- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 63
- 40
Hiç zorlanmadım ben çok şükür ilk hamileligim de de tiksinmiştim mide bulantısından şimdide yine tiksindimMerhaba kizlar yazilanlari hep okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyor kizim surekli pesimde surekli oyun oyun oyunbenim kasik ve karin agrilarim baya azaldi sukur, ama istah tavan surekli ac hissediyorum kendimi kendimi durdurmasam vay halime dogurana kadar kac kilo olurum bilmem, bide sigarayi birakanlar nasil biraktiniz yaa ben az da olsa iciyorum ama cok vicdan yapiyorum cok uzuluyorum sonrasinda
Dr uma ulaşmam çok zor oluyor ama ilaç kullanmak da çok istemiyorum açıkçası böyle yaşamaya devam dün eşim sesime uyandıCanım doktorun ilaç verir belki bir sor istersen.
Açlık bende de çok oluyor ya, kilo almamak için yemiyim diyorum bu sefer açlık midemi bulandiriyor
Doktor bana ilaç değil de gıda takviyesi verdi bulantıyı da azaltıyor dedi. Tamamen kesmedi ama gerçekten azalttı.Dr uma ulaşmam çok zor oluyor ama ilaç kullanmak da çok istemiyorum açıkçası böyle yaşamaya devam dün eşim sesime uyandı
Hayır olsun bende 2 aksamdir uykuya dalamıyorum en ufak sese gözlerim açılıyorKızlar hamileliğimden beri garip tuhaf rüyalar görüorm ya hayır olsun:)
Sorma dün 2 defa deprem oluyor sanıp sıçradım. Birkere de eşim sahura kalkarken kurduğu telefona sıçryp korkudn adamın üstüne çıktım:)Hayır olsun bende 2 aksamdir uykuya dalamıyorum en ufak sese gözlerim açılıyor
Stres olma canim tekrar git tahlilerini yaptır bozede haber ver mutlakaKizlar acil yardim . Ben suan 5+1 deyim sekreter adet tarihimi yanlis girmis. Ben eve gelince fark ettim doktor haftasiyla cok uyumsuz sagliksiz olabilir dediler ultrosuna gore 9+ 2 gorunuyo strese girdim . Bununla alakasi varmidir doktorun yorumunda tekrar betama bakilcak kesenin cevresi kanli denildi
Doktorum vucudun cok stres yaparsa gunde iki tane ic demisti bana. Stres daha buyuk problem yaratir demisti. Ama gerek kalmadi. Bırakmayı dene canim ama olmuyorsa daha kotu oluyorsan 1 2 tane icicen tabi doktorunuda bilgilendir bu konudaMerhaba kizlar yazilanlari hep okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyor kizim surekli pesimde surekli oyun oyun oyunbenim kasik ve karin agrilarim baya azaldi sukur, ama istah tavan surekli ac hissediyorum kendimi kendimi durdurmasam vay halime dogurana kadar kac kilo olurum bilmem, bide sigarayi birakanlar nasil biraktiniz yaa ben az da olsa iciyorum ama cok vicdan yapiyorum cok uzuluyorum sonrasinda
Kızımda ben de çok kusuyordum, hiçbir şey yiyemez olmuştum. Sinirlerim bozulmuştu, kaç kere bu yüzden ağladığımı bilirim. Sanırım bu dönemler bebekleri çok etkilemiyo ki kızım sakin bi bebek olarak doğdu cnm. Çok zor günler biliyorum ama geçecek, sabır. Az az sık sık atıştırmaya çalış. Mideni boş bırakmamaya çalış. Ama olmuyosa da doktoruna danış istersen. Belki bi tavsiyede bulunur, hiç beslenemiyorsan serum filan takar. Benim de bulantım var ama kızımdaki kadar değil çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun.kızlar dün kusmaktan ağladım evde sürekli depresif bi haldeym bu halimden korkuyorm bebek ruh halimi hssedicek diye. Ne zaman hssetmeye başlıyorlar bilginz varmı. Ay şu kusmam bitse hayata dönücem yeniden ama:)
Ben simdi gecenlerde dogum yapan bir arkadasim vardi onunla konustum doktorundanda hastanesindende cok memnunmus hatta diyor bizim apartmandan kadinlar hep ayni doktorda dogum yapti bulundugumuz cevredede cogu hamileo doktora gitmis dogum icin instegramdan profiline ve yatirdigi dogumlarin videolarina baktim cok guler yuzlu ve samimi geldi bana sanirim ben o doktora gidicem kararimi verdim hem bayan olmasida daha iyi en azindan dogum yapmis bir doktor olarak insanin halindende anlar icime cok sindi isteyen arkadaslar varsa hastane ismini ve soktor ismini paylasabilirimUmarım düzelir bi an önce.bir de bu günlerin sanssıxlıgına denk gelmek kötü.sokağa çıkma yasağı vardı 4gün cıkamadım ondan önce de doktora gitmiştim sadece yani 8 gün oldu buhran resmen ailem burdadeğil kimseyle görüşemiyorsun off of
Canim ablam fark etti ben nerde ne kadar yaziyo cozemedim zaten o morel bozukluguyla paranla rezil olunuyo diyo ya o hesap degere gore cok uyumlu dedi suan 5+1 gunlugum. Lekelenmem cok sukur olmadi cevresindeki kanamada gecermis haftaya öyle söyledi bol bol dinlenilecekmis iliski yasak dediEvet 9+2 yazıyor. Dikkat etmek lazım en ufak yalnışlık nerelere kadar götürebilir. Çok şükür çözülmüş olay.
İnşallah geçer kanaman da canım. O zaman şimdi 5haftalık mı oluyosun?
Misafir kabul ediyormusun cnm oyle anlattin ki o bahcede o salincakta yatmak istedim benBizde bahçeli ev ya. Sabah uyanır uyanmaz kendimi bi attım bahçeye. Kahvaltımı da bahçede yaptım. Büyük salıncağımız var yattım oraya üzerime de battaniye örttüm. Mis gibi hava vardı. Yeni geldim eve ben de uyku moduna geçiyorum
Canim cok sukur degere gore uyumluymus kesem etrafinda kanama varmis oda haftaya gecermis ilac verildi.Stres olma canim tekrar git tahlilerini yaptır bozede haber ver mutlaka
Ben sana yapma diyorum enistedede iyi cesaret varmis kutlarim onu Allah aranizi bozmaain canim benden duumus olma fazla cikarsa kov evden gitsinCanım iğne durana kadar devam ediyorsun kaç olursa. Kaçıncı denemende duruyorsa o kadar çocuğun olacak guya. Benim 3.denemede iğne durdu kımıldamadı. Ama ilk ikisinde ileri geri gitti. 2erkek çocuk anlamına geliyor
Ay birini bulsam da denesem yaa. Kocamı bekliyorum akşam gelsin deniycem inşallah. Demin telefonda anlattım merak ettim gelince yaparsın diyor. Yaparım yapmasına da benimkinden fazla çıkarsa bitiririm seni dedimheyecanla bekliyorum
Bende hic araliksiz her aksam goruyorum tuvalet icin kalkiyorum yatiyorum hopp baska ruya o istede kesin hormonlarin parmagi varKızlar hamileliğimden beri garip tuhaf rüyalar görüorm ya hayır olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?