Allah yardımcın olsun isin zor valla2 kucuk kizimla hamilelik gecirdigim
Icin hamile oldugumu unutuyorum❤ Biri 3 yasinda diyeri 14 aylik❤ Hergun 8 de ayaktayiz kahvaltilari temizlik yemek derken aksam 20 oluyor yatip uyuyorlar :)
Evet iğneyi yaptım anlamak için çok çalıştım:) sonunda çözdüm daire oluyor evet .benim gönlüm kız istiyor sağlıklı olsunİğne olanı mı yaptın? Daire mi oluyor?Benim ileri geri gitti ya hep.
Haberci ruya olmasin canımİyiki sen gördüğünğ bulabilmişsin. Benim gördüğüm henüz çıkmadı. Söyleyebilirim herhalde hemen hemen herkesin evinde vardır. Ceviz gördüm ağaçta. Ama böyle taze ceviz. Kabukları soyuluyor ya içi bembeyaz kalıyor o cevizden. Babamların bahçesinde var ağacı annemi aradım henüz çıkmaz ki o dedi.çıkınca hemen yollarım dedi. Bende bekliyorum. Henüz olmamış.
Bence bunlar aşerme değil. Ben durabiliyorum yemeden mesela. :)
Benim evim hem mustakil hem bahceli hem kediliSinirim bozuldu.Cidden sinirim bozuldu.
Bizim ev de 2 katlı ama Allahtan bahçemiz yok, yok anam yok ben başaramazdım.Bahçe olayı işin içine girdimi hepten zorlanıyor.. Şurda terasta 2-3 sıra çiçek var da onlar bile zorluyor beni.
Çığlık atacam çığlık.1 mutfağın benden fazlaymış diğerleri aynı sayılarda gel sarılalım birbirimize güç verelim.
Maşşallah Allah güç versin benimde iki kızım var biri 5 biri 2 ay sonra 4 yaşında olucak inşallah sürekli oyun istiyorlar tel şansım bunay eşimin evde olması hiç dermanım yok tez vakitte rahat zamanlara ulaşırız inşallah2 kucuk kizimla hamilelik gecirdigim
Icin hamile oldugumu unutuyorum❤ Biri 3 yasinda diyeri 14 aylik❤ Hergun 8 de ayaktayiz kahvaltilari temizlik yemek derken aksam 20 oluyor yatip uyuyorlar :)
5 mutfak burdan psikolojim bozuldu , hic sevmem mutfak isleriniCanım ben kullanılanları yazdım. Hepsini yazmaya bile yoruldum bırak toplamayı. Toplamda bahçedeki de dahil olmakla 5mutfak var 2sini kullanıyorum. 5banyo ve tuvalet var hepsini kullanıyorlar ben 2sini kullanıyorum diğerleri ne durumda inan haberim bile yok of çıldırıciğiiimmmm. Allah yardımcımız olsun bacım işimiz çok zor
Valla en alt katta oturmaktan iyidir canım hava alamıyoruz evde ve 1.katın tozu da hiç Bitmiyor çocukların dışarı çıkmak için çırpınması cabası temizliği zor olsa da müstakil ve bahçeli ev çok isterdimBenim evim hem mustakil hem bahceli hem kediliben cekemiyorum supurgeyi esim cekiyor cok belimi ağrıtıyor toz alma olaylarini yapiyorum annem yakin en azindab yemek yapma derdin olmuyor
Ne guzel gelenekleri yasatmak gerek. hidirellez geliyorMesela dedim kızzbak mesela bizde Novruz bayramı adetimiz var. Genç kızlar evli birinin alyansını kendi saç teline bağlayıp bi bardak suya sokup çıkarıyor ve bardağın içinde tutup bardağa her vuruşunu saymaya başlıyor. Kaç çıkarsa o yaşta evleneceksin. Ben ergenliğimden beri her novruzda yaptım hepsinde 23 çıktı ve 23te de evlendim. Ailemde herkeste çıkmış eğlenceli şeyler yapıyoruz işte ALLAHa şirk koşmuyoruz estağfurullah
bu virus konusunda haklisin apartimiz vardi ama yapamadik orayi kiraya verip ev yaptık kendimize bana cok zor geldi apart hayati eminim simdilerde daga zordur rabbim yardimcisi olsun herkesin. Ama azalmaya basladi cok sukurValla en alt katta oturmaktan iyidir canım hava alamıyoruz evde ve 1.katın tozu da hiç Bitmiyor çocukların dışarı çıkmak için çırpınması cabası temizliği zor olsa da müstakil ve bahçeli ev çok isterdim
Ara ara banada oluyor o his bide ben cok içerdim hayret ediyorum nasil kestirip attim. Rabbime sukrediyorum bana bu gücü verdigi icinBende dun aksam iftardan sonra giderken baktim arkasindan baktim nasil iciyor diye hic acimiyor sigarayi nerdeyse yicek kizima hamileyken tiksinmistim asiri kusmaktan kokusuna bile gelemiyordum ama bunda okadar kusmadigim icin canim istiyor korkuyorumda icersem bulanicak midem kusarim diye
Benim evim hem mustakil hem bahceli hem kediliben cekemiyorum supurgeyi esim cekiyor cok belimi ağrıtıyor toz alma olaylarini yapiyorum annem yakin en azindab yemek yapma derdin olmuyor
Bendede oluyor hapsiriken ozellikleKizlar gulerken oksuruken hapsururken kasiklarinda gerginlik hissediyomusunuz ben ayni zamanda cift tarafli kasik ameliyatliyim oralarmi sizliyo anlamadim .
Bebek sağdaydı, kesem de yuvarlaktı :) ama aynı durumda olan arkadaşımın erkek çıktı cinsiyeti. Benim çin takvimi de tuttu meselahayırlı olsun saglıcakla alın kucagınıza peki sizin bebegınız ultrason da kesenın sagında mı solunda mı bızde ogrenene kadar her yolu arastırcagız galiba :) :)
O şaşkınlık uzun bir süre geçmiyor sanırım. Bende çok sorguladım istemiyor muyum acaba diye çok üzüldüm ama ultrasonda hareket ettiğini göre göre anladım bir cana sahip olduğumu. Geçici olduğunu düşün ve rahatla :)Yaaasağlıkla gelsin prenses ❤
Bende hep kızıyorum kendime niye hamile gibi hissetmiyorum diye. Belki cinsiyeti öğrenince ve artık iyice büyüyünce hissederim minnoşumu. Biz daha 7 haftalığız. Çok şükür kalp atışını duyduk. ❤ Kan pıhtılaşma sorunum var doktorum ilaç iğne falan yazdı. 12.haftaya kadar full dikkat dedi. Dinlenerek geçiyor günlerim. Çok şükür fazla ağrım mide bulanmam olmuyor. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği. Sen nasıl atlattın canım ilk haftaları?
16. Haftadan sonra dinliyorlar canım ama kilona görene değişiyor 18 20 haftayı bulanda var:)Onceki hamileliginde hatirlayan varmi saglik ocaklarida kalp atisini dinliyordu dopler miydi cihazin adi kac haftadan sonra kontrollerde dinliyolarsi hatirlayamiyorum
Kasığıma kramp giriyor o anda çok fena bir ağrıKizlar gulerken oksuruken hapsururken kasiklarinda gerginlik hissediyomusunuz ben ayni zamanda cift tarafli kasik ameliyatliyim oralarmi sizliyo anlamadim .
Allah kolaylık versin, bu aralar yaşadığım halsizliği düşünüyorum da Rabbim size kat kat güç versin diyorum.2 kucuk kizimla hamilelik gecirdigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?