Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım hiç bişey sebepsiz değildir illaki vardır bir sebebi ama görünürde yoktu eşimde damar tıkanıklığı vardı ameliyat oldu ama ondan 2.5 sene sonra hamile kaldım onun bir etkisi varmıydı yokmuydu bilmiyorum doktor o zaman etkileyebilir demişti gerçi herşey nasip kısmet RABBİM o diyince oluverir

Benim de esimde vardi . O da ameliyat oldu 9 ay once

Nabersiniz kizlar
Daha valiz hazirlanacak bilasik ve çocuk yikanacak oooo bisuru isim var hiç yapasim yok

Kizlaar yarın girme fırsatım olmayabilir.. Hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun.. Kurbanlarinizi allah kabul etsinn ve insallah bekleyenler yarin güzel haberler alırlar
Baaaaallliiiimmm seninde KURBAN BAYRAMIN KUTLU OLSUN SEVDIKLERINLE NICE NICE NIIICEEEEE BAYRAMLAR GORURSUNUZ INSALLAH

Herkese hayırlı geceler hayırlı bayramlar hanımlar maşallah ne kadar çok konuşmuşsunuz git git bitmiyor sayfalar en son dayanamayıp som sayfaya geldim merak ettim gebelik var mı bebişleriniz gelmiş mi

Kızlar selam bu testte ikinci çizgiyi gören var mı yoksa ben iyiden iyiye hayal mi görmeye başladım 4 gün önce de yapmıştım silik çizgi var gibiydi bugün tekrarladım yine aynı çıktı. Ama akşam karanlığı olduğu için fotoğraf istediğim gibi olmadı bi bakın size zahmet

Eklentiler

• A9810B00-E73C-4480-B56D-11C7C43D6623.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 57
  • CEDA9681-D906-4231-B0F5-F2791C768305.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 53
Telegondan belli olmuyor pek ama ilk fotoda sanki beyaz bir belirginlik var gibi geldi

Ilk fotoda bisyler gorunuo. Insllh kuruma cizgisi deildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…