Yaşadık 2 sene oldu hala yaşıyoruz. Ama stres yapma önce bi eşinizle birlikte bi gidin doktora.Merhaba ben yeni katıldım aranıza. :) ben 1 senedir evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz ama hala gebe kalamadım . Aynı sorunu siz de yasadınız mı ? Yarın jinekolog da randevum var. Birazda stresliyim ama ..
hamile olduğumda tam olarak bunları yaşamıştım.kesin hamilesin bence.keske ben de bu belirtileri yasasamBugun belim acaip agriyor ama tam regl agrisi gibi deil.degisik bisy. Goguslerim agirlasti baya yanlardan acisi daha cok .hic regl oldgum zamndaki gibi acimio. Halâ ayaga kalkinca goz kararmasi yasiorm. Eger hamile deilsem randevu alip gidicm dr a . Bide bugun kasik batmasi yasadim. Gecen ay uzun bi zamn ara ara yasiodm ama bu ay gec basladi batmalar. Gittikce supheleniorm insllh yanilmam yine
Ayyy demeee demeehamile olduğumda tam olarak bunları yaşamıştım.kesin hamilesin bence.keske ben de bu belirtileri yasasamama bu ay bende hiç belirti yok.bu yüzden olmadığını hissediyorum.
işte öyle batmalar oluyor canım.anliyor insan.gör bak sen hamilesin.ay benimkisi de sessizce gelmiş olsa keşkeAyyy demeee demeesimdi daha cok umutlndm istemsizce gulumsedim Cok tsk edrrm. Insllh sennki de sessizce gelmistr. Az once yine sag tarafima canimi acitan batma yasadim . Daha 6 7 gun varr
Allh iiligini versin emiişte öyle batmalar oluyor canım.anliyor insan.gör bak sen hamilesin.ay benimkisi de sessizce gelmiş olsa keşkeama hiç batma olmadı bu sefer bel agrisi da yok.Senin gibi olsa kesin hamileyim derdim
Inşallah vardır canım bu ay ben senden çok umutluyum içinde öyle bir his oluştu yaAllh iiligini versin emiinsllh dedgin gibidir.cok belirti yasayip hic hamis olmadim. Bu ay yine bisyler var ama bklm insllh tutmustr cok sıkı calstik.bi sorun yoksa tutmasi lazm.belki 2 3 gun sonra yaparm bi test
Cnm bnm yaa cok saoln desteklerinz icinInşallah vardır canım bu ay ben senden çok umutluyum içinde öyle bir his oluştu yabütün belirtilerin hamislige çıksın innnsssaaallahhhh
Merhaba. Bende 2 yıldır evliyim 15 ay oldu düşüneli. Bizimde olmadı. Hastaneye gittik kaç ay klomen kullandık. Sonra yine olmayınca hsg çekti doktorum. Bu ayda olmazsa doktorum Eylül de aşılama yapalım dediMerhaba ben yeni katıldım aranıza. :) ben 1 senedir evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz ama hala gebe kalamadım . Aynı sorunu siz de yasadınız mı ? Yarın jinekolog da randevum var. Birazda stresliyim ama ..
Cnmcjm cok vaaar boylee. Daha az once baktm hatta. Belirti olup fos cikmaso sanki daha kotukızlar yaaa hiç mi belirti olmazhiç belirti olmadan hamile kalan var miiiii??? Ya biraz batma , biraz bel ağrısı , biraz da göguslerde şişlik olsa feci umutlanacagim.Ama yok sanırım bu ay da olmadı...Bat 18 Ağustos...
özellikle batmalar olmuş muydu daha önce canım.bence batmalar ve adete 1 hafta kala olan bel ağrıları önemli belirtiler.Insallah canım bu ay yüzünü güldursun allahAllh iiligini versin emiinsllh dedgin gibidir.cok belirti yasayip hic hamis olmadim. Bu ay yine bisyler var ama bklm insllh tutmustr cok sıkı calstik.bi sorun yoksa tutmasi lazm.belki 2 3 gun sonra yaparm bi test
Bence eğer böyle planlı gebelikse illaki belirti oluyor hamileysen.belirti olmayanlar da biraz sürpriz olan ve dikkat etmediği için farketmeyen hamilelikler ve kafası rahat düşünmeyen kadınlarCnmcjm cok vaaar boylee. Daha az once baktm hatta. Belirti olup fos cikmaso sanki daha kotu
Inşallah canımAy Allahım bir mucize olsun .ayin 18 ı geldiğinde buraya hamileyiiiiiiiiim yazayim
Bu ay daha once bellki bi kere olmustur net hatrlamiorm. Bu hafta yavastan hissetmye basladim.bide sag gogsum de bugun sizlamaya basladi. 2 defa da bacak agrim oldu siddetli adetten sonraki hafta ve yum haftasi. Ay valla yavastan aklima gelioözellikle batmalar olmuş muydu daha önce canım.bence batmalar ve adete 1 hafta kala olan bel ağrıları önemli belirtiler.Insallah canım bu ay yüzünü güldursun allah
Evet dusunmeyenler fark etmio ya da regl agrisi saniolrBence eğer böyle planlı gebelikse illaki belirti oluyor hamileysen.belirti olmayanlar da biraz sürpriz olan ve dikkat etmediği için farketmeyen hamilelikler ve kafası rahat düşünmeyen kadınlar
Bence de hic belirtilere kulak aşmamak lazım çıkmayınca baya kotu oluyor insan sonra ama yaşayınca belirtileri umitlenmeden de olmuyor öyle garip bir durum işteEvet dusunmeyenler fark etmio ya da regl agrisi saniolr
batmalar bel ağrısı akıntı göguslerde dolgunluk hassasiyet .bunlar varsa bu iş tamamdır:) bende hic biri yokBu ay daha once bellki bi kere olmustur net hatrlamiorm. Bu hafta yavastan hissetmye basladim.bide sag gogsum de bugun sizlamaya basladi. 2 defa da bacak agrim oldu siddetli adetten sonraki hafta ve yum haftasi. Ay valla yavastan aklima geliobide fos ciksa cok gulerim
Genel itibari ile hepsi var ama cok asiri deil. Zaten daha 20sinde bat o yuzden artabilir.batmalar bel ağrısı akıntı göguslerde dolgunluk hassasiyet .bunlar varsa bu iş tamamdır:) bende hic biri yok
Ay evet yaa . Guya bu ay cok kararliydim. TakmicaktmBence de hic belirtilere kulak aşmamak lazım çıkmayınca baya kotu oluyor insan sonra ama yaşayınca belirtileri umitlenmeden de olmuyor öyle garip bir durum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?