Insallahh caniiiimmAy bir hafta önceki heyecanımı hatırladım ben de öyleydiminşallah duy da gel canım
Canim benim doktorum hurma yeme dedikızlar bir sorum olacak. ben hurmayı cok seviyorum ama su ara başlarda olunca emin de olamadım zararı olur mu diye? normalde dogum oncesi oneriliyo açılma açısından falan ama erken donemde riski var mıdır bilemedim? fikri olan var mı?
7. 8. Haftalara birakma sakın. Allah korusun Dış gebelik vs olursa erken teshis onemliymis. Ne olur ne olmazTeşekkür ederim
Sabredebildigim kadar bekleyip gideceğim inşallah
Bol bol su ic canim idrarini geciktirme enfeksiyon olmasini engelle folik asit kullanmiyosan onu al. Yediklerine dikkat et yatarken sol tarafa yatmaya ozen goster bebek öyle besleniyomus. Bana doktor iliski yasak dedi sanirim en son kanamamida ben o yuzden yasadim cunku cok zorlanmistim tabi o zaman hamile oldugumu bilmiyodum. Guzelce dinlen ben suan wc yemek disinda kalkmiyorum doktor onermedi. Ayni zamanda gidecegin doktoru dogru sec ben gunlerdir kendimi yiyip bitirdim bugunde aksilik yasadim sekreter kiz bir an onceden girmis son adet tarihimi doktor betaya bakcam haftasiyla cok uyumsuz dedi saglikli gorunmuyo dedi sonra ne diyecegimizi sasirdik ilk gebeligim eve geldim ben ne anlarim ortaki terimlerden ablam diyince duzeldi hersey cok sukur. Uzun oldu ama yani diyecegim su hamileligi bekliyoruz bi stresle ama asil stres suan basliyo keseyi gorene kadar emim konusulmuyo sonrasi kalp atislarini beklemek bu böyle gecip gidecek
☺☺ Denk geldik aralik annelerinde , baya belirgin çıkmış testle rengi takip edebilirsin canm bir sıkıntın olmadığı sürece 10 gün sonra kese için gidebilirsin bir çok kişi öyle yaptı hemen gitmedik hasteneye
7. 8. Haftalara birakma sakın. Allah korusun Dış gebelik vs olursa erken teshis onemliymis. Ne olur ne olmaz
Insallah canim hep beraberÇok sağol tavsiyelerin için uymaya çalışacağım
Evet ya sonrası da çok stresmis hatta belki de bu aşama daha sıkıntılı inşallah sorunsuz şekilde atlatiriz sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz
Doğru söylüyorsun valla. Bu sekilde cok zor. Insan bir yandan gitmek istiyor bir yandan ayaklari geri gidiyor. Sağlıcakla kesesini de görür kalbini de duyar kucağına da alirsin Insallah6. Haftada giderim herhalde.
Ne zormuş böyle hayırlısıyla şu salgın da bitse de rahat rahat gidip gelsek hastaneye.
Varmi kasiklarinda bi hareketlenmeEvett doğal olandan güzeli olabilir mi hiç tabi canım ama benim durumlar sıkıntılı olduğu için normali ihtimal dahiline bile almadık.
Canim bazi durumlar istisna normal dogum sansin yoksa niye okadar bekletip sezeryan yaptilar cnmBen ilk doğumumda kendimi normal doğum diye adapte ettim, 42.haftada sezeryana ağlaya ağlaya girdim. İkisine de kafayı çok takmamak lazımmış, hayırlısı olsun hepimiz için, kısmet nasip.
Varmi kasiklarinda bi hareketlenme
Zaman yavas geciyo diyoruz ama bak bir hafta daha gecmis bileInsallahh caniiiimm
Evet yaa. Ilk öğrendiğim gün geliyor aklımaZaman yavas geciyo diyoruz ama bak bir hafta daha gecmis bile
Bendede varda canim bende erken diyorum gazsir gaz diyip geciyorum ama gaz gibi degil sanki ikinci bir kalp atisi gibi bazende boyle ufak bir dokunus gibi bebegin oldugu tarafta oluyor sadece o his gaz olunca karnimda dolaniyor gaz olmayada bilir diyorumSağ tarafta bir his geliyor ara ara çok erken daha diyorum ben. Sende var mı?
Ben hepsini yapıyorum.Bende bakiyorsum ilk zamanlar cok doktora gitmeden once acaba ikinci cizgi kaybolurmu falan diye ama artik bakmiyorum simdilerde durmadan kalp atisi videosunu izliyorum
Bendede varda canim bende erken diyorum gazsir gaz diyip geciyorum ama gaz gibi degil sanki ikinci bir kalp atisi gibi bazende boyle ufak bir dokunus gibi bebegin oldugu tarafta oluyor sadece o his gaz olunca karnimda dolaniyor gaz olmayada bilir diyorum
Dun kizim karnima dayadi basini dinlemek ve konusmak icin o dokunma hissi oldu yine bebegin oldugu tarafta acabami ablasinimi hisseti dedim kendi kendim piskolojikte olabilirBendede varda canim bende erken diyorum gazsir gaz diyip geciyorum ama gaz gibi degil sanki ikinci bir kalp atisi gibi bazende boyle ufak bir dokunus gibi bebegin oldugu tarafta oluyor sadece o his gaz olunca karnimda dolaniyor gaz olmayada bilir diyorum
Kız ben de astım hastasıyım yaGüzel anlattın kuzum amaa ben astım hastasıyımstres anlarında nefes kontrolüm sıfır hatta eksilerde muhtemelen doğurmaya çalışırken hık diye oracıkta kalırım benim kayınvalidem uçan kuşa normal doğum önerir bana diyo ki aman yavrum sen sezaryen doğur nefes falan alamazsın Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?