2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hiç zorlanmadım ben çok şükür ilk hamileligim de de tiksinmiştim mide bulantısından şimdide yine tiksindim

Canım doktorun ilaç verir belki bir sor istersen.

Açlık bende de çok oluyor ya, kilo almamak için yemiyim diyorum bu sefer açlık midemi bulandiriyor
Dr uma ulaşmam çok zor oluyor ama ilaç kullanmak da çok istemiyorum açıkçası böyle yaşamaya devam dün eşim sesime uyandı

Ne çok kişi sigara içiyormuşsunuz. bırakın şu zıkkımı hanımlar, kimseye hayrı yok zararı var. Bebekleriniz için bırakın sonra da hiç başlamayın bile. Biz kadınlar güçlüyüz ya bırakamıyorum ya da bırakamam diye bişey söz konusu bile olamaz bizim için.

Bende ilk gebeligimde yeni başlamıştım sigaraya öğrenince direk bıraktım ,ikinci de ogrendigimde içmeye devam ettim azaltsrak taki internette hamilelikte sigara(günde 1paket )içen bayanın çocuğunun engelli doğmasına sebep olusunu okuyana kadar yazan o kadar içten yazmışti ki bıraktım kıyamadım sizde bırakın ya da çok az için şuan benimhiç canm istemiyor

Stres olma canim tekrar git tahlilerini yaptır bozede haber ver mutlaka

Doktorum vucudun cok stres yaparsa gunde iki tane ic demisti bana. Stres daha buyuk problem yaratir demisti. Ama gerek kalmadi. Bırakmayı dene canim ama olmuyorsa daha kotu oluyorsan 1 2 tane icicen tabi doktorunuda bilgilendir bu konuda

kızlar dün kusmaktan ağladım evde sürekli depresif bi haldeym bu halimden korkuyorm bebek ruh halimi hssedicek diye. Ne zaman hssetmeye başlıyorlar bilginz varmı. Ay şu kusmam bitse hayata dönücem yeniden ama:)

kızlar dün kusmaktan ağladım evde sürekli depresif bi haldeym bu halimden korkuyorm bebek ruh halimi hssedicek diye. Ne zaman hssetmeye başlıyorlar bilginz varmı. Ay şu kusmam bitse hayata dönücem yeniden ama:)
Kızımda ben de çok kusuyordum, hiçbir şey yiyemez olmuştum. Sinirlerim bozulmuştu, kaç kere bu yüzden ağladığımı bilirim. Sanırım bu dönemler bebekleri çok etkilemiyo ki kızım sakin bi bebek olarak doğdu cnm. Çok zor günler biliyorum ama geçecek, sabır. Az az sık sık atıştırmaya çalış. Mideni boş bırakmamaya çalış. Ama olmuyosa da doktoruna danış istersen. Belki bi tavsiyede bulunur, hiç beslenemiyorsan serum filan takar. Benim de bulantım var ama kızımdaki kadar değil çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben simdi gecenlerde dogum yapan bir arkadasim vardi onunla konustum doktorundanda hastanesindende cok memnunmus hatta diyor bizim apartmandan kadinlar hep ayni doktorda dogum yapti bulundugumuz cevredede cogu hamileo doktora gitmis dogum icin instegramdan profiline ve yatirdigi dogumlarin videolarina baktim cok guler yuzlu ve samimi geldi bana sanirim ben o doktora gidicem kararimi verdim hem bayan olmasida daha iyi en azindan dogum yapmis bir doktor olarak insanin halindende anlar icime cok sindi isteyen arkadaslar varsa hastane ismini ve soktor ismini paylasabilirim

Evet 9+2 yazıyor. Dikkat etmek lazım en ufak yalnışlık nerelere kadar götürebilir. Çok şükür çözülmüş olay.
İnşallah geçer kanaman da canım. O zaman şimdi 5haftalık mı oluyosun?
Canim ablam fark etti ben nerde ne kadar yaziyo cozemedim zaten o morel bozukluguyla paranla rezil olunuyo diyo ya o hesap degere gore cok uyumlu dedi suan 5+1 gunlugum. Lekelenmem cok sukur olmadi cevresindeki kanamada gecermis haftaya öyle söyledi bol bol dinlenilecekmis iliski yasak dedi

Misafir kabul ediyormusun cnm oyle anlattin ki o bahcede o salincakta yatmak istedim ben

Ben sana yapma diyorum enistedede iyi cesaret varmis kutlarim onu Allah aranizi bozmaain canim benden duumus olma fazla cikarsa kov evden gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…