2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar gunaydin progestanin hapini kullanan varmi asiri bas donmesi yasiyorum daha dun gece basladim ayni zamanda fitil olarak kullaniliyomus ama doktorum agizdan almami söyledi ne yapacagimi bilmiyoeum sersem gibiyim gozumu zor aciyorum
Canım progesterani ben vajinal jel olarak kullanıyorum. Hapı gerçekten çok baş dönmesi ve uyku yapıyor. Eğer günde 1 tane alıyorsan gece yatmadan önce al.

Selam kızlar.
Bugün kontrole gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle dönün

Beybiler bi sorum olacaktı. Nefes darlığı yaşayanınız var mı? Bi kaç gündür ağır nefes alıyorum normal mi bu acaba? Doktoruma sorsam mı?

Salı gidecem canım ay valla doktor kesenin içinde bi nokta gosterdi bebek burda hayatın baslangıcı nokta diye ondan rahatladm

Kizlar gunaydin progestanin hapini kullanan varmi asiri bas donmesi yasiyorum daha dun gece basladim ayni zamanda fitil olarak kullaniliyomus ama doktorum agizdan almami söyledi ne yapacagimi bilmiyoeum sersem gibiyim gozumu zor aciyorum
Canım bende alıyorum günde iki defa tansiyonum cok düşüyor basım donuyor doktoruma soyledım ilaç yapar dedi gun ıcınde cok ayakta durma ayalarını yukarı uzat dınlen dedi tuzlu bısıler ye tuzlu ayran iç dedi cok dayanamıcak gibi olursan progestanı vajınal yolla alabılırsın dedi

Canım progesterani ben vajinal jel olarak kullanıyorum. Hapı gerçekten çok baş dönmesi ve uyku yapıyor. Eğer günde 1 tane alıyorsan gece yatmadan önce al.
Canim iki kez kullaniyorum dun basladigim gecebisey hissetmedim ama bugun bayagi dondu basim doktor söylemisti ablalarimda kullanmis vajinal almamis söylediler doktora sormadan bi sıkıntı olurmu acaba hangi yolla daha etkili olur. Doktor duzenli kullanacaksin haftaya gecer dedi kanama icin. Heralde lekelenme yasarim diyemi alttan almami tavsiye etmedi iliski filsnda yasak suan ama cok sukur 1 haftadir yok kanamam sadece kese cevresindeymis

Bende dahil olmak uzere burdaki bazi arkadaslarda kullaniyor evet ayni durumlari ilk kullandigimda bende yasadim ama zamanla bendeki etkileri azaldi yarin bir kutuyu bitiricem benim doktorum yan etkisi cok olur eyer lekelenmen gectiyse fitil olarak koy demisti ama ben yinede ne olur ne olmaz diye agizdan almaya devam ettim zamanla azaliyor etkiler doktoruna soyle canim seni en dogru sekilde o yonlendirecektir

Canım bende iki gündür oluyordu normalmiş gebelikte hormonlar ve organların kendını ayarlamasndan ben sordum

Benim asiri sekilde oluyo carpintida eslik ediyo normalmis dun sordum hucrelerin yenilendigi icin suan bi savas hali varmis icerde bir saniye bile durulmuyo dedi degerleri arttigi icin yemek yerken bile yorulurmu bi imsan zaten istahim pek yoktu duraksayarak yiyorum

Bende o yuzden karar veremedim canim bisey olur mu diye ararim olmazsa aglanabilirsem

Canım doktoruna sormadan değiştirme bence.

bende oluyor canım 1 haftadır ozellıkle. ama ben cok ustunde durmadım arkadaslarımda da olmuştu. hatta eşim babannesine benzetiyo derin nefes alınca :)) genelde nefes egzersiziyle rahatlatıyorum oyle anlarda kendimi

Benimkide söyledi ilac cok bas donmesi yapiyo telaslanmayin lutfen diye hormon oldugundan canim zaten bir haftadir yatiyorum wc yemek disinda kalkma denildi gozumu kapatsam bile dondugunu hissetim o yuzden sordum

Canım bende iki gündür oluyordu normalmiş gebelikte hormonlar ve organların kendını ayarlamasndan ben sordum

Sağolun ya kızlar içime dert olduydu. Sanki öküz oturmuş göğsüme bastırıyır nefesimi ağır ağır çekiyorum. Su içince anlık geçiyor sonra tekrar başlıyor. Yatınca daha çok oluyor. Bahçede temiz havadayken hiç olmuyor. Ama havalar da pek ısınmadığı için bahçede uzun süre duramıyorum üşütcem diye korkuyorum

C Canim bende ayniyim dun saglikocagindan sonra market pazar derken eve zor attim kendimi nefesim yetismedi bence normal boyle seyler doktorlaru simdiden biktirmayalim adamlar vazgecicek bize bakmaktan

bende oluyor canım 1 haftadır ozellıkle. ama ben cok ustunde durmadım arkadaslarımda da olmuştu. hatta eşim babannesine benzetiyo derin nefes alınca :)) genelde nefes egzersiziyle rahatlatıyorum oyle anlarda kendimi
Eşler de uğraşacak şey buldular tabi. Benimki de benle öok uğraşıyor bu aralar iyi normalmiş ya o bana yeter

Ben ilk basta kendimi cok dinliyorum diye hissettim stresten oldugunu bi ara beloks kullandim psikolojikmen kalp carpintisi yasiyorum ama doktorun bunun tamamen stres kaynakli oldugunu söyledi dun bile iceri girip o koltuga oturunca direk basliyo elden geldigi kadar dinlenmemi ve kendimi dinlemememi olumsuz seylerden uzak durmam gerektigini söyledi

C
Canim bende ayniyim dun saglikocagindan sonra market pazar derken eve zor attim kendimi nefesim yetismedi bence normal boyle seyler doktorlaru simdiden biktirmayalim adamlar vazgecicek bize bakmaktan

Evet yaa ben de ondan bi size sorayım dedim gerçi benim doktorum aklına her takılan soruyu sor dediydi ama normalse sorun yok o zaman. Bide uzun zamandır evi temizleyemiyorum ya acaba toz falan mı astımımı uyandırdı dedim. Ah şu karantina. Bi bit artık yaaa

Evet kesinlikle uzak durmalıyız olumsuzluklardan.

Benim kizinda bu ara alerjisi azdi hem polen donemi hemde onceden gunluk temizlik yapardim astimi yuzunden simdi hergun yapamiyorum malesef belim karnim kasiklarum agriyo simdi camasir astim iki dakka icinde belim koptu agridan sanki butun evi temizlemisim gibi hic halim yok sanki boyle biri gelip icimden butun gucu ve istegi cekmis gibi hicbirsey yapasim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…