Malesef ben adet oldumBatlari gelip gecenler ne durumdasinz ses verin kizlar
NorthCarolina
Floraa12
M meryem6yrr
ordekimsibocuk
M Maruki
A abutruno
Artemissisipi
LadyMorganas
HmmMalesef ben adet oldum
Eylülde de olmaz köye geldim eşim yok. Ekim için nasipse artık. Senin nolduHmmeyllde insllh diyelm
Canım ümitlemdşrmek değil ama geçen aylarda arkadaşımda gebelik şüphesi ile gitti 4 küsür çıktı değeri doktor ultrasonda bakmış hiç bişey görememiş üstelik adette olmuş oda hamile değilim sanıp evi falan temizlemiş yolculuk yapmıştı ikinci adetinde günü geçmiş doktora gitmişti iş yaptığı için de düşük tehlikesi vardı ve o 4 çıkıp adet gördüğü ay gebeymiş dikkat et yediğine içtiğineYaa duramadım gittim kan testi yaptırdım beta 4,76 çıktı 5in altında olduğu için kesin bir durum yok bir insanın herşeyi mi belirsiz olur
Hayrlisi olsunEylülde de olmaz köye geldim eşim yok. Ekim için nasipse artık. Senin noldu
Hamileyken mi adet görmüşCanım ümitlemdşrmek değil ama geçen aylarda arkadaşımda gebelik şüphesi ile gitti 4 küsür çıktı değeri doktor ultrasonda bakmış hiç bişey görememiş üstelik adette olmuş oda hamile değilim sanıp evi falan temizlemiş yolculuk yapmıştı ikinci adetinde günü geçmiş doktora gitmişti iş yaptığı için de düşük tehlikesi vardı ve o 4 çıkıp adet gördüğü ay gebeymiş dikkat et yediğine içtiğine
Insllh cnm saolasn ❤İnşallah olur senin canım.
Canim bnm gec yumurtam catladi bugun catlamanin 7 gunu daha var catlamanin 12 gunu test yapacamBatlari gelip gecenler ne durumdasinz ses verin kizlar
NorthCarolina
Floraa12
M meryem6yrr
ordekimsibocuk
M Maruki
A abutruno
Artemissisipi
LadyMorganas
Kizzz keske gezsem
Aa dogru ya bi an unutmusum. Beklylm bklmCanim bnm gec yumurtam catladi bugun catlamanin 7 gunu daha var catlamanin 12 gunu test yapacam
KESSSSSSIIIN HAMİŞSIIINKizzz keske gezsemeltucuuuumlar geldi hepsi ayni anda misafirler durmadi ki mubarek yemek yap cay ver derken oooohhoooo öldüm anca kendimi odaya attim simdik ayakta durmaktan belim agridi koptu acaba hamile miyim sen nörüyon ggiiiiiii
Geldiler mi birden gelirler zaten. Hic oturamiosn misafr varkenKizzz keske gezsemeltucuuuumlar geldi hepsi ayni anda misafirler durmadi ki mubarek yemek yap cay ver derken oooohhoooo öldüm anca kendimi odaya attim simdik ayakta durmaktan belim agridi koptu acaba hamile miyim sen nörüyon ggiiiiiii
Ya bende yaparım yarın sabah bi Umudumuz var işteBenm yine sabrszligim tuttu yaabi baktinz yarin alip yaptm
Fazladan varsa testin yap gitsin.bnm olmadgi icin bi nebze tutuyorm kendimi.Ya bende yaparım yarın sabah bi Umudumuz var işte
Dün 3 tane almıştım birini sabah yaptım 2 gün daha yaparım Perşembe kan vercem zaten benim aklımda ki sarı akıntım parça parça bi tuhaf pedimi dolduruyor anlamadım ilk defa oldu böyle aşılamadan sonra göğüslerim acıyorda adet belirtisi hep acır benim zaten akıntımı anlayamadımFazladan varsa testin yap gitsin.bnm olmadgi icin bi nebze tutuyorm kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?