Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ovulasyon testi alan var mı aranızda sitelerden biri kimlik numarası istiyor fatura üzeri için güvenemedim ama aslında güvenilir popüler bir site eczenden çok pahalıya geliyor
Ben aldım canım bu ay istagram dan ve dört beş ay önce N11 den almıştım kimlik numarası falan istemedi kimse komşumda e ptt den almıştı

Ben klomen kullandgm içn 4 ü çatlamaya hazırdı. Normalde 8 yumurtam olustu. Seninde mi 4 ü çatlayacak boyutta idi? Ve iğne yaptrdn mı cnm

Canim ne yaptin test yaptinmi.4 iyi yumurtan vardi insallah tutmustur

Bugun belim acaip agriyor ama tam regl agrisi gibi deil.degisik bisy. Goguslerim agirlasti baya yanlardan acisi daha cok .hic regl oldgum zamndaki gibi acimio. Halâ ayaga kalkinca goz kararmasi yasiorm. Eger hamile deilsem randevu alip gidicm dr a . Bide bugun kasik batmasi yasadim. Gecen ay uzun bi zamn ara ara yasiodm ama bu ay gec basladi batmalar. Gittikce supheleniorm insllh yanilmam yine

Sağlık ocağında yaptırdım en son kuzucum özeldede yapılıyormuş bilmiyordum hastane özürlüsü olunca insan batan 5 yada 4 gün kala çıkar mı acaba gebelik testinde Perşembe kesin giderim Çarşamba kapalıymış

Yaa duramadım gittim kan testi yaptırdım beta 4,76 çıktı 5in altında olduğu için kesin bir durum yok bir insanın herşeyi mi belirsiz olur
Aaa hamissin iste kiz darisi basimizaa. Idrar testi yapmis miydin? Bide belirtilern nelerdi

Kızz sabah konuştuk idrar testimi atmıştım çizgi bulanıktı sonra kaybolmuştu duramadım gittim yaptırdım ama intertte normal birininde 5in altında değeri olabilir diyor
Ay k.bkma cnm yaa cok kisiyle konsuunca hatrlayamadim bi an. Icini ferh tut yukselcektr muhakkak degerin

Merhaba ben yeni katıldım aranıza. :) ben 1 senedir evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz ama hala gebe kalamadım . Aynı sorunu siz de yasadınız mı ? Yarın jinekolog da randevum var. Birazda stresliyim ama ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…