• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nana Ana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
10.410
15.548
213
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil

Son düzenleyen: Moderatör:
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲
Ahahhaah.. Bende geldim gece gece... Evreni bi rahatsız edeyim z😁

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲
Amin inşallah 🙏

Canım ben kızımda adetten 5gün önce öğrenniştm.. Bunda da öyle yapacagım cıkmazsa adet tarihinde tets yaparım bir de 😊
Geçen ay kalamadım inşallah bu ay gebeyimdir tam yumurtlama günümü bekledim çok heyecanlıyım inşallah sende kalmışsındır sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Geçen ay kalamadım inşallah bu ay gebeyimdir tam yumurtlama günümü bekledim çok heyecanlıyım inşallah sende kalmışsındır sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
İnşallah canım benim🙏💓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back