2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar maaşallah isimleri düşünmeye baslamişsiniz
Benim de aklımda olan isimler var tabii, bu arada okul öncesi öğretmeniyim ve sınıfta öğrencilerime seslenirken çift isimli çocuklar yoğunlukta ve soylerken çok zorlanıyorum diye çocuğum olursa tek isim koyucam derdim hep muhtemelen tek isim olacak. Ben beendigim isimleri yazayım belki sizler de beğenip koymak isteyebilirsiniz.
Kız isimleri
Duru
İpek
Nilüfer
Deniz
Ceren
Beril

Erkek İsimleri
Yekta
Levent
Deniz
Doğukan
Emre
Yaman

Ağla tabi bırak kendini bende ağladım. Eşin şimdi öyle diyor şaşkınlıktan o da dona kalacak. Benim doktorum senin için videoya alıyorum dedi sağolsun
Yaaa vallaaa uyuyamiyorum heyecandan aaat 1 olmus dua edin banaaa

Canim doktoruna sor bakalim fitil yerine agizdan alsan allah korusun sana simsiki tutunsun meleğin yat kalkamaya bak

Yaaa kizlar ben mi coo ince ayrintiya variyorum sizlerde düşünüyormsunuzzzz?
Acaba bisi olurmu bi sknti çıkarmı 11 haftada 2 li taramada bisi cikarmi hep byle aklimda allahim hayirlisini sagliklisini versin hep dua ediyorum ama icim de hep düşünüyor

Aaayy İpek adını çok severim. Zamanın birinde benim İpek kızım diye yavrusunu seven bir anne görmüştüm o günden beri pek severim o adı.

Ooo sen 1 saat evvel içini rahatlatacaksın
Evet allahım yarabbim insalllaaaahhh heyecandan uuyamiyorum esimde sahur yapalım dio ama ben bekleyemem artık ac karna gel demisti doktorum tsh 4 kusur cikti tok.karna ac karna bakacak bakalim.birde eger yine yuksek ise ilacla dusururuz demisti ya 8 saat kaldiiii❤❤❤

Kalp atışına gidiyorsun dimi Allahım hadi inşallah ya. yarın biraz daha düşük çıkabilir tsh. Açken düşüyor biraz.

Kalp atışına gidiyorsun dimi Allahım hadi inşallah ya. yarın biraz daha düşük çıkabilir tsh. Açken düşüyor biraz.
Blmiyorum 4 kusur olani 6 nisan da vermiştim baya oluyor
Evet 2 hafta önce keseyi gorduk cok şükür
2 hafta sonra kalp atidi icin demisti doktorum adetime gore 8 haftaligim bgun ama keseye gore 7 haftaligim bakam doktor tekrar ne dicek ❤❤❤

Allahtan çok büyük bir aksilik olmazsa karından görürsün duyarsın inşallah.

kizlarben guwenlik gorewlisi olarak calisiyorum bu sirkete gireli 3 ay oldu hamile oldugumu soylesem isten cikarirlar mi beni bilgilendirir misiniz lutfen

Herkese merhaba hamileler kervanına katıldım bende 2. Kez anne oluyorum Allahın izniyle doğum 2 ocak görünüyor ama sezeryan olduğum için sanırım aralıkda doğum yaparım : )
hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun beben bende 2.kez anne olcam nasipse 6 yil aradan sonraailk dogumum sezeryandi 6 sene gecti belko normal yapmak isteyebilirim ama belki diyorum siz wermiyorum

Maalesef bende öyleyim 2.bebeğimi kaybettiğim için ama estağfurullah diyip Rabbime sığınıyorum hep dua ediyorum sizlere ve kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…