
Bende afedersiniz beyaz akinti var ama nasi desem boyle akiskanKESSSSSSIIIN HAMİŞSIIIN
ben de napam yaa bi burda takiliom bi tv izliom. Full evdydim memlkte gidemedik. Bat okuzunu bekliom iste.
Sende belirti yok mu kiz hic
Asla oturamadimGeldiler mi birden gelirler zaten. Hic oturamiosn misafr varken
Sevindim sormamalarinaKızlar iyi bayramlar kaç gündür okuyamadım yazdıklarınızı eşimin tarafı bneim taraf memleket derken bitti çok şükür bayram gezmeleri☺ çok şükür kimse sormadı bebek yok mu diye rahattım ☺ seneye bebişlerimizle gitçez inş ziyaretlerebu arada yumurtlama zamanım bayram haftası baya şanssızım değerlendirmeye çalışıyoruz
Amin canımAynn o durumdayzAllh sonumuzu hayr etsin ne diyelm.
Bayram dolayisi ile pek ilgilenemedik birbirlerimizleDün 3 tane almıştım birini sabah yaptım 2 gün daha yaparım Perşembe kan vercem zaten benim aklımda ki sarı akıntım parça parça bi tuhaf pedimi dolduruyor anlamadım ilk defa oldu böyle aşılamadan sonra göğüslerim acıyorda adet belirtisi hep acır benim zaten akıntımı anlayamadım
Ben hala olmadım malesef. Bayram yoğunluğundan test falan da yapamadım.Batlari gelip gecenler ne durumdasinz ses verin kizlar
@NorthCarolina
@Floraa12
@meryem6yrr
@ordekimsibocuk
@Maruki
@abutruno
Artemissisipi
@LadyMorganas
Bende de oldu ama bugun az. Krem gibi miBende afedersiniz beyaz akinti var ama nasi desem boyle akiskandegill
Evet kuzucum iğnenin 13. Günü belirtim yok ya bunlardan başka aslında boğazıma çok düşkünüm normaldede ondan anlamıyorum ve uykuyu severim hep uyurum gündüz bile uyyum deyim anında uyurum her zaman ki halim olduğundan o kısmı belirti saymıyorumBayram dolayisi ile pek ilgilenemedik birbirlerimizledurumun nasil var mi baska belirtiler kac gun oldu
Aynnneeenn krem gibiBende de oldu ama bugun az. Krem gibi mi
Canim sende belirti falan varmi? Ben de tik yok bu ayda olmadi galibaAsla oturamadimafedersiniz lavaboya bile gitmeye fırsatım yoktu
Dogru ole oluoAsla oturamadimafedersiniz lavaboya bile gitmeye fırsatım yoktu
Inaallah bebiş vardirEvet kuzucum iğnenin 13. Günü belirtim yok ya bunlardan başka aslında boğazıma çok düşkünüm normaldede ondan anlamıyorum ve uykuyu severim hep uyurum gündüz bile uyyum deyim anında uyurum her zaman ki halim olduğundan o kısmı belirti saymıyorumgöğüsler ateş ediyor şiş ama işte adetlikende aynı oluyordum yaaa insanın kafası çok karışıyor senin ne belirtilerin var tatlım
Hadi bağaaalımmAynnneeenn krem gibi
2 gun gecmis. Testin yok mu elinde. Insllh hamislik vardrBen hala olmadım malesef. Bayram yoğunluğundan test falan da yapamadım.
Ben de sadece 2 gundur akinti var beyazCanim sende belirti falan varmi? Ben de tik yok bu ayda olmadi galiba
Evet kalabalik guzel evetDogru ole oluoyine de guzl ya bayrmlrda kalabaliklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?