Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öyle yapicam galiba bugün de olmazsam aksama vereyim diyorum meraktan catliycam çünkü

Ver canım, şüphen kalmaz en azından ben sadece içim rahatlasın diye kan vermeye gitmiştim aman ilaç içersem ya hamileysem, aman ağır birşey kaldırırken ya hamileysem diye düşünmemek için. Hatta belki kistim vardır da ondan adetim gecikmiştir diye düşündüm .

Arkadaşlar bizim bu ilk denememiz o yüzden çok acemiyim adetim bittikten sonra ilişkiye girdik 1 haftadır da denedik ama ben bi kaç gündür sürekli tuvalete gidiyorum herhalde bu kadar erken belirti vermez sat 30 temmuz bat ağustosun 28

Kızlar test yaptım hiç bişey çıkmadı çok üzgünüm adet olmayı bekliyorum
Hiç üzülme, Allah hayırlı zamanda evlat versin. Ben de bu ay çok istiyordum ama işte aksilik oldu bir şekilde düştüm. Tomografiydi rontgendi derken inşallah hamile degilimdir diye dua etmeye başladım. Kafamı carptigimda da o ağrı ve uyuşma içinde tek aklıma gelen bu oldu. Kuvvetli ağrı kesiciler kullanmak zorundayım. Aynı gün test de yaptım negatifti ama işte yine de korkuyorum batım gelmediği için. Allah herkese hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin.

Amin canım geçmiş olsun 3 4 gündür kasık ağrım vardı yapayım dedim bat 2 gün var demekki yok nasip işte ama çok üzüldüm artık bat geçmeden test yapmıycam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…