Şunun şurasında eylule ne kaldi ki caniiimmm
Gecte olsa gordumO normal değer aralığı değil mi canım önemli olan sonuç değeri yazıyorya 2.13 buna göre değerlendiriyorlar sanırım normal kan değerim 0.35 ken 2.13 e çıkmış yaaa anlayamıyorum
Ayyyyyyyy ölürüm amim amiiiiiinnnnAllah Eylülden sonraki aylarda 9 ayı bitirme beklentisi versin insallah hepimize❤
Bebisinizle birlikte yasa sen yavrum omur boyuAyyyyyyyy ölürüm amim amiiiiiinnnn
Daha cok var canım dur heleYumurtlamanin daha 6. Gunumdeyim zaman gecmiyor test yapmak istiyorum artik zaman gecsinnnn sizler kacinci gundesinz bakalim
Özle beniCok dogru tespit
Batın ne zamandı canım senin yazmamısız yazalımYumurtlamanin daha 6. Gunumdeyim zaman gecmiyor test yapmak istiyorum artik zaman gecsinnnn sizler kacinci gundesinz bakalim
Hemde çok 2 yıldır hiç bu kadar heyecan yapmamıştım neyse hayırlısı olsun hakkımızda kuzumGecte olsa gordumvardır bir bildigi doktor beyimizin hadi insallah yaa ne heyecanlı bir sürec
12 güne kalmadan ogrenirsin insallah bebis varsa yavrum merakla bekliyorumHemde çok 2 yıldır hiç bu kadar heyecan yapmamıştım neyse hayırlısı olsun hakkımızda kuzum
Hep beraber allah nasip etsin insalllaahhBebisinizle birlikte yasa sen yavrum omur boyu ❤
İnsallah cicegiiiimmmmmmHep beraber allah nasip etsin insalllaahh
15 agustos canim batBatın ne zamandı canım senin yazmamısız yazalım
Kız demekki var şansın içini rahat tut beybi :)Evet canım oldum cumartesi günü banada normal geldi ee bu doktor yüzde 80 gebelik şansın var diyecek kadar ne içti acep
Sakin oyle dusunme poliple hamilelikte risk var aldir kafan rahat olur en azindan insallah sonrasinda hemen hamile kalirsin canimDoktora gittim bugün rahimde polip varmış yani beze gibi bişey bunu almamız lazım dedi işte cuma günü falan sonra da eylülde adet olduğunda gelirsin tedaviye başlarız dedi yine 1 ay çöp belkide
Bakalim zaman bize ne gostericek boooceeeeggiiimmmİnsallah cicegiiiimmmmmm❤❤❤
12 güne kalmadan ogrenirsin insallah bebis varsa yavrum merakla bekliyorum❤
Bebisli kocisli gunler gostersinde cocuklarımızla tatile gidelim insallahBakalim zaman bize ne gostericek boooceeeeggiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?