2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merabalar güzel haberlerle geldim ikiz annesi olacakmışım çok şaşırdım.kalp atışlarını da duyduk çok sukur ama biraz geriden geliyolar normal sanirim
Ben de ikizim olsun istiyordum, ailede de var, kalp atışını duydum, ikiz olsa görünürdü değil mi

seni aldirmadigi icin simdi babana minnettarsin dimi way be istenmeyen bebeleriz biz

Aynen. Gerekmedikçe kalkma yat dinlen. İyiki farketmiş ablan. Ultrason kağıdına bak GA=9w2d yazıyor. Ordan anla canım.
İnşallah bidaha hiç olmaz lekelenmen sağlıkla ilerler hamileliğin
Insallah canim kalkmiyorum kayinvaildemde kaliyoruz anneme gidecektim ablam yeni dogum yapti basinda oonlar var ga 5w yaziyo ayni zamanda yolk kesesimi bu demek gsd1 0.58 mi ne tam beyazlik gelmis okunmuyo. Suan detayli bakinca fark ediliyo

Bu gece zabaa gadar uyumadım gülüyorum ağlanacak halime bacaklarım yanıyordu benimde. Eşim de kombiyi kapatmıyor üşütcen yine biyerini diyor. Ama ben yanıyorum o bilmiyor
ben bugun petekleri kapattim yeter ya wala felaket yaniyorum don gomlek yorgan hepsi bi kenara firlatiyom sicaktan isyerindede kimsenin haberi yok koca montla duruyorum karnim cok belli oluyo bugun bi hirka bakicam ne kadar saklarsam kâr ya hep erkeklerin icindeyim ya utaniyorum ya

Kızlar merabalar güzel haberlerle geldim ikiz annesi olacakmışım çok şaşırdım.kalp atışlarını da duyduk çok sukur ama biraz geriden geliyolar normal sanirim
hey masallaaaahhh insallah sag salim dogurmak nasip olur canim hayirli ilsun geriden gelmesi nornal benimkide geriden geliyo

Beni motive ediyorsun.
Vala kendimidr bole motive ediyorum diyetisyene gitmek istiyodum hamilr kalinca ama bu virüsten cesaretim kirildi risk etmek istemedim. Belkide ilk ve son bebisim olacak tadini çıkarıyorum

Vala kendimidr bole motive ediyorum diyetisyene gitmek istiyodum hamilr kalinca ama bu virüsten cesaretim kirildi risk etmek istemedim. Belkide ilk ve son bebisim olacak tadini çıkarıyorum

Evettt bende diyetisyene başlayacaktım güya sağlıklı bir şekilde ilerletecektim belki kilo bile verirdim ama plansız bebek bizi bu duruma soktu. Dediğin gibi yaptığımız şurda 1 çocuk tadına varmak lazım.

Tebrikler Bir beklerken iki süper haber allah kucağınıza almayı nasip etsin cnm

Bende uc tane meyva aserdim yerken cok farkli oluyor normal yemiyosun yani boyle salyalarin meyvenin falan suyu akiyor cenene kadar bi degisik oluyor yani boyle bi ohhh diyosunben oyle olsum yani neyseki ucunude bulduk
keske bende meywe asersem bugun felaket sekilde benzin koklamak istedim ya hatta bulsam icicem o derece birazdan disari cikip araba egzoz dumani koklicam belki bi nebze rahatlatir benim sipa keş mi olcak ne benzin nedir adam gibi seyler istsseneama hamile oldugumu bilmeden 2 tane yaz meywesi canim istemisti onlar ciksada yesek demistim esime hamilemisin kiz sen dedi yok canim ben pis bogazim ne hamileligi dediiimmmm 1 hafta gecmeden aglayarak ben hamileymisim diye aramistim esimi

Suan hayaller kismindayiz hayatlar kismini 1 yil sonra konuşalım

Inanirim sigara kulu kirec hepisini aseren duydum benzinde olabilir yani

Merhaba arkadaşlar, istanbulda olanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Ben Bezmialem Vakif Universitesi'nde Tüp bebek bolumunde tedavi görüp aşılama ile hamile kaldım, hala aynı doktoruma devam ediyorum. Doktorum doçent cok memnunum.
Tek yumurta canım hemde ailede hiç yok ikiz bunlar nasıl oldu anlamadik
Maaşallah, peki bebeklerin ikisini de ayni zamanda ni gordunuz yoksa diğeri sonradan mı göründü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…