Canım hayırlı olsun çok cokkk sevindim biz seninle Mart ayı grubundaydk bat ayniydi hatta bir ark daha vardı aklimdaydin da Nisan grubuna baktım seni görmek için hayırlı olsun çok sevindimTestlerim bunlar, inşallah herşey yolundadır
Bende hurmayı çok severim hatta dün akşam abarttım 10 tane yemisimdir hiç aklıma gelmedi ilk gebeligimin sonunda hep hurma yerdim acilmam olsun diye zararı olmaz insallahkızlar bir sorum olacak. ben hurmayı cok seviyorum ama su ara başlarda olunca emin de olamadım zararı olur mu diye? normalde dogum oncesi oneriliyo açılma açısından falan ama erken donemde riski var mıdır bilemedim? fikri olan var mı?
Teşekkür ederim
Çok silik değil atarım buraya da birazdan
Çok şükür ağrım lekelenmem yok bekleyeyim madem
Sabretmeye çalışıp 2 hafta sonra gitmek en güzeli o zaman
Sağol canım
Fikir almak iyi oluyor beklemeye karar verdim haftasonuna doğru testi tekrarlarim
Canım hayırlı olsun çok cokkk sevindim biz seninle Mart ayı grubundaydk bat ayniydi hatta bir ark daha vardı aklimdaydin da Nisan grubuna baktım seni görmek için hayırlı olsun çok sevindim
Missyloves Canım senle Nisan ayı grubundaydık, ümitsizliğe düşünce ikimiz de Mayıs'a geçtik ve sonuç buradayız
Şükür ben de senin gibi hiç beklemediğim ayda pozotifi gördüm inşallah kucağımıza almak nasip olur
Allah’ın izniyle bir şey olmaz tek sorun 2 hafta biraz zor geçer ama napalım virüsten dolayı sabırlı olmalıyız
kızlar bir sorum olacak. ben hurmayı cok seviyorum ama su ara başlarda olunca emin de olamadım zararı olur mu diye? normalde dogum oncesi oneriliyo açılma açısından falan ama erken donemde riski var mıdır bilemedim? fikri olan var mı?
Bende nisandaydım hatırlıyorum sizleri tebrikler kızlar ☺
Evet canim gec dollenmis bende gec ogrenmistim hatirlasana benim adetim 3. Gunu cok koyu bi sekilde cikmisti degerincsuan 200 filandir sanirim tam iki cizgi koyuluguna gelsin öyle git bak leke kanama oldugunda direk hic beklemedem git bu akinti sekildede olabilir gecikme direk igne veriliyo sonra keseyi gorunce bana bugun hap baslandi.Eki Görüntüle 2626354
Eki Görüntüle 2626355
Missyloves böyle canım testlerim, HCG hangi civardadir hiç bilmiyorum
6 gün geçti ama döngüm kısa zaten ve geç yumurtlamis olabilirim ondan fazla koyu değil sanki.
Ay çift çizgileri görünce test yapasım geliyooorrrrTestlerim bunlar, inşallah herşey yolundadır
Kalp atışı için mi canım?Karnıma ağrı girdi heyecandan sabah 8.30 da randevum var nasıl uyucam bilmiyorum
Senelerdir tek cizgiya banada oldu bir iki defa yapsammi acaba diye tadini cikarayim dedim cift cizgininAy çift çizgileri görünce test yapasım geliyooorrrrbence gaayet iyi
Kız ben de bugün yarın 28 olcam hala kendime küççük diyomBilmiyodummilk beybim hemide küçüüüüm ben daha 29 yaşındayım
Ay çift çizgileri görünce test yapasım geliyooorrrrbence gaayet iyi
Evet canim gec dollenmis bende gec ogrenmistim hatirlasana benim adetim 3. Gunu cok koyu bi sekilde cikmisti degerincsuan 200 filandir sanirim tam iki cizgi koyuluguna gelsin öyle git bak leke kanama oldugunda direk hic beklemedem git bu akinti sekildede olabilir gecikme direk igne veriliyo sonra keseyi gorunce bana bugun hap baslandi.
Ay bir hafta önceki heyecanımı hatırladım ben de öyleydimKızlar yarın öğleden sonra randevum var. Pıt pıtları duycaz inşallah. Heyecanlıyım baya. Başka gidecek olan var mi
simdilik bi sikinti yok wala bulantim yok ya atarim hawamiDeme kiz oyle agzini hayira ac havada atma yarin ne olacagin belli degil sonra yazarsin bana nazar degdirdim kendime diye
bende ilk test yaptigimda gidip gelip teste bakiyodum hmm hala hamileymisim diyodumEvet cift çizgi görmek mutlu ediyor öğlenden beri kaç kere baktım testlerime
Haftasonuna doğru tekrar yapıcam inşallah koyulaşır
Şimdilik yok şeffaf veya beyaz akıntım geliyor inşallah olmaz kanama filan
bende ilk test yaptigimda gidip gelip teste bakiyodum hmm hala hamileymisim diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?