Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uyumakla alakasi yok. idrart kesende sivi almadan idrar beklemesiyle alakasi var. gece boyu cok sey icmediysen yapabilirsin test

gunayddiiiiinnn canlaaaarr gunnayyyddiiinnn🎗
nörüyonuz ?
ya kizlar ben dun gebelik testi yapmisim iki dakika sonra baktığımda bisey belli degildi. Ama bu sabah bi baktim t cizgisi gorunur bi sekilde silik cizgisi var . Hami olmazsa silik cizgi de hic cikmazdi dimii ve de hem ruyamda o kadar guzel kiz bebek gordum ki hem de benimdi . Tam kucagima aldim uyandin mi sen annneem diyordum . Bana kocaman gulumsedi yukaridaki 4 disi patlamamisti daha ama beyaz beyaz duruyordu . Sizce bunlar neyin nesi .

Günaydın canım. Benim bildiğim ilk testlerde 10 dakikadan sonra çıkan sonuç yanıltıcı . Bat a kaç gün var. İlk ildarla şimdi tekrarla istersen.
Bende geçen ay rüyamda kanda betahcg baktırıyordum 193 yazıyordu çok umutlandım ilk defa böyle rüya gördüm kesin var diye ama regl oldum. Çok fazla düşünüp istiyoruz beynimizin bize oyunu oluyor maalesef

Bat a 8 gun var ever ben de biliyorum ilk 10 dakikadan sonraki sonuc yaniltici ama . Madem yok hic cikmazdi o ikinci cizgi silik bile olsa diye dusunuyorum ya da kendimi avutuyorum

Adete yakin yaparim onu da ya ovulasyon testini de yaotim o da silik cikti ovulasyon testi t hep mi silik cikiyor yumurtlama olsa da olmasa da onu bilmiyorum
Evet ovulasyon testinde t çok silikte olsa hep var. Çünkü vücutta lh hormonu hep var. Bu şekilde silik mi çıktı yoksa biraz daha koyu mu

Eklentiler

• IMG_20190812_101351.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 28
Regl bitince 3.gün yapılmaya başlanınca hep böyle çıkıyor ovulasyon testi. Ovulasyon testinde gebelik varsa t çizgisinde yumurtlamadan 1 hafta sonra hafif koyuluk çıkıyor sonraki günler koyuluk artıyor

Boylr görülüyor gebelik testinde ayy doğruluk payi olsun dun sabah yaptim 10 dakika sonra baktim yohtu .oyle bayramlasmaya ciktik falan unuttum onu sabah bi dürtü ile uyandım baktim böyle olmuş kendi ablamlara da attim umutlular

Hayırlısıyla inşallah vardır bende umutlandım şimdi erken gebelik testini bugün tekrarla bende meraklandım. Yada direk acilde kan ver. Hadi hayırlı haberlerle dön

Hayırlısıyla inşallah vardır bende umutlandım şimdi erken gebelik testini bugün tekrarla bende meraklandım. Yada direk acilde kan ver. Hadi hayırlı haberlerle dön
Ama tek sıkıntı dun baktigimda bisey yoktu sabah oldu orasi kafama takildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…