2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Testlerim bunlar, inşallah herşey yolundadır
Canım hayırlı olsun çok cokkk sevindim biz seninle Mart ayı grubundaydk bat ayniydi hatta bir ark daha vardı aklimdaydin da Nisan grubuna baktım seni görmek için hayırlı olsun çok sevindim

Bende hurmayı çok severim hatta dün akşam abarttım 10 tane yemisimdir hiç aklıma gelmedi ilk gebeligimin sonunda hep hurma yerdim acilmam olsun diye zararı olmaz insallah

Allah’ın izniyle bir şey olmaz tek sorun 2 hafta biraz zor geçer ama napalım virüsten dolayı sabırlı olmalıyız

Canım hayırlı olsun çok cokkk sevindim biz seninle Mart ayı grubundaydk bat ayniydi hatta bir ark daha vardı aklimdaydin da Nisan grubuna baktım seni görmek için hayırlı olsun çok sevindim

Çok teşekkür ederim canım

Evet hatırlıyorum seni

Ben umudu kesip Mayıs'a bile geçmiştim

Bende nisandaydım hatırlıyorum sizleri tebrikler kızlar

Doktorum ilk önce hurmayı yasakladı. Kesinlikle yeme düşük riskini arttırıyor dedi. Ardından da bitki çaylarını yasakladı kahve çay da mümkün olduğunca sınırlı tut dedi bende hepsini kestim

Evet canim gec dollenmis bende gec ogrenmistim hatirlasana benim adetim 3. Gunu cok koyu bi sekilde cikmisti degerincsuan 200 filandir sanirim tam iki cizgi koyuluguna gelsin öyle git bak leke kanama oldugunda direk hic beklemedem git bu akinti sekildede olabilir gecikme direk igne veriliyo sonra keseyi gorunce bana bugun hap baslandi.

Ay çift çizgileri görünce test yapasım geliyooorrrr bence gaayet iyi

Evet cift çizgi görmek mutlu ediyor öğlenden beri kaç kere baktım testlerime

Haftasonuna doğru tekrar yapıcam inşallah koyulaşır

Şimdilik yok şeffaf veya beyaz akıntım geliyor inşallah olmaz kanama filan

bende ilk test yaptigimda gidip gelip teste bakiyodum hmm hala hamileymisim diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…