2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim benim doktorum hurma yeme dedi

Çok sağol tavsiyelerin için uymaya çalışacağım

Evet ya sonrası da çok stresmis hatta belki de bu aşama daha sıkıntılı inşallah sorunsuz şekilde atlatiriz sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz

Evet ben de eşime test aldirayim da doktora gidene kadar takip edeyim dedim.

Şimdilik gitmeyi düşünmüyorum, ilk bir panikle hemen gitsem mi dedim sonra vazgeçtim

Kızlar simdi benim son adet tarihime göre fındığım 6+2. Ama ultrason boy ölçümüne gore 6+5. Hangisini dikkate alacağım ben

Insallah canim hep beraber

6. Haftada giderim herhalde.

Ne zormuş böyle hayırlısıyla şu salgın da bitse de rahat rahat gidip gelsek hastaneye.
Doğru söylüyorsun valla. Bu sekilde cok zor. Insan bir yandan gitmek istiyor bir yandan ayaklari geri gidiyor. Sağlıcakla kesesini de görür kalbini de duyar kucağına da alirsin Insallah

Ben ilk doğumumda kendimi normal doğum diye adapte ettim, 42.haftada sezeryana ağlaya ağlaya girdim. İkisine de kafayı çok takmamak lazımmış, hayırlısı olsun hepimiz için, kısmet nasip.
Canim bazi durumlar istisna normal dogum sansin yoksa niye okadar bekletip sezeryan yaptilar cnm

Zaman yavas geciyo diyoruz ama bak bir hafta daha gecmis bile
Evet yaa. Ilk öğrendiğim gün geliyor aklıma sonra kesesini gördüğüm gün. Pit pit kalbini gördüğüm gün. Şimdi fındığımın sesini duyma vakti ne guzel duygular bunlar

Sağ tarafta bir his geliyor ara ara çok erken daha diyorum ben. Sende var mı?
Bendede varda canim bende erken diyorum gazsir gaz diyip geciyorum ama gaz gibi degil sanki ikinci bir kalp atisi gibi bazende boyle ufak bir dokunus gibi bebegin oldugu tarafta oluyor sadece o his gaz olunca karnimda dolaniyor gaz olmayada bilir diyorum

Bende bakiyorsum ilk zamanlar cok doktora gitmeden once acaba ikinci cizgi kaybolurmu falan diye ama artik bakmiyorum simdilerde durmadan kalp atisi videosunu izliyorum
Ben hepsini yapıyorum. Kaybolur diye değil de hamile olduğumu kendime hatırlatıyordum baktığımda

Pıt pıt atıyor sanki gibi dimi? Ama sonra geçiyor. Benimkide öyle.

Dun kizim karnima dayadi basini dinlemek ve konusmak icin o dokunma hissi oldu yine bebegin oldugu tarafta acabami ablasinimi hisseti dedim kendi kendim piskolojikte olabilir

Kız ben de astım hastasıyım ya ne kadar ortak noktamız varmış bide kürtajdan sonra panik atağım çıktı. Onu hiç doktoruma söylemedim unuttum. Gelecek muayenede mutlaka söyliim. Bide belim ameliyatlı doktor ağır kaldırmamayı tembihledi. Omurga kemiğim incelmiş. Ben son aylarda bebeği nasıl taşıycam diye düşünüyorum kaldı ki normal doğum hiç yapamam. Sezeryan go go go

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…