- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Bende öyle yapicam galiba bugün de olmazsam aksama vereyim diyorum meraktan catliycam çünkü
Canım senin kanda gecikmeden kaç gün sonra cıktı kusura bakma çok sordum
Amin hepimizin inşallahRabbim gönlüne göre versin inşaAllah ☺
Günaydın günaydın güne güzel başlamak lazımGUUNNAAYYYYDDDDIIINNNNN CANLAAAAARRRRRRRRRRRRRR gunaydiiiiiiiinnnnnn🎗
Cok sagol canımIstediğin kadar sorabilirsin benim bat 2 ağustostu ama ben 7 ağustos 37 gibi bir değerle öğrendim. ❤
Cok sagol canımInşallah darisi başıma
Yaaa ben de uzun zamandir test kullanmıyorumGünaydın canım bilmiyorum ki canım denemedim hic zaten benim testlerle aram pek iyi değil
Enerjiimmm yerindeeeGünaydın günaydın güne güzel başlamak lazım
Enerjiimmm yerindeeetemizlikkkle basladim
Tesekkur ederimNe güzel hep enerjik olmak lazım kolay gelsin
canım benim haziranda başladı tedavi havuz sistemi uygulanıyor.16 ağusyos adetle birlikle yeniden yumurta toplama işlemi uygulanacak.zaten topu topu 1 yum oluşuyor.hayırlısı artıkHosgeldin canım hemen bat alalım
Vallleeee gunnaayyyyyydiiinnn dinnnn diiinnn diiinnnnGün gün gün gün gunaaaydiiiin le gunaydin le gunaydiiin
Hiç üzülme, Allah hayırlı zamanda evlat versin. Ben de bu ay çok istiyordum ama işte aksilik oldu bir şekilde düştüm. Tomografiydi rontgendi derken inşallah hamile degilimdir diye dua etmeye başladım. Kafamı carptigimda da o ağrı ve uyuşma içinde tek aklıma gelen bu oldu. Kuvvetli ağrı kesiciler kullanmak zorundayım. Aynı gün test de yaptım negatifti ama işte yine de korkuyorum batım gelmediği için. Allah herkese hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin.Kızlar test yaptım hiç bişey çıkmadı çok üzgünüm adet olmayı bekliyorum
Evweet gun itibari ile bi gelisme paylasim.Vallleeee gunnaayyyyyydiiinnn dinnnn diiinnn diiinnnn
Amin canım geçmiş olsun 3 4 gündür kasık ağrım vardı yapayım dedim bat 2 gün var demekki yok nasip işte ama çok üzüldüm artık bat geçmeden test yapmıycamHiç üzülme, Allah hayırlı zamanda evlat versin. Ben de bu ay çok istiyordum ama işte aksilik oldu bir şekilde düştüm. Tomografiydi rontgendi derken inşallah hamile degilimdir diye dua etmeye başladım. Kafamı carptigimda da o ağrı ve uyuşma içinde tek aklıma gelen bu oldu. Kuvvetli ağrı kesiciler kullanmak zorundayım. Aynı gün test de yaptım negatifti ama işte yine de korkuyorum batım gelmediği için. Allah herkese hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin.
Benmde üç aydır yanıyordu ağrı şiş geçmedi bi türlü hayıt yaprağı ile çay yapıp içiyorum artık çok rahatım yaEvweet gun itibari ile bi gelisme paylasim.
Memintolarim yanlardan agrimya basladi.minciklamadan da agridgini hissdiorm. Sisme yok ama .
Bu not burda dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?