Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ayın 9 da yumurtlama oldu. Daha çok erken biliyorum ama sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ve sanki birşeyler akıp gidip geliyor. Kendimi dinlemek istiyorum ama boş duruca kendimi dinliyorum . İyisi mı ben kendimi temizliğe vereyim yoksa gün boyunca kendimi dinlerim

Eklentiler

• IMG_20190810_221235.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 16
Ununu eledin elegini astın yani heyy nerde cokluk orda proplem en güzelini yapıyosun canım

Ovulasyon testi alan var mı aranızda sitelerden biri kimlik numarası istiyor fatura üzeri için güvenemedim ama aslında güvenilir popüler bir site eczenden çok pahalıya geliyor

Ununu eledin elegini astın yani heyy nerde cokluk orda proplem en güzelini yapıyosun canım❤
He kuzum ya gerçekten öyle hep bi sorun herkes bi tuhaf bi araya gelince bi dedikodu bi çekememezlik eeeeeh Didim çekilin baban bulaşmayın hele bide bu bebek konusunda milletin gereksiz akıl vermesi büyük sorun

Ben tahmin ettiğim gibi adet oldum yarın bitiyor.şimdi bitiminde ilişki denicez

Ovulasyon testi alan var mı aranızda sitelerden biri kimlik numarası istiyor fatura üzeri için güvenemedim ama aslında güvenilir popüler bir site eczenden çok pahalıya geliyor
Linke tıklayıp inceleyebilirsiniz. Farklı paketlerde var

He kuzum ya gerçekten öyle hep bi sorun herkes bi tuhaf bi araya gelince bi dedikodu bi çekememezlik eeeeeh Didim çekilin baban bulaşmayın hele bide bu bebek konusunda milletin gereksiz akıl vermesi büyük sorun
Yarın bir bakarsın canım devlettemi yaptırıyorsun testini? Olmazsa pers günü kesin test yaptır sen
İnsanlarda böyle bebegim herkese verecek akılları var kendi hayatları hep tırt bende hic ugrasmıyorum öyle tiplerle denk gelirsemde he diyip geciyorum sanslarına küssünler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…