- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
Maşallah canimBugun yolk kesesini gorduk kalp atışı haftaya
Bugün gittim devlet hastanesine 5+5 te keseyi ve yolk sac kesesini gördü doktor. Ben görmedim ultrason kagidinida vermedi makina bozuk diye geçiştirdi sağlıklı gebelik dedi kaç haftalık diye sordum 5 6 haftalık ama kalp atışında daha netlesir dedi. Açıkçası memnun kalmadım tahlillerim yapıldı iki hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Haftaya çarşamba özele gidicem tahlil sonuclaeimida gösteririm heralde o zamana 7+0 oluyorum kalp atışını duyarız inşallah Allah izin verirse. Böyle özel bir şey için bu kadar basından savarca hareketleri üzdü yani. Tek sevindiğim çok şükür her şey yolunda. Eşimde görsün bende bide bizim ilk bebegimiz olacak insallahCanım naptın gördün mü keseyi
Bende kusunca rahatlıyorum keşke kussam diyorum.maden suyu banada iyi geliyor.birde portakal suyuna limon suyu sıkıyorum oda rahatlatıyorBen farkettim ki acken daha rahat oliyor midem karnim tokken asiri bir kusma istegi geliyor simdi biraz biseyler yedim sanki yrdiklerimin hepsi bogazimda takildi kaldi kusucam zor tutuyorum maden suyu iceyim dedim esimde kusacaksan niye maden suyu iciyorsun diyo Allahim Allahim hic anlamiyor kusmamak icin cabaliyorum onun icin iciyorum dedim bi tuhafsin diyor sizcede benmi tuhafim
ha bide bisey daha yemek yiyince o siskinlik beni kusturuyo. oyzden yer yemez koltuga uzaniyorm sofrayi bile kaldirmadan. yarım saat kadarBen farkettim ki acken daha rahat oliyor midem karnim tokken asiri bir kusma istegi geliyor simdi biraz biseyler yedim sanki yrdiklerimin hepsi bogazimda takildi kaldi kusucam zor tutuyorum maden suyu iceyim dedim esimde kusacaksan niye maden suyu iciyorsun diyo Allahim Allahim hic anlamiyor kusmamak icin cabaliyorum onun icin iciyorum dedim bi tuhafsin diyor sizcede benmi tuhafim
Esimde bana diyo yer yemez yattin o yuzden bulaniyor adama derdimi bi anlatamadim sabahta kan verdim market alisverisi pazar alisverisi derken saat 11 oldu eve geldik aldiklarimi yika kurula saat 12 sonra kahvalti hazirlamaya giristim gitti oturdu salona gel yardim et kahvaltiyida sen hazirla bak kan verdim market pazar aldiklarimi yika temizle derken basimnsondu iki canliyim ben nezaman farkediceksin acaba dedim ebe kandan sonra agzina bisey at dedi saat9 ben kahvaltiyi 12.30 da yaptim siz dusunun artik bazen bu duyarsizligi vurdum duymazligi beni sinir ediyoha bide bisey daha yemek yiyince o siskinlik beni kusturuyo. oyzden yer yemez koltuga uzaniyorm sofrayi bile kaldirmadan. yarım saat kadar
ah kiyamam. ben valla market alisverisini komple esime braktm ayakta duramiyorm. ve gene iyi idare etmissin masallah ben hayatta onca isi yapamazdm. asla kalkamiyorum yerimden. kalktigim an kusuyorum. esine olmazsa biraz gorevler ver soylemeden yapmiyor erkeklerEsimde bana diyo yer yemez yattin o yuzden bulaniyor adama derdimi bi anlatamadim sabahta kan verdim market alisverisi pazar alisverisi derken saat 11 oldu eve geldik aldiklarimi yika kurula saat 12 sonra kahvalti hazirlamaya giristim gitti oturdu salona gel yardim et kahvaltiyida sen hazirla bak kan verdim market pazar aldiklarimi yika temizle derken basimnsondu iki canliyim ben nezaman farkediceksin acaba dedim ebe kandan sonra agzina bisey at dedi saat9 ben kahvaltiyi 12.30 da yaptim siz dusunun artik bazen bu duyarsizligi vurdum duymazligi beni sinir ediyo
Yalnız değilsin cnm geneli böyleEsimde bana diyo yer yemez yattin o yuzden bulaniyor adama derdimi bi anlatamadim sabahta kan verdim market alisverisi pazar alisverisi derken saat 11 oldu eve geldik aldiklarimi yika kurula saat 12 sonra kahvalti hazirlamaya giristim gitti oturdu salona gel yardim et kahvaltiyida sen hazirla bak kan verdim market pazar aldiklarimi yika temizle derken basimnsondu iki canliyim ben nezaman farkediceksin acaba dedim ebe kandan sonra agzina bisey at dedi saat9 ben kahvaltiyi 12.30 da yaptim siz dusunun artik bazen bu duyarsizligi vurdum duymazligi beni sinir ediyo
Hanımlar merhaba.
