Anladım canım hayırlısı inşaAllahAmin ama iki gün önce test yaptım negatif çıktı bı beklentim yok o yüzden
Hmm.9 gündür var hic azalma olmadı hala devam ediyor vucut sıcaklığın 37 lerde hep düşmüyor
Amin cnm cok sagol hastanede gozetim altindatim suanGercktn mi yaacok uzuldm cnm yaa.Rabbim tez zamnda yine versin .cok gecmis olsn
Adetin bittikten kac gun sonra yapmaya basladin ? Belki oncesinde yumurtlamaya olmus olabilir . Cunku siliklesmis git gideKizlar şimdi testlere göre yumurtlama zamanı Eki Görüntüle 2297629 bitmis mi oluyor tekrar koyulaşirsa tekrar yumurtluyormu oluyor bu testler gerçekten guvenilrmi
Çok geçmiş olsun canım RABBİM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende 1.5 dene önce 10 haftalık düşük yaptım seni çok ii anliyorumMelesef bebisimi
Gecmis olsun cnm olmamasi daha hayirli olur bende tomografi cekildim agir antibiyotik kullandim malesef bu sabah dusuk yaptim doktor soylemisti zaten duser diye
Adetimin 14 günü ilk ikisi aynı koyulaktaydi koruyunca öyle oldu yani o gün uzayan akintim oldu tahminimce o ilk iki gün yumurtlama oldu sonra silliklesiyormu yoksa devammı ediyorAdetin bittikten kac gun sonra yapmaya basladin ? Belki oncesinde yumurtlamaya olmus olabilir . Cunku siliklesmis git gide
Amin cnm cok sagolÇok geçmiş olsun canım RABBİM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende 1.5 dene önce 10 haftalık düşük yaptım seni çok ii anliyorum
Anladım canımBir akşam yatmadan önce sol kasığıma çok keskin bir ağrı girdi başkada olmadı canım ama yaklaşık yarım saat sürdü.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlık versinAmin cnm cok sagol
Akşam yaptırcam canım yanında var ama acili yok oranın eşim gelince gidip vericez kan bir kaç gün beklesemmi diyorum ya kararsız kaldımHmm.
Hastane yakin mi sana.yaknsa yaptr testini bisey kaybetmzsn
Amin canım bu ay uğurlu gelecek hepimize inanıyorumDarısı bu grupta ki bütün çiçeklere inşallah, tek tek hamiş haberleri dökülsün
Eline sağlıkBIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIII TEMIZLIIIIIIKKKKKKK
Ikisi koyulasinca yumurtam catlamak uzere oldugunu gosterir . Ertesi gun t siliklesince catlamis oluyor ve 24 saati degerlendirmen gerekiyor . :)Adetimin 14 günü ilk ikisi aynı koyulaktaydi koruyunca öyle oldu yani o gün uzayan akintim oldu tahminimce o ilk iki gün yumurtlama oldu sonra silliklesiyormu yoksa devammı ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?