Kız benim testim olsa bu dakka yaparım durmam. En son yaptığım test duruyor arada alıp bakıyorumSenelerdir tek cizgiya banada oldu bir iki defa yapsammi acaba diye tadini cikarayim dedim cift cizginin
Ohooo ben 8.haftama girdim ben bile bakıyorum sen mi bakmıycanEvet cift çizgi görmek mutlu ediyor öğlenden beri kaç kere baktım testlerime
Haftasonuna doğru tekrar yapıcam inşallah koyulaşır
Şimdilik yok şeffaf veya beyaz akıntım geliyor inşallah olmaz kanama filan
Ohooo ben 8.haftama girdim ben bile bakıyorum sen mi bakmıycandaha yenisin bak doya doya sonra inşallah kalp atışı videosuna bakarsınn
Çok teşekkür ederim canım
Evet hatırlıyorum seni
Ben umudu kesip Mayıs'a bile geçmiştim
Bende bakiyorsum ilk zamanlar cok doktora gitmeden once acaba ikinci cizgi kaybolurmu falan diye ama artik bakmiyorum simdilerde durmadan kalp atisi videosunu izliyorumKız benim testim olsa bu dakka yaparım durmam. En son yaptığım test duruyor arada alıp bakıyorum
Bol bol su ic canim idrarini geciktirme enfeksiyon olmasini engelle folik asit kullanmiyosan onu al. Yediklerine dikkat et yatarken sol tarafa yatmaya ozen goster bebek öyle besleniyomus. Bana doktor iliski yasak dedi sanirim en son kanamamida ben o yuzden yasadim cunku cok zorlanmistim tabi o zaman hamile oldugumu bilmiyodum. Guzelce dinlen ben suan wc yemek disinda kalkmiyorum doktor onermedi. Ayni zamanda gidecegin doktoru dogru sec ben gunlerdir kendimi yiyip bitirdim bugunde aksilik yasadim sekreter kiz bir an onceden girmis son adet tarihimi doktor betaya bakcam haftasiyla cok uyumsuz dedi saglikli gorunmuyo dedi sonra ne diyecegimizi sasirdik ilk gebeligim eve geldim ben ne anlarim ortaki terimlerden ablam diyince duzeldi hersey cok sukur. Uzun oldu ama yani diyecegim su hamileligi bekliyoruz bi stresle ama asil stres suan basliyo keseyi gorene kadar emim konusulmuyo sonrasi kalp atislarini beklemek bu böyle gecip gidecekEvet cift çizgi görmek mutlu ediyor öğlenden beri kaç kere baktım testlerime
Haftasonuna doğru tekrar yapıcam inşallah koyulaşır
Şimdilik yok şeffaf veya beyaz akıntım geliyor inşallah olmaz kanama filan
Bence benAramizda bir gun var sen benden bir gun ondesin bakalim once kim doguracak
Kız ben de bugün yarın 28 olcam hala kendime küççük diyombiz büyümeyenlerdeniz
Gördüm canm ekliycem
Hurmanın düşük riski oluşturduğunu ilk kez öğrendimDoktorum ilk önce hurmayı yasakladı. Kesinlikle yeme düşük riskini arttırıyor dedi. Ardından da bitki çaylarını yasakladı kahve çay da mümkün olduğunca sınırlı tut dedi bende hepsini kestim
Tamam canimGördüm canm ekliycem ☺
Kiz en guzeli normal niye sezeryanin agrisini cekiceksin herseyin normali en guzel kendine bile gelemiyorsun sezeryandan sonra kardesimde gorumcemde sezeryan oldu bebekleri bile gormedi gozleri ben normal dogurdum dogurur dogurmaz hemen kucagima verdiler emzirdim hemen ondan sonra ustunu giydirip tekrar verdiler dogum haneden kucagimda ciktim sandalyeyle nasil guzel bir duygu anlatamamBence bençok sabırsızım Sezaryen go go go
Benim diyetisyenim önermedi hurmayı. Ama internette faydali diyor...ben de ara sira yiyorumkızlar bir sorum olacak. ben hurmayı cok seviyorum ama su ara başlarda olunca emin de olamadım zararı olur mu diye? normalde dogum oncesi oneriliyo açılma açısından falan ama erken donemde riski var mıdır bilemedim? fikri olan var mı?
Kiz en guzeli normal niye sezeryanin agrisini cekiceksin herseyin normali en guzel kendine bile gelemiyorsun sezeryandan sonra kardesimde gorumcemde sezeryan oldu bebekleri bile gormedi gozleri ben normal dogurdum dogurur dogurmaz hemen kucagima verdiler emzirdim hemen ondan sonra ustunu giydirip tekrar verdiler dogum haneden kucagimda ciktim sandalyeyle nasil guzel bir duygu anlatamam
Canim tabi hastalik durumlari farkli eger bir engel yoksa normal dogum en guzeli sezeeyan gerekli durumlarda yapilmaliGüzel anlattın kuzum amaa ben astım hastasıyımstres anlarında nefes kontrolüm sıfır hatta eksilerde muhtemelen doğurmaya çalışırken hık diye oracıkta kalırım benim kayınvalidem uçan kuşa normal doğum önerir bana diyo ki aman yavrum sen sezaryen doğur nefes falan alamazsın Allah muhafaza
Canim tabi hastalik durumlari farkli eger bir engel yoksa normal dogum en guzeli sezeeyan gerekli durumlarda yapilmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?