• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Büyük çocuklar, küçük çocuklardan beter 😀 örmeye bi başlarsam bütün hayvanlardan ister kesin, hiç ilişmiyim ben. Ama kızıma bebek örmek isterim, o çok seviyo, şu bulantılar bi geçsin de 😕

O kadar kolay olur mu hiç 😀 ben ilki normal Doğum yaptım, biraz sıkıntılı bi süreçti, bunda normal Doğum istemiyorum.

Çoğumuz öyleyiz cnm, sen mideni boş bırakmamaya çalış 😕

Eğer erkek olursa bizim de ilk ismi belli Abdullah. Ocak ayında babamı kaybettim, ilk adı onunki olacak inşallah 😔
Allah rahmet etsin canım sizlere sabır versin.. çok güzel bir isim

Merhaba hanımlar. Benimde reglim 6 gün geçmişti bugün test yaptım. Çok şükür hamileyim Allah kısmet ederse Aralık annesi olacağım. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕💕
Maaşallah, aramıza hoşgeldin 🤗
Kızlar 5+3 ile yarın doktora gideceğim umarım keseyi görürüz dualarinızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Ben 5+3'te görmüştüm canım, inşallah sen de gorebilirsin 🤗

Ooo isimler konuşulmuş 😍😍 Bizim isimlerde belli-di 😀
Eşim güneydoğulu baba adı vermek onlarda gelenek. Bilmem kaç nesildir sülalenin erkekleri x_y_x_y_x_y olarak gidiyor 😀 kayınpederimin adı olacak sağlam bir isim hediyesiyle birlikte.. 😀 Bugüne kadar her dede kendi adı verilen torununa ev almış. 😀 Dedim bayıldım bu geleneğe. 😀😀😀 Kız olursa da net şekilde Elfida diyorduk. Ama anlamı kafamızı bulandırdı. Feda edilen, gözden çıkarılan demek. İsme ölüyoruz bayılıyoruz.. Ama anlamı bizi bi durdurtuyor. ☹☹
Valla canım bizde baba adı koyuyoruz ama hiç öyle bir beklentimiz yok ben odasını yapar artık diyorum eşime bakalım artık ne olacak 😊😊

Valla canım bizde baba adı koyuyoruz ama hiç öyle bir beklentimiz yok ben odasını yapar artık diyorum eşime bakalım artık ne olacak 😊😊

Beklenti değil ki canım adetleri öyle. 😀 Eşime de dedesi ev vermiş doğunca, kayınpederime de.. Garip bir sülaleler. 😀😀 Odasını kendin yap boşver beklentiye girme 💜

Beklenti değil ki canım adetleri öyle. 😀 Eşime de dedesi ev vermiş doğunca, kayınpederime de.. Garip bir sülaleler. 😀😀 Odasını kendin yap boşver beklentiye girme 💜
😊 bizimkilerde yok öyle bir gelenek.. Amma valla süper gelenekmis beğendim 😊 Odasını ben yapacam o giderlerini karşılayacak 😊
Tabiki benimki sadece tek taraflı bir düşünce hiç öyle birşey olacağı yok

😊 bizimkilerde yok öyle bir gelenek.. Amma valla süper gelenekmis beğendim 😊 Odasını ben yapacam o giderlerini karşılayacak 😊
Tabiki benimki sadece tek taraflı bir düşünce hiç öyle birşey olacağı yok

Belkide olur şimdi onlar da heyecanlıdır torun gelecek diye 💜 kimbilir neler geçiyordur içlerinden 💜💜

Kızlar 5+3 ile yarın doktora gideceğim umarım keseyi görürüz dualarinızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Gorursun canim ben dun yani 5+1 da gordum cok sukur betam da 2260 di bol su icip git idrara sıkısıkken iyi ciktigini biliyorum

Screenshot_20200428-224045_Pregnancy+.jpg
kullandigim programda 2. Ayda bebegin gorunusu :)) 😍🦋💚

Merhaba, benim momentlar (m) negatif. Bağışıklıklarım pozitif, Varı yoğu geçirmişim zamanında. 😀 Evde kedi var, toksodan çok korkmuştum ama şükür ona da bağışıklığım var çıktı🤲🏻😍
Benim de gecmisteymis. Doktoruma mesaj attim öyle dedi :)) şu an negatif...Çiğ et bu yuzde n yenmiyormuş demek...halbuki ben tam bi suşi hastasiyim :))) ama 7 ay daha yokk

Benim de gecmisteymis. Doktoruma mesaj attim öyle dedi :)) şu an negatif...Çiğ et bu yuzde n yenmiyormuş demek...halbuki ben tam bi suşi hastasiyim :))) ama 7 ay daha yokk

Evet evet et türevleri, yeşillikler falan sıkıntı oluyormuş hep. :)

Yıllarca evde kedi besledik, sokakta da hala kedileri besliyoruz seviyoruz vs toxoplazma bende negatif çıktı daha doğrusu hepsi negatif hicbiseye bağışıklığım yok 😬

Back