Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanimlarr ben iyice umutlanmya başladım son 4gun şuan bende kahverengiler başlamış olması gerekiyordu kramplar var ama.adet hala yok lekelenme de başlamadı normalde bende 3 gün önce den lekelenmeler olurdu

Kizlar şimdi testlere göre yumurtlama zamanı bitmis mi oluyor tekrar koyulaşirsa tekrar yumurtluyormu oluyor bu testler gerçekten guvenilrmi

Kizlar şimdi testlere göre yumurtlama zamanı Eki Görüntüle 2297629 bitmis mi oluyor tekrar koyulaşirsa tekrar yumurtluyormu oluyor bu testler gerçekten guvenilrmi
Adetin bittikten kac gun sonra yapmaya basladin ? Belki oncesinde yumurtlamaya olmus olabilir . Cunku siliklesmis git gide

Melesef bebisimi

Gecmis olsun cnm olmamasi daha hayirli olur bende tomografi cekildim agir antibiyotik kullandim malesef bu sabah dusuk yaptim doktor soylemisti zaten duser diye
Çok geçmiş olsun canım RABBİM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende 1.5 dene önce 10 haftalık düşük yaptım seni çok ii anliyorum

Adetin bittikten kac gun sonra yapmaya basladin ? Belki oncesinde yumurtlamaya olmus olabilir . Cunku siliklesmis git gide
Adetimin 14 günü ilk ikisi aynı koyulaktaydi koruyunca öyle oldu yani o gün uzayan akintim oldu tahminimce o ilk iki gün yumurtlama oldu sonra silliklesiyormu yoksa devammı ediyor

Amin cok sagol cnm insallah hayirlisi

Adetimin 14 günü ilk ikisi aynı koyulaktaydi koruyunca öyle oldu yani o gün uzayan akintim oldu tahminimce o ilk iki gün yumurtlama oldu sonra silliklesiyormu yoksa devammı ediyor
Ikisi koyulasinca yumurtam catlamak uzere oldugunu gosterir . Ertesi gun t siliklesince catlamis oluyor ve 24 saati degerlendirmen gerekiyor . :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…