Hayırlısı olsun canımBen tahmin ettiğim gibi adet oldum yarın bitiyor.şimdi bitiminde ilişki denicez
Evet canım lh hormonu olduğu için normalde hep silik çıkar inşaAllah idrar kalıntısı değil bebektir günün geçene kadar bekle ☺☺Adete yakin yaparim onu da yaovulasyon testini de yaotim o da silik cikti ovulasyon testi t hep mi silik cikiyor yumurtlama olsa da olmasa da onu bilmiyorum
Ben aldım canım bu ay istagram dan ve dört beş ay önce N11 den almıştım kimlik numarası falan istemedi kimse komşumda e ptt den almıştıOvulasyon testi alan var mı aranızda sitelerden biri kimlik numarası istiyor fatura üzeri için güvenemedim ama aslında güvenilir popüler bir site eczenden çok pahalıya geliyor
Hadi ya olabilir miBence sen yinede bi test yap canım üstüne görme yada yerlesmede olabilir insallahta öyledir
Insallah insallahEvet canım lh hormonu olduğu için normalde hep silik çıkar inşaAllah idrar kalıntısı değil bebektir günün geçene kadar bekle ☺☺
Ben klomen kullandgm içn 4 ü çatlamaya hazırdı. Normalde 8 yumurtam olustu. Seninde mi 4 ü çatlayacak boyutta idi? Ve iğne yaptrdn mı cnm
Dualarım sizinle ☺Insallah insallah
Kaç gün kala silikte olsa çıkıyo acabaBikac gun gecsin yine yap. Ben de yapmyi dusunuorm
Sağlık ocağında yaptırdım en son kuzucum özeldede yapılıyormuş bilmiyordum hastane özürlüsü olunca insanYarın bir bakarsın canım devlettemi yaptırıyorsun testini? Olmazsa pers günü kesin test yaptır sen
İnsanlarda böyle bebegim herkese verecek akılları var kendi hayatları hep tırt bende hic ugrasmıyorum öyle tiplerle denk gelirsemde he diyip geciyorum sanslarına küssünler
Aaa hamissin iste kizYaa duramadım gittim kan testi yaptırdım beta 4,76 çıktı 5in altında olduğu için kesin bir durum yok bir insanın herşeyi mi belirsiz olur
Kisiden kisiye degisio cnmKaç gün kala silikte olsa çıkıyo acaba
Kızz sabah konuştuk idrar testimi atmıştım çizgi bulanıktı sonra kaybolmuştu duramadım gittim yaptırdım ama intertte normal birininde 5in altında değeri olabilir diyorAaa hamissin iste kizdarisi basimizaa. Idrar testi yapmis miydin? Bide belirtilern nelerdi
Bi kaç gün sabrederiz artıkKisiden kisiye degisio cnm
Ay k.bkma cnm yaa cok kisiyle konsuunca hatrlayamadim bi an. Icini ferh tut yukselcektr muhakkak degerinKızz sabah konuştuk idrar testimi atmıştım çizgi bulanıktı sonra kaybolmuştu duramadım gittim yaptırdım ama intertte normal birininde 5in altında değeri olabilir diyor
Benm yine sabrszligim tuttu yaaBi kaç gün sabrederiz artık
İnşallah bakalımAy k.bkma cnm yaa cok kisiyle konsuunca hatrlayamadim bi an. Icini ferh tut yukselcektr muhakkak degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?