- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
uyumakla alakasi yok. idrart kesende sivi almadan idrar beklemesiyle alakasi var. gece boyu cok sey icmediysen yapabilirsin testbu gece uyusaydım sabaha yapardım ama uyumadım en iyisi yapmamaksabaha az kaldı hormon bırıkmez sonra da tatile gidecez orda hıc yapamam en iyisi bekleyeyim.. Ya belirti üşütmüş gibiyim hamilelik belirtisiyle karıstırıyorymdur yine kesin
bekledik mi gelmiyor gelmesin diye baktik mi 4 gun 5 gun once once geliyor benim de hep oyleBende regl oldum hemde 4 gün erken . Hiç beklemiyordum bu ayda suya düştü.
uyumakla alakası olmadığını bende biliyorum , uyumadıgım için içtim ve çok çıktım onu kastettim zaten ☺☺uyumakla alakasi yok. idrart kesende sivi almadan idrar beklemesiyle alakasi var. gece boyu cok sey icmediysen yapabilirsin test
Günaydın canım. Benim bildiğim ilk testlerde 10 dakikadan sonra çıkan sonuç yanıltıcıgunayddiiiiinnn canlaaaarr gunnayyyddiiinnn🎗
nörüyonuz ?
ya kizlar ben dun gebelik testi yapmisim iki dakika sonra baktığımda bisey belli degildi. Ama bu sabah bi baktim t cizgisi gorunur bi sekilde silik cizgisi var . Hami olmazsa silik cizgi de hic cikmazdi dimiive de hem ruyamda o kadar guzel kiz bebek gordum ki hem de benimdi . Tam kucagima aldim uyandin mi sen annneem diyordum . Bana kocaman gulumsedi yukaridaki 4 disi patlamamisti daha ama beyaz beyaz duruyordu . Sizce bunlar neyin nesi .
Bat a 8 gun var ever ben de biliyorum ilk 10 dakikadan sonraki sonuc yaniltici ama . Madem yok hic cikmazdi o ikinci cizgi silik bile olsa diye dusunuyorum ya da kendimi avutuyorumGünaydın canım. Benim bildiğim ilk testlerde 10 dakikadan sonra çıkan sonuç yanıltıcı. Bat a kaç gün var. İlk ildarla şimdi tekrarla istersen.
Bende geçen ay rüyamda kanda betahcg baktırıyordum 193 yazıyordu çok umutlandım ilk defa böyle rüya gördüm kesin var diye ama regl oldum. Çok fazla düşünüp istiyoruz beynimizin bize oyunu oluyor maalesef
İçin rahatlayacaksa tekrar test yap balımBat a 8 gun var ever ben de biliyorum ilk 10 dakikadan sonraki sonuc yaniltici ama . Madem yok hic cikmazdi o ikinci cizgi silik bile olsa diye dusunuyorum ya da kendimi avutuyorum
Cok gecmis olsun nasip hersey☺Kizlar herkese iyi bayramlar malesef regl oldum hatta hastanelik oldum ağrıdan ve yoğunluktan şimdi daha iyiyim yazamadım o yüzden
İyi bayramlar geçmiş olsunKizlar herkese iyi bayramlar malesef regl oldum hatta hastanelik oldum ağrıdan ve yoğunluktan şimdi daha iyiyim yazamadım o yüzden
Adete yakin yaparim onu da yaİçin rahatlayacaksa tekrar test yap balım
Evet ovulasyon testinde t çok silikte olsa hep var. Çünkü vücutta lh hormonu hep var. Bu şekilde silik mi çıktı yoksa biraz daha koyu muAdete yakin yaparim onu da yaovulasyon testini de yaotim o da silik cikti ovulasyon testi t hep mi silik cikiyor yumurtlama olsa da olmasa da onu bilmiyorum
Sağol canım aynen önce sağlık herseyde bir hayır varCok gecmis olsun nasip hersey☺
Inşallah canım çok sağol hep beraber alalım o güzel haberleriİyi bayramlar geçmiş olsuninşallah hayırlı zamanda bebiş haberi alırsın
Evet boyle bişeydiEvet ovulasyon testinde t çok silikte olsa hep var. Çünkü vücutta lh hormonu hep var. Bu şekilde silik mi çıktı yoksa biraz daha koyu mu
Regl bitince 3.gün yapılmaya başlanınca hep böyle çıkıyor ovulasyon testi. Ovulasyon testinde gebelik varsa t çizgisinde yumurtlamadan 1 hafta sonra hafif koyuluk çıkıyor sonraki günler koyuluk artıyorEvet boyle bişeydi
Regl bitince 3.gün yapılmaya başlanınca hep böyle çıkıyor ovulasyon testi. Ovulasyon testinde gebelik varsa t çizgisinde yumurtlamadan 1 hafta sonra hafif koyuluk çıkıyor sonraki günler koyuluk artıyor
Hayırlısıyla inşallah vardır bende umutlandım şimdiEki Görüntüle 2298083
Boylr görülüyor gebelik testinde ayy doğruluk payi olsundun sabah yaptim 10 dakika sonra baktim yohtu .oyle bayramlasmaya ciktik falan unuttum onu sabah bi dürtü ile uyandım baktim böyle olmuş kendi ablamlara da attim umutlular
Ama tek sıkıntı dun baktigimda bisey yoktuHayırlısıyla inşallah vardır bende umutlandım şimdierken gebelik testini bugün tekrarla bende meraklandım. Yada direk acilde kan ver . Hadi hayırlı haberlerle dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?