Yaaa vallaaa uyuyamiyorum heyecandan aaat 1 olmus dua edin banaaaAğla tabi bırak kendini bende ağladım. Eşin şimdi öyle diyor şaşkınlıktan o da dona kalacak. Benim doktorum senin için videoya alıyorum dedi sağolsun
Canim doktoruna sor bakalim fitil yerine agizdan alsan allah korusun sana simsiki tutunsun meleğin yat kalkamaya bak8. Hafftadayım hala kahverengi akıntı geliyor ya ara sıra doktora dedim duphaston yazdı düşük tehlikesi gözükmüyor dedi kafaya takmayayım diyorum illa takılıyor bugun 2 kez geldi progestan fitil kullanıyorum bu aralar koyarken ağrı hissediyorum ondan mı oluyor diyeceğim ama öyle olsa çoğu kişide olur
Yaaa vallaaa uyuyamiyorum heyecandan aaat 1 olmus dua edin banaaa❤
Kızlar maaşallah isimleri düşünmeye baslamişsiniz
Benim de aklımda olan isimler var tabii, bu arada okul öncesi öğretmeniyim ve sınıfta öğrencilerime seslenirken çift isimli çocuklar yoğunlukta ve soylerken çok zorlanıyorum diye çocuğum olursa tek isim koyucam derdim hepmuhtemelen tek isim olacak. Ben beendigim isimleri yazayım belki sizler de beğenip koymak isteyebilirsiniz.
Kız isimleri
Duru
İpek
Nilüfer
Deniz
Ceren
Beril
Erkek İsimleri
Yekta
Levent
Deniz
Doğukan
Emre
Yaman
Yaaaaaa yesinler senin kontrolünüDualarımız seninleeee.Yarın ben de kontrole gideceğim.
Yaaaaaa yesinler senin kontrolünüsenin randevu kacta canim
Evet allahım yarabbim insalllaaaahhh heyecandan uuyamiyorum esimde sahur yapalım dio ama ben bekleyemem artık ac karna gel demisti doktorum tsh 4 kusur cikti tok.karna ac karna bakacak bakalim.birde eger yine yuksek ise ilacla dusururuz demisti ya 8 saat kaldiiii❤❤❤Ooo sen 1 saat evvel içini rahatlatacaksın
Evet allahım yarabbim insalllaaaahhh heyecandan uuyamiyorum esimde sahur yapalım dio ama ben bekleyemem artık ac karna gel demisti doktorum tsh 4 kusur cikti tok.karna ac karna bakacak bakalim.birde eger yine yuksek ise ilacla dusururuz demisti ya 8 saat kaldiiii❤❤❤
Blmiyorum 4 kusur olani 6 nisan da vermiştim baya oluyorKalp atışına gidiyorsun dimiAllahım hadi inşallah ya. yarın biraz daha düşük çıkabilir tsh. Açken düşüyor biraz.
Blmiyorum 4 kusur olani 6 nisan da vermiştim baya oluyor
Evet 2 hafta önce keseyi gorduk cok şükür
2 hafta sonra kalp atidi icin demisti doktorum adetime gore 8 haftaligim bgun ama keseye gore 7 haftaligim bakam doktor tekrar ne dicek ❤❤❤
hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun beben bende 2.kez anne olcam nasipse 6 yil aradan sonraaHerkese merhaba hamileler kervanına katıldım bende2. Kez anne oluyorum Allahın izniyle doğum 2 ocak görünüyor ama sezeryan olduğum için sanırım aralıkda doğum yaparım : )
Maalesef bende öyleyim 2.bebeğimi kaybettiğim için ama estağfurullah diyip Rabbime sığınıyorum hep dua ediyorum sizlere ve kendimeYaaa kizlar ben mi coo ince ayrintiya variyorum sizlerde düşünüyormsunuzzzz?
Acaba bisi olurmu bi sknti çıkarmı 11 haftada 2 li taramada bisi cikarmi hep byle aklimda allahim hayirlisini sagliklisini versin hep dua ediyorum ama icim de hep düşünüyor
Dualarımız seninleeee.Yarın ben de kontrole gideceğim.
Hayırlı güzel haberlerle gelin inşaAllah duamda olacaksınızYaaaaaa yesinler senin kontrolünüsenin randevu kacta canim
Hoş bulduk canım Şarkışla dayım benHosgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insallah benim esimde sivasli neresindensiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?