- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Evet malesef canım 9 unda regl oldumCanım senin 15 iymis batın erkenmi geldi?
Hayırlısı artık 2 gün daha bekliyim bakalımdemk ki yavas yavas cekiomus icindeki
İnsallah cicegim yaaAaaa cidden mi kız hadi inşallah heyecanla bekliyorum6 gün var bata test yaptım negatif
Ununu eledin elegini astın yani heyyAmiiiin bebeğim inşallah
EVet aşkım ondan dolayı evden çıkmayı sevmiyorum çıkmıyorumda zamanında epeeeeey gezdim tozdum daha bu yaşımda yoruldum kenara çekildim çokta rahatım çok şükürinsan kendine kaliteli zaman ayırması gerekiyormuş bunu anladım
Cok erken gelmis oluyomuydu hep öyle canımEvet malesef canım 9 unda regl oldum
Yok aslında düzenlidir ama geçen ay çok geç oldu o yüzden bu ay erken olmuş gibi olduCok erken gelmis oluyomuydu hep öyle canım
Yani yarın ama kapalı olur herhalde bilmiyorumda kuzum bayramın 4. Günüyaİnsallah cicegim yaa
Kan testini cars günü yapıcaksın ama sen dimi canım
He kuzum ya gerçekten öyle hep bi sorun herkes bi tuhaf bi araya gelince bi dedikodu bi çekememezlik eeeeeh Didim çekilin baban bulaşmayınUnunu eledin elegini astın yani heyynerde cokluk orda proplem en güzelini yapıyosun canım❤
HE kız sabah yaptım ama 6 gün var bata erken yaptımBugun mu yaptin
Aynenn canimm bnmAnladım tatlım insallah gec olmustur güc olmamıstır bebisli olmustur
Ovulasyon testi alan var mı aranızda sitelerden biri kimlik numarası istiyor fatura üzeri için güvenemedim ama aslında güvenilir popüler bir site eczenden çok pahalıya geliyor
Bikac gun gecsin yine yap. Ben de yapmyi dusunuormHE kız sabah yaptım ama 6 gün var bata erken yaptım
Bence sen yinede bi test yap canım üstüne görme yada yerlesmede olabilir insallahta öyledirYok aslında düzenlidir ama geçen ay çok geç oldu o yüzden bu ay erken olmuş gibi oldu
Bence sen yinede bi test yap canım üstüne görme yada yerlesmede olabilir insallahta öyledirYok aslında düzenlidir ama geçen ay çok geç oldu o yüzden bu ay erken olmuş gibi oldu
Yarın bir bakarsın canım devlettemi yaptırıyorsun testini? Olmazsa pers günü kesin test yaptır senHe kuzum ya gerçekten öyle hep bi sorun herkes bi tuhaf bi araya gelince bi dedikodu bi çekememezlik eeeeeh Didim çekilin baban bulaşmayınhele bide bu bebek konusunda milletin gereksiz akıl vermesi büyük sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?