Bugün test yaptım çok şükür pozitif.
Benim hesaplarıma göre 4+4teyiz. Ne zaman doktora gideyim ?
Kan da veremedim epey uzak sağlık ocağı kan veremedim yani.
Haftaya direkt hastaneye gitsem kontrole olur mu acaba ?
Ben yolk kesesi görmedim dr da hiç bahsetmedi. Ama kalp atışı duyduk. Herhalde bir sorun yoktur değilmi
Tebrik ederim.
Çoğumuz direk hastaneye kontrole gittik, keseyi kalp atışını falan duyduk. :)
Basit bi hastalık gibi görüyorlar hamileliği. Kendileri yaşamadıkları için anlamıyorlar bazen de anlamak işlerine gelmiyo. Alışacaklar. Bu çocuk tek başına yapılmadı. Zaten yükün büyüğü kadınlarda, onlar da destek olmak zorundalar. ÖğreticezEsimde bana diyo yer yemez yattin o yuzden bulaniyor adama derdimi bi anlatamadim sabahta kan verdim market alisverisi pazar alisverisi derken saat 11 oldu eve geldik aldiklarimi yika kurula saat 12 sonra kahvalti hazirlamaya giristim gitti oturdu salona gel yardim et kahvaltiyida sen hazirla bak kan verdim market pazar aldiklarimi yika temizle derken basimnsondu iki canliyim ben nezaman farkediceksin acaba dedim ebe kandan sonra agzina bisey at dedi saat9 ben kahvaltiyi 12.30 da yaptim siz dusunun artik bazen bu duyarsizligi vurdum duymazligi beni sinir ediyo
Ha o zaman tektir canım. Ben de ikiz bekliyordum tekti benimki deay bilmiyorum bak simdiama ben kalp atisini dyydum tekti anlardik heralde
Mide bulantısına maden suyunun iyi geldiğini biliyorum. Eşin bilmiyor boşver. Benim tam tersine açken midem bulanıyor ama canım yemek yemek istemiyor. Napcam bilemiyorum bak yine başlıyor. Ne yesem acabaBen farkettim ki acken daha rahat oliyor midem karnim tokken asiri bir kusma istegi geliyor simdi biraz biseyler yedim sanki yrdiklerimin hepsi bogazimda takildi kaldi kusucam zor tutuyorum maden suyu iceyim dedim esimde kusacaksan niye maden suyu iciyorsun diyo Allahim Allahim hic anlamiyor kusmamak icin cabaliyorum onun icin iciyorum dedim bi tuhafsin diyor sizcede benmi tuhafim
Teşekkür ederim
Peki ne zaman gideyim hastaneye kaçıncı haftada ?
Hayırlı olsun canım. Evde testi tekrar et koyulaşmayı izle. C çizgisi gibi kopkoyu olduğunda git keseyi gör. Ben öyle yaptım canımTeşekkür ederim
Peki ne zaman gideyim hastaneye kaçıncı haftada ?
Son adet tarihini 22 Şubat girmişler o yüzden yanlış olmuşCanim cok sukur yanlislik olmus degerim 2260 cikti haftaya pazartesi tekrar cagirdi progestan hap verdi cevredeki kanama icin .Eki Görüntüle 2626129
Hanımlar merhaba.
Bugün test yaptım çok şükür pozitif.
Benim hesaplarıma göre 4+4teyiz. Ne zaman doktora gideyim ?
Kan da veremedim epey uzak sağlık ocağı kan veremedim yani.
Haftaya direkt hastaneye gitsem kontrole olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?